17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след време синът и ще се кандидатира за шеф на бсп! като зарков

И тя е омръзнала някому..

Краката в кофа с бетон, после в моретО

Нито знаеш свойствата на цимента, пък и от морето си на две туби нафта. Седи си у село, гледай си козичките и си ги обичай все така. Пък аз ще ти издам една обществено-достъпна тайна - гениалното ти предложение фактически не работи - още на втория ден бетонираното ще изплува. Живей спокойно, не прави лошо никому и ще видиш, че по-рядко ще ти идват такива мисли на главата.

А на другия обвинения кога? Чакт го да убие някого.

На поръчителя същото да му се приложи, на изпълнителите отрязване на ръцете. Готово

А иначе в България нямало тормоз върху жени. Имаше и разни коментари как жертвата сама си е виновна ,че е жертва под предишни репортажи. Моята прогноза е ,че ще ги пуснат без никакво въздействие върху тях. А жената ще трепери цял живот.

като гледам, пак сте недоволни. недоволните сте, когато ви кажат, че само при мангалите има масови побоища, педофилия, продажба на жени. и хващате единични случаи, и сочите с пръст... само дето нещата не се връзват. нали не се хващаха насилниците над жени? а, да, и това сигурно е домашно насилие, и е сигурно, че не е поръчка от някоя разгневена мутреса над любовница, и е сигурно, че изпълнителните не са мангали... абе, осрахте се с това 'насилие над жени'. но, ИК не е за това, нали?

Малко бъкраш нещата , За да можем да го окачествим като "тормоз върху жени " първо трябва да знаем мотива на престъплението . Мотивът може да е ревност , но може да е икономически , а може и друга жена да го е поръчала като отмъщение . Седи мирен докато не се изсяни той ,

А мадамата, (вижте в дир-а) дето уби мъжа си със секирчето, какво? "невинна", щот е женска, нали. Народът изтрещя и се трепе наред, причини бол. И не е само насилие над женската част, а насилие над целият народ. Ама кво ви дреме, требва ви Истамбулската, та да ви оправи живота, нали. Нещастници.

Някоя ревнивка сигурно е поръчала тая акция. Затова най-добре човек да не се занимава с обвързани.

боклуци, дано в затвора да им обяснят как се нападат жени

Ако извадят добри характеристики ще минат с условна присъда и ако се спазарят със съдията.

не е точно така. специално тези с киселината или не ги хващат, или не им се разминава. а поръчителят винаги е известен. до момента няма крушка без опашка и залята за удоволствие. НЕ, не го оправдавам. само дето ми идва вповече лесбо сексизма. сякаш жените не са 50% от хората.