17-11-2017 20-11-2018

Коментари

. Еми искахте демокрация е получихте я меки китки и утепляцо а това го нямаше преди ама затова такива ги дрънкам с мерак

Цигани ли са побойниците???

Колко лева залагаш?

А онези, които бяха шамарили в автобуса и съблекли момчето, което се прибираше от тренировка с тениска на ЦСКА (докато всички останали само гледаха), те цигани ли бяха, та си сигурен, че случката не е пак особености на ганювския етнос?

До Надежда Христова - кога вие от Дир-а ще разберете, че в България няма "тийнейджъри"?? Защо замърсявате българския език с противните англосаксонски чуждици????? Нарочно ли го правите, за да обезбългарявате езика ни???? Поръчка ли изпълняване на някого??? Защо не четете всеки ден Паисий????????

Пиеш ли си редовно хапчетата или диагнозата ти е необратима? Да си чувал през жалкият си живот, че езиците еволюират, дори българският език на Пайсий не е същият! Такива като теб цял живот няма да им стигне, че само с български език си до тоалетната.

Бай Ганьо, ако по времето на турското робство българите бяха като тебе, България нямаше да я има!!!!!!!!!!!!! С такива като тебе след 30 - 40 години това сигурно ще се случи!!!!

Май ти "еволюираш", буташ си в гъза краставици за да откриеш нови удоволствия от аналния секс.

"Нееволюиралата" дума за тийнейджъри е "юноши", ганьо. Ама това е само за хора, които познават българския език, а не за "еволюирали" ганювци.

Каби кюфте и кибрит на български без да ползвсш турцизмите... Скапан трол.