17-11-2017 20-11-2018

Коментари

където живеят хора се цапа, разликата е в това, че едните чистят, а другите не.

Полицаите винаги са свьрзани с наркотици, проститутки и кражби на коли. Само бебета не го знаят.

Ха, че това е част от работата на полюцийте. В Полюцията се приемат за полюции, изроди от кол и въже, които не стават за нищо друго, тя е инкубатор на крадци, мошеници, изнудвачи, убийци...

ЗАЩО САМО ДВАМА БЕ?

Милиционерите са навлезли в бизнеса на ГДБОП и не са си плащали...

Крушката винаги си има опашка - вижте това: ТЕСТ ЗА ГЕШЕВ: КАК ШЕФ НА ДАНС Е@А МАЙКАТА НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ДАНС, РАЗКРИЛ КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА! Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че ще тества новия главен прокурор Иван Гешев като му изпрати папка със сигнали за извършени престъпления от военния министър Красимир Каракачанов и добави, че Каракачанов отдавна е за разследване. „Казват, че Гешев бил добър. А да го видим колко е добър“, каза още Сидеров. AФЕРА също подлага на първи тест новия главен прокурор Иван Гешев. И му поставя следната лесно изпълнима задачка! В последния си ден като шеф на ДАНС, преди да го наградят с консулско столче в Гърция, вместо да го тикнат в ареста заради аферата „Червеи“, Владимир Писанчев подписва отнемане на допуск за класифицирана информация на длъжностно лице, служител на ДАНС. Служителят на ДАНС има ръководни функции в ДАНС в столицата. Същият служител на ДАНС има „неблагоразумието“ да работи по корупция, свързана с висшите етажи на властта. И си свършва работата, разследвайки висши корумпирани лица. И не само това – корумпетата са надлежно видео заснети как незаконно и нерегламентирано лапат. Нещо повече – същият служител на ДАНС е и „защитен свидетел“ по това разследване за корупция по висшите етажи на властта. Твърде е хубаво, за да има победен край, както във всички нормални държави, нали?! В резултат на това, че служителят на ДАНС, заковал корумпетата, той е „награден“ с това, че му отнет допуска за класифицирана информация с абсолютно идиотски „мотиви“ и заповедта е подписана в последния ден на Владимир Писанчев, като шеф на ДАНС. Така този, който разследва и заковава корупцията е изхвърлен. Служителят на ДАНС обаче се закучва и завежда дело срещу отнемането му на достъп до класифицирана информация и го печели. Върнат е на работа и след двете години, които към онзи момент не му достигат за пенсия, вече е пенсионер. И отвратен не иска да чуе ни за служби, ни за „борба с корупцията“, ни за нищо от това в държавата, на която е служил честно, а се е оказало, че е работил вместо за държава, за кочина. Така разследването за корупция отива в канала, Владимир Писанчев отива консул в Гърция, всичко се потулва в чекмеджетата на ДАНС и корупция по висшите етажи на властта няма. Та, Иван Гешев, много е лесно да бъде проверено защо капията на Цветлин Йовчев – Владимир Писанчев на практика е осуетил и торпилирал това разследване. Още по-лесно е да бъде проверено и как бе осуетено разследването и торпилирането на разследването по аферата „Червеи“ по отношение на Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев, които бяха „изпрани“ от прокуратурата. Апропо, ДАНС е пряко подчинена на Бойко Методиев Борисов. Това за сведение, Гешев, в случай, че се объркаш да провериш как е@ха майката на един честен служител от ДАНС. А да те видим каква „радост“ си, Гешев, и колко си „добър“! Веселина Томова

Спете спокойно деца полюцаите ви пазят случайно да не останете на страна от дрогата.... Да няма не надрусано дете без полицейска помощ!!!

Е нема такава полиция! Срам!

Това не е новина.Новина ще бъде ако поне един полицай заяви под клетва : ,,Аз съм от ГЕРБ и никога не съм продавал наркотици,,

Майко мила. Това дали е изолиран случай?

Абе глупости пишете, кой ще ги разследва една година. Просто друга патрулка е искала да се включи в играта,не се е получило и хоп.

И сега кой ще проверява парко местата за инвалиди.Такава отговорна работа,от колите няма да слезем днес ,кой ще ни движи бизнеса. От утре ще стачкуваме ,да видят те кой ще им разнася дрогата.Ама ха.

Абе глупости пишете, кой ще ги разследва една година. Просто друга патрулка е искала да се включи в играта,не се е получило и хоп.

Абсолютни боклуци.

Няма вече хляб за нас.Началникът наредил всички полицаи да продават наркотици и да станат сутиньори.

единият от полицаите е пренасял наркотици в патрулния автомобил по време на изпълнение на служебните си задължения. Шефът му сигурно е вече повишен?

дзрънн.. дзръннн...: - 112 слушам, кажете!? - алиооо...! тук месията.. загазихме яко в люлин 4/412 Б, всичко свърши, положението е криво! купонят мре! - 112 ясно, с какво да помагамЕ !? - две бело, три завъртени зелено и дозина бонбонки от изкристализирате в срок на годност... ама, бързо моля! - ок. пращаме `инспекторите`, чакайте у сервизо ше оправиме нещата. ако нещо още, обаждайте пак..! - мерсаж голем!!! - 112 винаги за вас! бъдете точни, до скоро :)

Браво, похвално! Нормална практика за Тикволандия. Всеки се изживява за мутра. Това в едни стари времена тези щяха да отидат в Белене. Сега ще се окаже, че някой им подхвърлил стоката. Мила родна картинка в последните 20 години.

иначе, при стопаните ти позитански ще Умре далаверата, нали бе, мурджо червеносмуков !?

Идиот!

Ае млъквай там комунист! На Тиква-любимка още му се подава партийния билет от джоба! Тиквеник!

Тези сега се сетили да открият топлата вода - сетила се Нара да се побара! Аз колко пъти и от колко години съм писал, че в България има куп полицейски управления, които са си чисти организирани престъпни групи, и колкото пъти съм го писал и съм давал примери за такива из страната, ксто в София, Благоевград, Варна, Несебър и пр., винаги първо дъм посочвал ... точно 2-ро РУ на МВР в София! Но има допуснати неточности с информацията: Първо - не са само двама престъпниците там, а повече( Второ - не са започнали с престъпленивта си (говоря за цялата ОПГ там) от две години, а от многл повече; Трето - всичко това е отлично известно на цялата махслс там, вкл. и на кучетата и то от много години. Тоест, не били компютри, с компоти, и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали рекламирани... Цялата им работа на тези е такава, както винаги! Но за отбелязване е нещо друго многл важно тук в тази история - го казвам във връзка със злодеянията на Цацаров и Гешев и лайката им - забележете че вече публично става ясно, че ПРЕСТЪПНИЦИ НАРЕЖДАТ НА ПОЛИЦАИ (и прокурори!!!) ДА АРЕСТУВАТ ХОРА, КОИТО СА ИМ НЕУДОБНИ - на тях, на престъпниците, по някакви причини и полицаите (респ. прокурорите) изпълняват чинно заповедите им!!!! Ало, дирниците, веднага ли ще изтриете и този постинг, или понеже сте много хитри ще поизчакате няколко часа, защото знаете че иначе ще го пусна пак, и пак...?

Задържани са , защото са търгували на територията на другата престъпна милицЮнерска групировка ... ХАХАХАХАХАХАХА!!! От край време милицЮнерската сган (или бивша такава) е в основата на престъпноста в България!

Кадливата Костова демокрация превърна полицаите в бандити,докторите в бизнесмени,комунистите в капиталисти,училището в килийно,учителителите в боклуци ,които всеки ученик може да напсува на майка,политиците и правистите в най мразените хора в България

Ами те, някои от полицаите са по-големи перстъпници от тези,които трябва да хващат и да гонят!!!!!!!!!!!!! Няма такаааааваааааааааа държааааааааааааааваааааааааааа!

Абе ти като не можеш да пишеш защо го правиш бе! Всички полицаи са кристално чисти и пример за подражание! Високо морални строители на капитализма, но без никакви капитали, нали! А ти Венциславе за тези си думи си за затвора.Хайде полицаи, вкарайте го тоя престъпник в затвора! Ще ви съди той, вие дето сте каймака на обществото! А той е един престъпник, дето постоянно нарушава вашия обществен ред!

А, задържани, ще ги пуснат както и предишните след театро за пред медиите.

Как така само двама...ами другите, кога ? А?

двама падат, двадесет ще ги сменят! какво е тука някаква си, бройка...!?

Банда,аре да си кажем нещата такива квито са.Ситемата на МВР-то е пълно с негодяй.Пенсионери и още са на държавна хранилка.ГЛАВНИЯ секретар цял ден е по телевизиите.Конкурсите са платени.Школите за подготовка са от кадри подготвени през последните 30 год.Питам ВАС уважаеми -кога за последен път видяхте пеши патрул от милиционер?Всичко е на луксозни и бързи коли.Задяват мацките и ги боли за Вашата сигурност.Лека нощ и дано не Ви оберат нощес.

Вчера бивши днес действащи все едни и същи служители на закона

тия гадини трее се гръмнат публично за назидание!

Да, но по новите закони на ГЕРБ, ако удариш шамар на полицай докато продава пласира наркотици те глобяват 2000 лв. Така, че този вид частна полиция вече е защитена и срещу съвестни граждани.

Те да бяха двама..Тия куки или по точно ушеви които продават наркотици, взимат подкупи и само лежат кат тлъсти свинки по цял ден и ние ги изхранваме на гърба си!

Ами хайде и 09 РПУ в Люлин някой да го провери, за последните 20 години няма разследвания, а е най-бандитският квартал. Не само наркотици и телефонни измами. Последните години е изнудване и физическо насилие над самотни майки и вдовици – ще ти убием детето, ако не ни препишеш апартамента; след което следва истинският тормоз. И като се оплаче в 09 има два типа реакции, зависи на кои от двата типа полицаи е попаднала: 1. Ти си луда, писна ни от тебе. 2. Знаем, госпожо, но шефа няма да придвижи жалбата до прокуратурата, тези са много страшни – всички знаме кои са. А наркотиците се доставят и от "нощни колоездачи", подобно на куриерите, само дето пратките ги получават от едни с джипове. И тях всички са ги виждали, само шефовете на 09 РПУ не са ги. Коптор.

Не бъдете наивен арестите във 2ро са просто едно разширение на пазарите на 9то, защото са много по добри в правенето на пари за големите. От 2ро пък се правили на хитреци, скътавали част от приходите. . .

...и сега какво ще им направите?

...и сега какво ще им направите?

От познатите форми на управление, при демокрацията срастването между властимащи и мафия достига съвършенство и като резултат е най=трудно разкриваемо и доказуемо в съда, както и най-малко забележимо от голямата част от публиката.

Смяташ че в Нигерия или Русия е по-добре? Опитай там как е.

корупцията в полицията е ужасяваща,през деня се правят на плицаи а вечер продават или пазят диларите и креадцит

Калинкити на Калинката Бобку да праят таквиз нища?

министъра подаде ли оставката или и той е в кюпа,.бацето не му я поискал още.

Тоя министър още не се е сетил за оставка.Преди малко един доскоро едва ли не уважаван от мен политик/мръсник/,каза,че социалния министър както си седял,си подал оставката и трябва да назначат нов

А ние ходим при тях да търсим защита от бандюги и рекетьори... Каква е най-удачната стратегия за лична и семейна сигурност в такава корумпирана държава?

Единственото положително е, че в МВР има наченки на прочистване.

Така ли? Къде?

Предполагам това обяснява защо България има най-много полицаи на глава от населението в целия ЕС, а в същото време най-ниската разкриваемост на престъпления. Циганите крадат, бият, колят и бесят, а полицаите вместо да ги гонят, продават наркотици на децата ни... Youtube е пълен с клипове на полицейски шефове които друсат задници на чалга по мутренските купони... Не знам накъде сме се запътили като нация, но ме е страх от това къде ще стигнем.

Родната милиция ни пазиииииииииииииииииииииии :D :D :D

Тия две години са продавали наркотици под прикритието на полицейската униформа ...нямам думи.

добро утро...

Да, ченгетата са решили да си спестят от дилъри и те самите са поели разпределението... Лошото е че това са само дребните рибки, трябва да се погледне кой е стоял над тях, тогава става интересно...

Долно падение-корумпирани,мокри поръчки,а сега охрана и съдружие с пласъорите/до дилърите явно нямат акъл да стигнат/.Сега да видим Премиера какво ще направи с неговата гордост"порицията"????

Секуро ще си направи.

Мумчетата не са се отчели на началството и сега ще си понесат "аказание". Вероятно не са имали и пари да се откупят.... Сега ще послужат за пример на останалите - плащаш и заделяш, иначе лошо - няма прикритие.

Всичко е гнило и вони.

Политик = мафиот на квадрат

Така става като не се отчитат на тези от по-горно ниво. Решили са самостоятелно да действат. Може да са "разчистили" от пазара неправилните хора (които си плащат нагоре по веригата редовно и добре). Ще видим ли политици, които имат топките да ликвидират бизнеса на нарко-мафията като спрат войната срещу дрогата (нелегалната дрога стане легална за продажба, притежание и употреба)? Това е един чудесен начин да се спасят много човешки животи, които сега стават жертви на войната срещу дрогата. Обаче ако някой политик посмее да предприеме стъпки към подобно нещо нарко мафията вероятно ще го посъветва да не го прави и ще го ликвидира ако много настоява да ѝ отнеме бизнеса чрез декриминализация и дерегулация на търговията с вредна и (сега) нелегална дрога.

Скоро писах. Полицай = престъпник, мафиот

Schilo

Ашколсун! И чакай от тези защита!