Коментари - Задържаха четирима за жестокото убийство на българския студент в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези които пишат, че навсякъде може да се случи… и, че Лондон е мирен град 100% са платени еврогeйци. Тези същите са бълващи пропаганда срещу Путин и др опорни точки, върху нас обикновените хора( пп не съм привърженик на путин). Бил съм в Лондон и за седмица и повече няма да повторя ! Броях часовете до полета. Неграта са превзели всичко. Луди араби също има. В хотела не се спеше неграта бяха навсякъде и крещяха постоянно. По улиците в центъра неграта само ме спираха и предшагаха наркотици. Дано потъне тази сган! И белите даун-аджии грозни с смесен братовчедски ген!

Къде са именцата и снимките на касапите от катуна и дядо им на 46?

В Лондон е пълно с ножари, убийства с нож стават всеки ден. Тийнейджърите гаменчета са най-опасни, защото старшите им казват - трябва да се докажеш като убиеш някой. Вече и непълнолетни са съдени за убийство, защото позатегнаха законите, така, че по-трудно минават метър гаменчетата, но това не ги спира да нападат. А за по-дребни престъпления да не говорим - полицията разследва нищожна част от тях.

колко зверски убити има. Стигнахме ги, американците. Все пак, малко хора сме, не можем да се избиваме с техните темпове.

Лондон, ми писа,че Лондон е града на чернилките! Имало райони, които е най-добре да не посещаваш - неграта ходели въоръжени с мачете и с ножове. Напдали все що е бял.

Живея в Лондон, и това не е вярно! Твоята позната гледа много филми. А черники разбира се има много..

Изобщо не е вярно. Успяват да наръгат само по няколко човека на ден, но като цяло е безопасно. Само да не им паднеш в ръчичките.

Естествено, че не вярно! Помня преди няма и десетина години още как бяха снимали клип, когато две негра в Южен Лондон първо блъскат умишлено с кола войник и после с ножове е сатъри се мъчат да му отрежат главата. Това обаче е изключение. И в ютюба е пълно с клипове на негра с мачетета и големи ножове по улиците Лондон - look it up. Също изключения, сигурен съм. Същевременно, белите в Англия нямат право да ходят дори с лъжица в джоба, заради "контрола над оръжията".

И аз живея в лондон,ама е вярно!Да не говорим, че много българи са пострадали с обири на телефони,бижута-ей така-минавайки по улицата те тарашат.По-едно време имаше мода-карат колело в близост до ,,жертвата" и и отмъкват скъпия телефон от ръката,докато говори.А колко обира направиха мотористите-посред бял ден,с чукове разбиваха витрините по Оксфорд стрийт(лондонската ,,ВИТОШКА") и обираха злато,скъпи часовници.Еле пък да се прибираш с денонощен автобус на по-забутано място-качват се няколко напушени черни гамена и на двама трима пътници ,на втория етаж на автобуса заповядват да си дадат телефоните.Сред тях и наше момче с много стар и евтин телефон,който бандюгите върнали ,,снизхоздително"...

Пратиш го уж за хубаво в Лондон, а да свърши все едно е в държава от третия свят :-( Искрени съболезнования на семейството

Това навсякъде може да се случи, във всяка една държава от "първия свят". Даже си спомням за едно момче в една такава държава, но от втория свят (вторият е свят е термин за държава от третия свят, която на теория минава за държава от първия свят) България се казва. Та седяло си на пейката в парка момчето ,но оттам минал един възпитан младеж от добро , що годе състоятелно семейство, който го наръгал с нож, ей така за кеф и за кокошкарско обирче с цел затвърждаване на алфа статут. Та този младеж , убиецът от доброто семейство още не могат да го осъдят вече 7 години в държавата от втория свят. От статията разбирам, че извършителите не само са хванати, но и седят в кауша, независимо , че са непълнолетни , и ще ги осъдят със сигерност до догодина най-късно.

Няма да върнат невинният младеж в живота или да намалят болката и скръбтта на близките му! Тези изроди ще поизкарат някоя година в затвор и после пак ще са на улицата да убиват и грабят. Но ако България беше малко по-нормална страна ,без алчни,корумпирани политици,много от тези хора щяха да са си тук,а не пръснати из света.

Всеки втори в Англия и Франция е цветнокож димек цигани и ний в България се оплакваме от какво не знам стоиш по далече от гетото нямаш проблеми

тукашните цигани нямат общо с бг учат и работят

По-спокойно се живее в Украйна, а там се води война!

и първо никаде не се казва какъв е мотива???? може и да е личен

За да го оберат, това е причината, стига простотии.

Може да се е оказал на грешното място в грешния момент, погледнал ги е, те решили , че ги гледа лошо, или са му казали нещо, той е направил грешката да им отговори, не е задължително да се отяде, или просто са излезли да си намерят жертва и да пробват "смелостта" на някой новоприсъединил се член на групата си. Бандите от тинейджъри и детската престъпност в Лондон, Бирмингам и тн са голям проблем вече. Като се каже "престъпления с нож" в Англия автоматично се има предвид точно престъпления от този тип , извършени от банди момчета , дори момичета често непълнолетни или малолетни.

Същото е и в Истанбул - грабежи, убийства всеки ден. Турция е разграден двор, всички гледат да заминат за западна Европа или САЩ

Абе не знам да ти кажа. Бил съм там 5 пъти и лошо не съм видял. Е разбира се не съм се завирал в разни гета, но полиция има навсякъде и не си поплюва. Със сигурност както всеки голям град има и престъпност, но поне за туристите не се усеща.

И аз съм бил 4 пъти в Лондон и аз лошо не съм видял...

В Англия взе да заприличва на САЩ - ежедневни убийства, нападения и грабежи! Ежедневие са нападенията по улиците с нож, като особено популярни са нападенията над хора с мотори и скутери, които биват откраднати и препродавани.

Престъпността в България е в пъти по-висока. Лондон е с близо 10мил. население. Ти какво очакваш, да е като планинско градче в Алпите?

Айде стига си писал глупости от различни никове. Разбрахме, че си харесваш островната кочина, живей си там и ни остави нас.

Не е вярно. Коеф. на убийства в САЩ е 7 на 100 000 души. В ОК е колкото в България -1,5 на 100 000 души

Не е вярно. Коефициентът за Лондон за 2021 е 0.92% на 100хил. За същия период за България е 1.15%.

Че то ГБ си е 51ви щат...

най голямото перо в бюджета е данък “социално спокойствие” или както се знае от простолюдието - помощи . По памет май последно беше около 250 милиарда паунда. 3-4то поколение неработещи кърлежи и други паразити се отглеждат на социалки за да не правят бунтове и големи паразити.

Забрави само да кажеш че за това плащаме ние, обикновенните трудещи се хора.

Не ни занимавайте сега с това. Ние еуро джъндарите сме заети да еб.аваме Русия, нищо че в цяла европа страните са ни увъртяни до ушите с вътрешни проблеми като тоя.

Къде е връзката между убийство в беден квартал в Лондон и агресията на руските прасета? В Мацква, ако видиш какво се случва, Лондон ще ти е като детска градина. И стига с тези джендъри. В БГ съм виждал много повече педали отколкото тук в Западна Европа. Има и тук доста, но се държат нормално и рядко парадират с педерастията си. Опорките ви са адски тъпи, ватници скъсани!

Бромли беден квартал????

не бе то в раzzия е мед и масло, като минеш по кварталите все едно е минал вермахта , весела картинка

ограбили ли са го или са искали да го убият, дори 46-годишен им помагал, а може и той да го е извършил

но защо пише ”български студент”? Първо е английски студент щото е учил там и второ е живеел в Англия.

А кви времена беха! Полицаите не носеха оръжие в UK....

Ми те и при нас не носеха. Кварталния влизаше в циганската "маала" сам и безгрижен а орките ставаха невидими. Сега обаче имат права, БХК и ги "интегрират". Това е положението.

По границата ходят по голи задници...

Ингилизите отдавна са му изпуснали края. В момента който секнат социалните помощи ще стане мазало защото са отгледали поколения на нищоправещи. Затова ги е страх от кризи и масови бунтове…

Малката орка ще се измъкне леко, защото е на 14

Съболезнования на блзките на младежа! Имахме подобен инцидент . Тъмнокожи нападнаха сина ми с ножове и го Обраха. В централен Лондон където е пълно с камери. За радост се размина само с това. Заловиха ги на същия ден. Жалко за смъртта на това момче!

Престанете да пишете глупости, ако така се успокоявайте се че в БГ е Ок добре, защо не кажете какви са новините от България...всеки ден ужасни битови престъпления по селата, беднотия..рекордна инфлация на храна от първа необходимост...и избори без край с неморални политици .....Е успокоявайте се от почти 9 мили Лондон станало неща..да почива в мир сънародника...и мир на душата на майка му

Глуспоти! В България си е ОК! Тук престъопността дори в големите градове е в ПЪТИ по-ниска от тази в западните големи градове.

Имам съсед англичанин. Продаде имота в Британия-3 000 лири годишен данък без да се обитава. В момента върху покрива на къщата се вее български трибагреник. Със здраве.

това какво доказва..???? че вече не е англичанин

Айде седи си в ук и си гледай работата а? Като гледам и при тях / не при вас защото ти не си от тях, ти си техен роб/ не са цъфнали и вързали с политиците - последния не изкара 2 месеца. А за престъпност - я кажи как е престъпността в Лондон? Ама не с наш сънародник а общо за Лондон? Защото ако успееш да си вдигнеш малко главата от мивката за миене на чиини и провериш ще установиш, че статистиката е интересно нещо и тя казва : Лондон е най-опасния град в ЕС а в топ 10 е и Глазгоу.

в 9 милионен град..а интересно дали е нещо различно в Истанбул 20мил или НюЙорк или Париж

ма стой си там ве - акъл не ни давай

Евроатлантическите ценности не стигат за справяне с knife crime.

Не е в Европейският съюз.

Намушкан на 4 ноември, на 14 ноември нападателите вече са установени, арестувани и изправени пред съд. Не знам...

Това е изслушване за оопределяне на мярка. Тук е по същия начин. Какво толкова "не знаете"?!?

Съболезнования на родителите, но хора, моля ви, престанете да гоните децата си далеч от България в търсене на по-добър живот! Животът навсякъде е еднакъв, а генофондът си отива! Единици са тези, които са щастливи там. Повечето са немили-недраги цял живот. Общуват главно с българи или други източноевропейци и никога не са приети като равни. Ако това не ви трогва, помислете кой ще ви плаща пенсиите в близко бъдеще! Не внуците си една българска песен няма да можете да изпеете, няма да ви разберат!

понеже тук е царството на сигурноста и законноста

Не ги гонят те, а дебилите дето гласуват за други дебилили. А като цяло и българския народ ги гони - пасмина обсебена с материалното и луди за пари. Политиците са си от народа , да знаеш...

Как ше е еднакъв бе там вьимаш до пет пъти повече за една и съща работа

по-лошо от това да си немил и недраг в чужбина е да си такъв в собствената си държава. Иначе в България детето ти може да бъде отнесено от поредният пиян и надрусан джигит, или пък да му продават дрога директно в училище. Айде стига. Хората живеят веднъж и се опитват да вземат най-доброто решение за тях. За жалост сме калпав народ и ще изчезнем като такъв

То и нашия не е много стока като го гледам

Малко на педала ми прилича

И ти малко на сиганин биеш

по-скоро на типичен булгар-булгар индивид който муа кифтаци и се налива с бира и се оплаква колко зле е тая държава.

България трябва да търси свой път, за да оцелее в този мултикултурен (нововарварски) престъпен свят. Ние като българи трябва по всякакъв начин да се пазим както от кървавите ръце на класическата комунистическа кочина Русия, така и от извратените и разложени нови комунисти от Запад.

търси го. Начело на държавата са бойковци, ниновци, ивановци,петковци и прочее. Много сме по-добре от кочината Русия и прогнилият Запад ще знаеш...

Кой ти усна тази муха в главата относно Русия? Да не би да гледаш само английска телевизия ? Вземи се в ръце, не се поддавай на пропаганда....

Както са ги хванали, така и ще ги пуснат. Ще се окажат някакви негри, талибани, араби, или мангали и ще кажат "Трябва да сме толерантни към другите култури. Те не са знаели, че тук не е хубаво да се убиват хора." 6-месечна условна присъда и глоба от по 100 паунда максимум. Ако бяха други Българи или източно европейци, щяха да бъдат линчувани, показани по всички медии, нямаше да спре да се говори за това и накрая щяха да ги вкарат в затвора до живот.

може и скинъри да са, в полунощ 3 непълнолетни с 46-годишен, на възраст да им е баща

Англия е приклиючила държава и това вече е факт с новият им цигански премиер. Сега е само на доизживяване, което ще трае стотина години, докатно на заприличат на бившата си колония Барбадос.

Един мой приятел англичанин се изсели преди няколко години от Англия в Испания. Брат му също жгивее от години в Испания. Сестра му живее от години в Кипър. Попитах моя познат какво го е накарало да се пресели в Испания. Отговори ми накратко: "Тове вече не е моята Англия". По-късно ми обясни, че в родния му английски град етническият състав на населението през последните 50 години е съществено променен в полза на имигранти от целия свят.

не е само това. Англичаните се изселват към Испания защото и храната е хубава и е слънчево и топло за разлика от Островът.

Е, като живял три години в Лондон и една в английската провинция, мога да ви кажа, че престъпленията извършвани от непълнолетни негри и мюсюлмани са ежедневие в големите градове. Тук чуваме само когато някой българин е жертва, а и това не е рядко дори.

Ердоган заяви, че в Турция знаят кой е координирал терористичният акт в Истанбул. Турция не приема съболезнованията от посолството на САЩ! Почувствахте ли тънкия намек?

Ердоган предния ден каза, че САЩ и Европа пфовокират Русия за да продължи войната

провокират*

Жалко за момчето :((((

Пълна национализация на всичко и ударно развитие на селското стопанство ! Иначе ни е спукана работата !

Някакви английски цигани от хилядите видове примати, които се въдят в Лондон.

А за мотива на убийството?

The detainees are aged 14, 16, 17 and 46. The youths have been charged for murde. The law in Great Britain prohibits the disclosure of the names and possible motives for the crimes committed by minors.

На запад що такива неща се случват вече. А тук се рекламира да учат в чужбина. Аз бих забранил рекламирането на обучение и работа в чужбина. Някоя година след влизането ни в ЕС станахме номер 1 по смъртност. Може би точно защото младите ходят в чужбина. И всичко за пари. Все едно са роби на парите.

Ку- ку! Ку-ку!