17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“Нито една повече” :D

Брей, манговците до 70-72 ли доживяват вече?! Машалла, държаво! Машалла, хранилке!

Любимци на БХК?????????????

От Айше Мохамед?

Според статистиката от към домашно насилие завършило със смърт се вижда , че жените убедително водят като насилници .

Бабето се е шашнало!

Телетата пак са се разписали. При съотношение 30:1 на тях все за 1-то им е мъчно, щото е от техния отбор... Това, че 30 жени са си го "търсили" и са си го намерили е едно, ама това, че един мъж не са го "оставили на спокойствие" им е трудно да го понесат... Пак нашите са разузнавачи, а техните шпиони, нали? :))

Не е само един, не се прави на луд. Ето ти още няколко: 08.06.21 Жена уби с кухненски нож мъжа, с когото живеела на съпружески начала в Койнаре. 14.07.21... починалия мъж - 68-годишен жител на Габрово. След разследване е задържана 43-годишна жена... 12.06.21 46-годишната С. Й. е привлечена като обвиняема за това, че на 12 юни 2021 г. около 3.00 часа в гр. Смолян в къщата си, в спалнята на първия етаж, чрез нанасяне на удар с нож в областта на сърцето, умишлено е умъртвила О. О., на 51 г., с когото живеела на семейни начала 25.10.21 28-годишен мъж е бил убит в апартамент в Пловдив, а за жестокото престъпление е задържана 35-годишна жена Ако имаш интерес можеш и сам да поровиш за още. Иначе да, мъжете убиват повече, но пиши "жена наръга" в Гугъл и ще установиш, че просто мъжете по-често оцеляват, но са доста често нападани.

Госпожо, не е въпрос на съотношения, става въпрос за еднакво третиране на мъже и жени. Никой не печели, ако една група има привилегии пред друга заради пола си, дори вие, разберете го.

Най-интересното е, че жените просто подминават статии с такива заглавия. Но ако беше ТОЙ с брадвата, форумът щеше да се пука по шевовете от обидени жени. Странен мироглед...

Госпожата с минуса, обоснови се аргументирано, можеш ли? Или само блъскаш минуси и си протестираш?

Явно насилникът най-после си го е получил.

то на тез години или те удря склероза или брадва се си в канала най вероятно е било ефтаназия

Сто на сто е била тормозена.

Нито една повече!!!

Нещо за истанбулската конвенция ще кажем ли???

Не. Ако беше жена, под статията щеше да има линкове към поне още 5 статии на подобна тема. Даже от минали години, за да се създава впечатление как всеки втори мъж си трепе жената.

В България повече от 10 години има Закон за защитаот домашно насилие който за разлика от Истамбулската конвенция не прави разлика между мъже и жени. То по конституция така и трябва. И някъде ми попадна неофициална статистиа поред която % на жените жертви на домапно насилие е 70. Останилие 30 % жертви за мъже. Познавам мъж дето се разведе след един десен прав на жена му. Познавам и жена му :) А познавам и една дето утрепа мъжа си защото я биел . И си го отлежа.

Най-голям процент жертви на домашно насилие са децата в семейства с един родител... почти 60%, след това са възрастните роднини останали на грижите на по-младите в семействата, а съпрузите са по-равно и едвам събират 10% общо.

Е то нормално - обикновено самотният родител е майката защото обикновено тя получава родителските права, а като няма вече мъж, на когото да си го изкара детето става мишена на гнева й.

Незабавно да се подпише Анадолската Конвенция за защита на мъжа!!!!

Да се легализира анадолското инвитро като метод за оплождане!

Ще й дадат 5-6 години. Ще излъже, че дядото я тормозил ще пусне две сълзи и хайде чао.

Ще има ли протест против домашното насилие над мъжете от жените ? Още колко мъже трябва да загинат, и да няма промени в законодателството? Защо полицията не е защитила този мъж от статията? Защо насилницата не е арестувана, преди да се стигне до този фатален край?

Бабката е ваксинирана 100%. Дядото е отказал ваксинация и си е получил заслуженото

Не позна.. А ти като толкова знаещ, да не бу някой селски пръч да те ваксинира в дупето?

Какво правим сега с Домашното насилие и конвенцията. Сега според новите искания на джендърите, ако мъж убие или пребие жена, то наказанието ше трябва да е много по-тежко от това на жена, която пребие или убие мъж. Или животът на мъжа не струва много според джендърките -феминистки или каквито Неща са та. Чудна логика. Аз пък си мислех, че животът на всяко човешко същество има еднаква стойност, без значение дали е мъж или жена.

Глупости на кубчета ...

Ами то си е било винаги така, за жените по-леки присъди. Баба Веска получи 7 години, това за убийство на мъжа си. Удушила човека с пешкир в банята, чистила следи и така нататък... А като убият новороденото си там винаги е условна присъда. За оная госпожа от Сандански вече изобщо не се чува даже.

А сега няма ли пак да излезете на протест срещу домашното "насилие"? Ама моля ви се......