Задържаха 45-годишен мъж за вандалство над Стария бряст (снимки)

Дървото е исторически знак на Сливен, намерил място в герба на града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тръгнал за жилезо щом му крият името от дир бг

Тези които го "лекуваха", на практика му помогнаха по-бързо да изсъхне. Беше изсъхнало само от источната страна от години. Бетонираха му хралупата без да му оставят отдушник, в резултат на което, то нацяло изгни.

Андонов беше пич и главен герой,а оня дървения беше соросоид

Обесето го на дървото! Точка!

В стария град Охрид има един чинар, обявен за 1000 годишен. На някой македонец това му се вияло малко и върху табелата написал с блажна боя 1100 ! Там, на брега на Охридското езеро има една стара църква - Свети Йоан Канео на която само името и е старо. Всички реставрационни работи са направени само със съвремени блестящи от новост материали (камъни, тухли, керемиди), чак е грозно!!

А в курорта Петровац на Мору на Адриатическо море на Черна гора има горичка от стари маслинови дървета. На всяко от тях има поставена дървена табела с възрастта. Тя започва от 600 години и завършва на 950 ! Казват, че в Испания имало маслиново дърво на възрастта на Исус Христос ! А в някакъв манастир, пак в Испания, се пазело стъклено шишенце с кърма от Дева Мария за поклонниците!!!!!

А във Ватикана папата пазел в едно шишенце пуча въшка от .... не знам кого си !

Да изсъхне на дървото мръсният пияница.

А може ,човекът да мисли ,че така помага на дървото ,щом е бил неадекватен.Може да чува гласове.

ли учат да пишете на български???

хе хе да не би пак онзи Стефко фондацията да е ровичкал дървото... ейй не се насити на келепирчета и тарикатлъци тоз чешит хехе

И как ше го познаеш по името, след като номинално православните цигани имат имена като българските? Ебахти простата овца.

И как ше го познеш, че е циганин по името ма? Циганите, които се водят християни, имат като нашите имена. Ебахти простата овца си. Трябва да се извиниш на човечеството и да се гръмнеш.

По името не можеш да го познаеш. Ебахти простата овца си ма.

Пак настоявам да си зачекнеш готварска рубрика в Дирника. Какво и са тези брястове, пияници, криминални сюжети? Ти си баба-домакиня. Що щеш в таквиз рубрики?

ама ако знаеш Чалева какви сърми в лозов лист върти.

Например: "Вземи тези сто лева и направи панир на Бряста, че се забрави, така ще ни дадат още някой лев за фондацията."

За изродите, които секат дървета трябва да се прилагат Крумовите закони - за отрязан клон ръка, за дърво глава.

Значи макар и пиян, това е вандалски акт спрямо дърво. А да цапаш с боя табелата пред руското посолство и то на два пъти е израз на гражданска позиция... Да ви имам правораздаването. Аз съм юрист и съм потресен кога имаме вандализъм и кога изразяване на гражданска позиция. Да не говорим, че посолствата са чужди територии, а не просто дърво.

"Ти помниш битки и кланета на цял един изминал век. И с кротка мъдрост на столетник посрещаш новия човек."

Дървото на Европа е бат Боко

Ама 45 годишния младеж, да не гурлив мангал от циганското гето?