17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 80г няма сериозни войни в Европа и наоколо, които да разредят населението. Хоп вируса готов, някое и друго милионче от хора замина, не са достатъчни обаче. Хоп ваксина за рекорд време, със закъснителен изтребващ ефект. Твърде много съвпадения за да не се появят съмнения в логиката на един ителигентен человек. Овцете те не мислят, те вървят където им посочи овчаря и тоягата.

Аз работя от вкъщи от повече от 10 години, никакъв сертификат ми не требва. Мога само с кеф да плюя в мутрата на такъв тъп фашист като Драги.

Draghi не е фашист, ако го беше щеше да е по малкото зло. Той е масон което още по лошо за съвремието и за обикновенните хора.

Скандала за изнасилване на една камериерка от Шева на МВФ Dominique Strauss-Kahn, на който еб..а майката, после се оказа че не вярно, но между другото съсипаха човека и кариерата му. Кои мислиш му еб..а майката....неофашистите на онзи дет духа. Масонският елит Bilderberg e най опасният, и фашизма ще ни се види приказка от Али Баба занапред

Спокойно. Здравния сертификат няма да се изисква при постъпване в интензивно отделение, още по малко в моргата.

В търсачката Odysee.com вече има видео на жена отключила неконтролируеми спазми на седмия месец след инжектирването й....т е. и жектираните са в ръцете на инжектиращите ги - включваш електромагнитната честота и задействаш дарпа хидрогела в инжектирания и той пада като круша...

И на теб ваксинирана кой ти гарантира че няма да кацнеш в интензивното? Като дойде зимата ще се види колко от ваксинираните ще изкарат по леко грипа. Много е рано да тръбите Vittoria

Напишете в търсачката Covid vaccine s injuries and death -милиони видеа на необратимо, шокиращо увредени или директно убити хора....Милиони видеа, вече даже и да не нжектирани новородени бебета....Ще го позволите ли това за вас и вашите деца и внуци?? Защо спряха да говорят тука за инжектирвания на деца??.? Да не се уплашиха тукашните фашистки гумна....убийци убийци убийци

Щот кил геноцидовските , инжектирани директно в кръвта са само за един вирОс, пускан от същите, които фашистки диктуват задължително инжектиране с военни екзекуции

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ! ПРЕГЪРНЕТЕ ЖИВОТА ! ПРЕОДОЛЕЙТЕ СТРАХА. ЗА ВАШЕ ДОБРО Е !

Прегърнете букета е по правилно. До няколко год ще се види ефекта на ваксините и какви болести ще провокират. Тогава ще се види кой какво ще прегръща.

За спешното не ви трябва пропуск, а само положителен ПСР и ниска сатурация.

Готвеният здравен сертификат в България, ще доведе до Бойкот на ваксинацията а на заведенията, ще им хванат задницити паяжина....

НЕ МОЖ ГО НАКАРА !! НА СЕЛО НЕМАЛО ГРИП .ЩЕЛИ ДА ГО СЛЕДЯТ МАРСИАНЦИТЕ ....САМО СЕЛЯЦИТЕ НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ !! НИ ЩАТ И ТУЙ Е !!!

И аз съм от тези селяци, и 80% от българския народ са селяци. Това проблем ли е за тебе умнико. Само, че аз имам за разлика от теб застраховка живот, и ако гушна букета, поне моите близки няма да останат на сухо, за разлика от ваксинираните, за които никой не носи отговорност. И за твое сведение, пробвай се да си направиш застраховка живот, да видиш какво въпросче, ще ти бъде зададено от застрахователя. Успех.

Мда, какво те пита инсуранжа, дали си ваксиниран? Светни ме за практиката им, молим, недей ся си го дръж за теб.

Ето още една новина, за това накъде се движи света. Няма ваксина- няма работа. Няма нужда да се стига до такива крайности. Просто в един момент на всички ще им светне правилното решение. Но за съжаление по тези места котлоните загряват малко по-бавно. Лафа за българския реотан. Нали се сещате. Идеята трябва да отлежи. Да узрее дето се вика. По тези ширини просто за да стават лесно нещата всичко което касае обществото като група трябва да бъде задължително. Ваксинация , избори всичко. Иначе не се получава.

Байно, нещо голяма носталгия по отминала диктатура. Явно демокрацията и правото на личен избор, не ви понася. Що така, а?

Дайно, Китай не е далеч, ша тъ приемат като свой. И талебаните са близо, нема нужда да си носиш автомата, ша ти връчат 1 Калашников гратис.

и у нас и в Италия е същото. като огладнееш, ще се ваксинираш/ тука си плямпай. безплатно е докаъо имаш пари да си плащаш нета/

Я ходи се наспи бе..

При толкова несъгласни с ваксината няма да има кой да работи. Италианското правителство е ербап, но средата на октомври ще се чуди дали мярката е ефективна или ще ручат жабета

Гадните лъжливи и крадливи жабари са основни виновници в ковид измамата. За да измъкнат 300 млрд изкараха и котките в Италия умрели от ковид. После Марио Драги е.. мамата на ЕЦБ и еврозоната с отрицателни лихви, за да измъкне още стотици млрд от другите страни. Не ги жалете шиб... жабари, те са като гърците- крадливи лъжци

Вярно е крадат като българите, понеже богата държава, Бг е бедна държава и нема какво да краднат. Ако не бяха италианците да натискат за Kovid помощи EU, и вие българите щяхте да го духате от мизерия сега. За Draghi имаш право един голям масон от Bilderberg.

И българите ще се ваксинират. Спокойно. Просто в България всичко става бавно. Яваш яваш. Както всичко останало. Когато видят, че другата алтернатива е да ходят да пасат крави, овце и кокошки на село, няма много да им хареса тази опция. Проблема е, че еизборно време, и всички партии искат да яхнат антиваксърския вот. Че то наистина много сган. Откъде се навъди толкова...След като се създаде правителство , нещата ще си дойдат по местата. Ще има “Няма не искаш, няма недей” ако ме разбирате.

Кой ще се ваксинира, бе, страхлив и слаб скоте? По-добре да УМРА отколкото да се ваксинирам! Крайно време е да се разбере, че помиярски мерки и ваксини не трябва да има, а трябва да оставим вируса, този дар от Бога, да отсее шкартото! И също долната измет да си плаща иглите като истински наркомани! Откъде накъде ще ми ползвате парите, бе?! И то за да живеят увредените и НЕНУЖНИТЕ!

Наистина, така наречената ПлАНДЕМИЯ "КОРОНА" ще "короняса" хипохондриците и неврастениците.

Вярваш ли си? Ако ме натискат, на ПУК няма да се ваксинирам! Как ще ме накарат? Теб от кравите ли те е страх?

инак всичко е "доброволно", както е била и "доброволна" работата в концлагерите. импфунг махт фрай!

Наистина "ваканцията" ще те направи с 2-3 прераждания НАЗАД, в индивидуалната ти еволюция.

Италия е родината на фашизма!!! Историята се повтаря!

Че тогава Германия като е родината на нацизма, Русия на комунизма, пак ще се повторят според твойта лесничка логика. Мусолини е внедрил социални придобивки които още се ползват в Ит, не може да отричаш Мусолини и в същото време да ползваш негови социални придобивки.

Ахаха. Не водел бил. Ахахаха. Сладури! И кво правим сега с фашизма.

Започна се с остъплението...

След 15.10. може да пробват тези които не искат ваксина направо да ги разстрелват. То и Мусулини искаше доброто на всички италиянци като всички да са фашисти а пък те за благодарност го обесиха. Докато има време трябва да срат новия Ковид неофашизъм.

Щом държавата може без работници и работниците могат без държава !

Откриха топлата вода!! Браво на италианския фашизъм....

Няма нужда сега антиваксърите да почнат да квичат. В Италия 75% от хората са имунизирани. Тук просто става дума за останалите 25%. Като стигнем тяхното ниво, тогава можем да ги коментираме.

Я пак....нещо не си се наспал май а??

75 % от италианците са каквооооо...?Имунизирани ли каза смешнико?

Много се прецакаха, мислейки, че ще минат с едно боцкане, после ги накараха още един път, но много вече не искат трета доза. Да видим колко ще се навият на трето боцкане - със сигурност ще са под 50%.

Скрийте се бе смешници,слагайте си 100 дози,спрете да коментирате и да натрапвате извращенията си на нормалните хора.Всички,които са за зеления паспорт са ненормалници,жалки поддръжници и съучастници на гадните фашисти

значи не е направен както трябва.

И в България така. Както се казва в нашия край за такива хора: Xyu да е, да му го набиеш, ми то акъл.

Ей го и този! Защо кратуна като теб ще решава моите проблеми? Лунатик насран!

ще е интересно в Италия след 15.10, да видим ще клекнат ли фашагите