Забраниха на жителите на ямболския квартал "Райна Княгиня" да излизат дори за работа

Двете COVID-19 отделения в областната болница остават пълни, има пациенти и в реанимация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даваха по новините, че в Ямбол освен държавната болница има и още 2 частни болници, които са отказали да приемат ромляни. Та въпроса ми е към НОЩ - когато става въпрос за усвояване на пари от здравната каса частните болници са първи, когато става въпрос за влизане в преразход покрай някаква криза се покриват. Това не трябва ли да води до автоматично прекратяване на договора им със здравната каса или както обикновено тези болници са на наши хора и могат да си правят каквото искат?!?

То пък една работа работят - една мете , след нея 2 боклук правят А отговорника пие кафе нейде ! Съберат листата на куп и така ги оставят докато вятъра ги разпръсне ! Дето се вика от пусто в празно преливат ама разливат !

В кварталите на Сорос и Козяк е така, там не важат българските закони. Докато има НПО ще е така Антидържавна и антибългатска политика вече 30 г!

В мене е решението.

Ми то и в София има 841, ама никой не им забранява да излизат? Пък в Ямбол - за има-няма 10 уж болни - баааам, карантина....

В Ямбол цялата махла е пламнала от завърнали се заразени гастърбайтери. В статията дир-а много политкоректно са пропуснали, че това са цигани, които не спазват никакви правила, но като се разболеят реват на умряло да ги лекуват въпреки, че почти никой от тях няма осигуровки.

Сетила са Мара да са побара

Квартал? Това не е квартал, това е циганска махала!

Избирателите на ГЕРБ, нямат осигуровки, не плащат данъци. Получават безплатна медицинска помощ. Построили са комунизма. А ние да го д.......

Нима Евророма не плаща на БСП

Има един много логичен принцип при управление на обществото - ако дори много малка клетка от нашето общество остане необразована, неспазваща хигиенни принципи, то в момент на епидемия на тази клетка, заразата може да покоси цялото общество и да събори всичко, което е било градено с години. Нужно е да се намери начин циганите в България да бъдат обхванати от ефективни програми с трайни и прогресивни резултати. Много по-изгодно от икономическа гледна точка е да се отделят нужните средтсва да се работи упорито с тази клетка ако е нужно с години, но до достигане на трайни резултати.

С тази клетка, не е спирало да се РАБОТИ. Даже имаше "десетилетие за интеграция на циганите"! Резултат - отрицателен!!! Тези същества, не искат да се интегрират, защото така ще загубят циганското в тях.

Работи се, но резултат няма. Очевидно е грешен подходът на работа. Изглежда, между моркова и тоягата балансът е силно изкривен в полза на моркова. И понеже не става, най-вероятно трябва тоягата да се позасили.

Зная, че процентът, които ще ме разберат е нищожен, но все пак - имам минимален опит с цигани, но това, което разбрах с годините е, че те се променят при повярването си в Библията и от нищо друго. Но и с това има явно злоупотреби от недобросъвестни хора. Може би много силни характери, които са мотивирани единствено от любов към тази клетка, могат да ги докоснат по правилния начин с вяра в Исус Христос. Само вяра може да изкорени пороци като кражба, лъжа... Бог да пази всички ни! Дано излезем от цялата криза по-добри и по-мъдри!

това цигански квартал е, нали? Не мога да разбера защо медиите не го казват това. Самите цигани казват, че не са българи, а ние насила ги наричаме българи, защо?

Това е цигански квартал. Там на места хора живеят по-зле от животни. Моят въпрос е - как е възможно в 21 век ние "цивилизованите" българи да допуснем подобно съществуване на когото и да било?

Гогато циганите искат да си живеят така. Когато за циганите оплождането на 12 годишна циганка е нормално няма какво да направиш!!! Те циганите с това се гордеят, че са цигани.

Допукаме, в какъв смисъл, Нищо не правим? Не стана ясно какво е предложението. Т.е. какво да направим? А) Да им се дават още пари и привилегии, без принуда да се спазва законовия ред Б) Напалм

Напълно незаконно е да има колективна остракация. Болните могат да бъдат изолирани, контактните им лица-също, но не е и всеки от квартала.

Цялото правителство,всички депутати ,МВР,ДАНС,СЪД ,прокуратура трябва да бъдат съдени за организиране на престъпна група за заговор с СЗО,Бил Геиц за всяване на страх,репресия и умишлено водене на Народа към унищожение чрез лишаване от правото на движение,работа,доходи ,храна,образование,лекарска помощ.

Само така! Тия не разбират от друго, освен от бой

Дали щаба си е правил илюзии,че точно тези квартали в градовете няма да станат огнища? Защото първоначално се опитаха да ни съобщават само общи бройки,без да локализират от къде са. Само че беше елементарно да се разбере че това ще рефлектира в болниците и при лекарите. Така че има доста въпроси на които трябва да дадат отговори.

Искам да знам колко от тях са си платили здравните ,мен ме дерат НАП,НОЙ,абе кой се сетите а тия нито ги глобяват нито ток,вода плащат .Да си намират шамани,врачки баячки да ги лекуват или да ги товарят и в Индия.Нашите лекари и здравна система не са им подлоги да умират заради тях.

И сега всичкото мангал ще иска да ходи до аптеката....

Ромски работи?

Не.Цигански.