Забраната на бурките влиза в сила в Холандия след 14 години спорове

Това е "исторически ден", според Герт Вилдерс. Няколко градове и болници обаче заявиха, че няма да спазват ограничението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като отиваш да живееш в бяла държава ще се обличаш и ходиш като всички останали и ще спазваш всички правила на поведение и етика , който не може са интегрира и иска да продължи да живее като примитивен дивак - отнемане на паспорта и шут в г*за. Просто трябва малко твърдост за да може тая проста сган да бъде вкарана в ред. Ако власт имащите имат желание винаги може да намерят решения за справяне с проблема.

Бурките да изповядват религиозната свобода в родината си!

кат ми се довбекат в страната започват да пищят за правото да се захлупват с черджета, щото това било традиция и ние, разрбираш ли, требе да сме гостоприемни и да се примиряваме. като им отидат нпосещене заради древните цивилизации по близкия изток пък принуждават туристките да си нахлузят на кратуната с черга...еми не става така: или ние сме гостоприемни и ИЗИСКВАМЕ от тях същото или те са довлеци и като такива се съобразяват с ВСИЧКИ правила и закони в страната в която са се довлякли. Всичко друго е дискриминация към белия човек

И все пак всяко нещо има 2 страни. А ако си с обезобразено лице? И не искаш да плашиш хората?

За тези има медицински маски и козметични операции. Никой не е оставен на улицата обезобразен. Хората имат съвсем друго отношение, това не е по желание, и хората разбират. И от твоя страна е ноо долно да слагаш знак за равенство между едното и другото, унижавайки хора, на които се е случило нещастие.

Нещо не мога да разбера. Хонландия не е малада държава. Иградила е съвременно общество с вековете. Как може за няколко години хора, нямащи нищо общо с това общество да пристигнат и да наложат своята религия и вярвания. Това означавали, че моята "Playboy" религия мога да я приложа на тези с БУРКИТЕ като ида в Хонландия.

Честито!!

Това е решава нищо! Единственото решение е всички маймуни обратно при камилите!

Що толкова дълго са им се чудили не мога да се начудя. Ако аз нахлупя една от тия черните шапки с дупки само за очите още на улицата ще ме приберат, какво остава ако опитам да вляза в банка или община и т.н.

Когато мюсюлманите станат мнозинство, а това време не е далеч, не само бурките ще възстановят, но ще си въведат Шериата. Все пак да не забравяме, че тези варвари са закотвени в Средновековието завинаги, защото дивата им религия не им позволява да мръднат оттам.

Тези хора нямат място в европа и др съвременни държави. Трябва да се съобразяват, като отидат в чужда държава. А не да ми се забраждат тук. А като идем в арабска страна и там да го налагат, като не сме мюсюлмани. Правилно са наложени тези лерки но в бг никой не им забранява.

А в България кога ще ги забранят? на плажа в Сл бряг арабкините се пекат по фереджета

Забранено е. Ама няма кой да ги следи и глоби!

Бурките ще махнат , но мозъците им ще останат все така зацапани.

Някой институции отказват да спазват забраната. Колко трябва да си прост, че да си против такъв закон.

Колко трябва да си прост за да искаш закон, който да регулира кой какво да си слага на главата?

Представи си , че да си сложиш нещо на лицето така , че да не се вижда е сериозен проблем за сигурността на обществото. Проблем е също така и за равнопоставеността и разделението в това общество. Проблем е също и за приобщаването към това общество. Или ти е трудно.

Тоест мога да тръгна с фуражка на СС ? Бурката не е просвто облекло - тя е символ !

Много късно идва забраната, те вече свикнаха, че са по-специални и никой не може да им каже копче. Само към тях всички са длъжни да бъдат толерантни, но те към никого не са. А лицето на човека трябва да се вижда, навсякъде, по улиците също. А и чаршафите не са нормално нещо, всичко можеш да скриеш под тях, а в днешно време това може да е и оръжие, нали се сещате.

Ами, щом искат, може да си турят и конопен чувал на главата, ама да си стоят вкъщи и да си говорят на турски, не да се разхождат по улиците и да стряскат хората, че ще издърпат някой кабел!

Ама как може така бе холандци!!!??? Къде е демокрацията??? Къде е толерантността???? Абе ще ви узреят кратуните .... Малко бавно загрявате!!!