Австрия забрани носенето на бурки

От 01.10. в Австрия влиза в сила закон, забраняващ носенето на облекла и аксесоари, покриващи изцяло лицето.

Обратно в новината

Коментари - Австрия забрани носенето на бурки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В какво точно ги обвиняваме арабите--нали точно ние ги поканихме.Все още не е късно да ги изгонят.

тия нинджи немат място в Европа! Там в пустощтта в пустинята им е мястото в ада под слънцето

Нали искате да ги интегрирате,защо им забрнявате техните символи.И аз се страхувам като мине някъква тъкава с бурка,те ако искат да станат европейци и без забрана ще свалят бурките

коj ви каза, че искаме да ги интегрираме?!

Лицемерието на исляма няма граници. Интересно какво мисли Сорос за "бурките"?! Може би трябва да му се припомнят думите на Наполеон Бонапарт: "Там в Бл. изток цветята не миришат, жените са без срам, а мъжете без чест."

незабавно да се намеси меркел! подобен расизъм не може да съществува. ътрешния ден трябва да е деня на бурката,цяла европа да е с бурка в подкрепа на демократичните права на всички хора.

Който му харесва да си крие фасона зад бурка да емигрирва в Буркина Фасо.

Сега мисля, че А Меркел трябва да сложи една бурка и да отиде в Австрия за да протестира...как посмяха тези австрийци!

Това трябваше да се направи преди много време. Но както казват, по-добре късно отколкото хич.

Никаква съвместимус не може да има между двете религии

Научете се на БЪЛГАРСКИ език, моля ви

Ами като са казали А, да кажат и Б??? Забраниха бурките, да забранят и гейпарадите, хомосексуалната пропаганда сред непълнолетните?

да забранят и идиотите като теб ще е най-добре за всички!

ДА СИ ТАТУИРАТ ФЕРЕДЖЕТАТА БЕ МНОГО МЕТЪЛСКО :)))

,,...Австрия забрани носенето на бурки..,,??? да очакваме ли след това , германия да ги ,,анексира,, ,,...???

Бурки в Австрия практически няма. Повече хора се срещат с хирургически маски. Затова пък е пълно с хиджаб. Продава се по магазините. Нашествието на исляма в Европа продължава с пълна сила... това са шумни и мърляви мургавели, висящи на социала... бавно, но сигурно претопяващи местното население.

Мерака ми е да разлистя булка с бурка. Тогава вече има изненади.

Сигурно ще има. Смрад на спарени космати сланини. :)

Правилото трябва да бъде категорично-който търси убежище,по-добър живот и човешки права,ще е длъжен да спазва правилата,да признава ценостите и морала в Държавата-гостоприемник! Европа е хилядолетен християнски Континент.И такъв трябва да остане. Когато Емиратите,Сауди Арабия и Иран разрешат Черкви на тяхна територия,може да има медресета и джамии в Европа. Аман от глупава толерстия.

Нали са демократи. Трябва да свикват, че това ги чака.

Айде, скоро същия закон и в Пазарджик!

А виолетките включени ли са ? А булчинските воали ? Няма край западната простотия !

Кофти, а? Ще трябва да сваляш чалмата!

Западната простотия е че оставиха едно еврейско малцинство да узурпира властта и собствеността върху Централните Банки и медиите, чрез които да лансира в правителствата им свои лакеи и представители, след което да отслаби целево устоите на деокрацията и националното единство чрез въвеждане на чужди мюсюлански елементи като гласоподаватели. Всички настоящи политици и "банкери" на Запад следва да бъдат избесени за национално предателство по площадите за урок на бъдните и настоящи поколения. Същото трябва да сполети и кукловодите - Ротшийлдовци, Рокфелеровци и Соросовци. Само тогава има шанс да има отново мир и благоденствие в Европа.

във ваш'то село какви виолетки носите?

Проблемът е, че имат много туристи от арабските страни, богати туристи, които оставят доста пари там. И те идват с децата си, детегледачките от Индонезия и жените си с бурки... Сега жените ще трябва да се забраждат... Интереано е какво ще се случи.

От глоби ще събираме повече, отколкото са приходите от "богати" арабски туристи и индонезийски детегледачки. Нещо неясно?

Никъф проблем няма. Като ходихме в Дубай искаха жената да се забради и тя го направи. Сега като идват чалмите, ще махат чувалите. Толкова е просто, лесно и очевидно.

Виена е най-желания град за живеене изобщо. Не мисля, че има място за тревога "..."

Най-интересното е че в Австрия разрешават човек ходи с гевгир на главата, включително да се снима така за личните си документи, а забранява бурките. Това ако не е дискриминация, явно на поклонниците на спагетеното чудовище са спазени правата, а на мюсулманите не.

Гевгира не покрива изцяло лицето, за товя няма проблем. Но ако искаш да изглеждаш като 'нинджа' и само очите да ти се виждат нямаш място на публични места. В къщи където никой не те вижда може да си носиш каквото поискаш.

Тия с бурките да си ходят обратно в БУРКИСТАН.За тях НЕ ТРЯБВА да има място в Европа.

сомнамбули, баси грозната картинка!

това на снимките мисля че е фередже, но носенето на такива покривала е показност и целта е демонстрация и извличане на полза и дори облага а също на нежелание и невъзможност за интеграция

Кой е ЛУД да се интегрира, докато го ХРАНЯТ и ПОЯТ без да работи.ОБРАТНО!!!

Стига сме дискутирали бурките. Кажете нещо за хирургическите маски извън болниците. Според мен бурката може да се окаже братовчедка на хирургическа маска

те точно това имат в предвид задържани лица си сложили маски за да не бъдат разпознати

Ей сега Ердоган ще се провикне от Босфора че това е фашизъм.

...сагласна,обаче всяка орка да си знае мястото !...иначе нека си реве от Bosfora ..колото си ще !...те орките това правят...ама там да си го правят не в Eвропа !..Eвропа е христiaнска теритоpia !!! това е !!!...граници ,територia ,контрол ,,,за да има мир и уважение !!!...всичко друго е лаja !!!

На Ердоган ще му спретнат скоро един силен анти-турски Кюрдистан за да има занимавка и да си свие перките.

...когато сабереш различни вкусове на едно място се получава безвкусица ...помия !...така е сас смесването и на различни култури и религии!...това води до непоносимост и до воина !!!

страната която роди хитлер....това е фашизум и расизъм!дискриминация според религията на хората. срамота. европа да се намеси незабавно!!

Именно - страната която роди Хитлер, който ЕДИНСТВЕН има селостта да заключи човек от Ротшийлд отново има шанс да поведе Европа в правия път и да изхвърли ПАРАЗИТИТЕ.

....не на бурки !....на ORKI...трябва да има забрана !!!

В Австрия половината са хомо и така или иначе не се заглеждат по жени.

Тези 22 минуса идват явно от 22-ма нежни. Иначе не мога да разбера какво не му харесвате на мнението на човека. Малко е крайно, но граничи с действителността.

Добре че в Япония няма такъв закон. Няма да остане жива Нинджа по улиците!

В Япония исляма е забранен със закон.

В Япония исляма не е забранен, а е забранено да се призовава (обръщане в исляма) към исляма и / или към друга религия! То щот забранен в Токио има ддамии.

втората крачка е изобщо да забрани тая психопатска религия!

Това трябва да е първата крачка навсякъде.

Австрия отново поема по реакционния крайно-десен политически уклон. Какви са тези смешни забрани в 21 век? Защо се отнема правото на всяка морално-девствена женица да избира сама своите нежно-бравурни аксесоари и потребности? Нима има нещо по-нежно и ефирно-тръпнещо от един млад женски, овално-заоблен силует, тръпнещ като една изпъната струна в мека, тъмно-прохладна бурчица, вееща се леко като вечното знаме на мира, демокрацията и правата и свободите на трудолюбиво-беззащитните малцинства в България и по целия омайно-пъстър свят? Как може да се разрешава на хомосексуалистите в Европа да се женят и да ползват гнусно-въртеливи вибратори-бургии на обществени места, а да се забранява на меко-смирените женици да носят бурка, шалвари, а под тях везани кюлоти на смирението, целомъдрието и норака???!!!?? Това е нечувано!!!

Хехехе, много ми хареса как сте го написали. Дано повече хора схванат иронията ви.

Петре, хубаво си написал следното: :Хехехе, много ми хареса как сте го написали. Дано повече хора схванат иронията ви. " Ама съдейки по минуссите-поне 6тима не са разбрали иронията. Иначе-респект към Мария за готиния коментар.

Марче, скъпа Мелиха. Навремето докарахте в Европа индийската десетична бройна система. Останете си с този принос в историята и не се напъвайте повече.

Каква Мелиха , бе Тимурчо! Ти нищо те си разбрал от онова, което Мария е написала! :/ Препрочети!!! Нима не се личи отношението на Мария по темата?!?!?!

това с бурките е измама и само показност. като ги махнат, няма да спрат 'кротките ислямисти', от чиито среди се пръкват 'лудите' и 'нетерористите'. и, я кажете, колко терористичи акта има в главния, ужким, враг на Исляма - в САЩ? защо ли, всичко се премести в Европа, по чия заповед?

В Щатите след като се разкара недоразумението обама има разбиране за опасноста от исляма и се взимат мерки за максимално ограничаване на имигрантите от буркистан, а и полицията там не си поплюва. Лидерите на Европа за разлика от САЩ са мекокиткести либерасти, които отвориха границата за орките и им дават права, които местните нямат. За това е разликата.

А колко човека са засегнати от този закон? Бурките се носят от жените. Повечето емигранти обаче са мъже.

бурките се носят от жените им, да не мислиш че ще им е трудно да си откраднат булка

Социалистите трябва да бъдат изхвърлени от политическата сцена в Австрия! Веднъж и завинаги!

И не само оттам! Отвсякъде тр.да бъдат махнати социалистите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правилно. Гостите рано или късно ще се увеличат и в Австрия, затова нека знаят от по-рано, че няма лабаво. Само не знам, как ще събират глоби от непослушните, откъде горките ще вземат пари, щом не работят.

от меркел бе,нали тя е милосърдна

А ние в България какво чакаме ? Защо веднага не приемем такъв емропейски закон като в Австрия.Нали сме европейци ???!!!

Тук се прие такъв закон доста преди Австрия.

Еми сегиха се. В България има такава забрана от година.

Някога Виена спря османците и спаси Европа. Австрийците не забравят миналото.

Така е, но спряха навремето и руснаците пред Босфора и вкараха австриец за цар на България.

това е огромното им предателство спрямо целият християнски свят.

забранете австрията! разтурете европата! забрадете жените! омръзна ми да гледам тези гнусни европейки!

Тази религия е враждебна на нашета от панти века тя не се култивира.

Ако изобщо има все още някакъв ЕС,бурки,чадори,шамии и пр.религиозни принадлежности ТРЯБВА ДА БЪДАТ ТОТАЛНО ЗАБРАНЕНИ НА ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА СЪЮЗА!!! Браво на австрийците!

Нормално, в арабските страни е забранено разголеното облекло. Това са културни и религиозни различия. Каква беше приказката, като сме в Рим ще правим като римляните.

Хаерлия да е! Днес в Австрия, утре и в цяла Европа.

за бурките добре,ама защо да не се носят ски маски на оществени места,курортите и ски пистите какви места са

а болниците не са ли обществени места ? и то денонощно и целогодишно. ще трябва да измислят каски за мотористите , които да не покриват изцяло лицето.

Ами Формула1? С шапки от вестник?