За три дни около 35 000 украински бежанци трябва да бъдат преместени от хотелите

Председателят на Агенцията по бежанците Мариана Тошева заяви, че вече са ясни кои ще са държавните бази, в които ще бъдат настанени част от украинците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 5 км навътре в морето да ги пуснат който оцелее оцелее значи става нещо от него другите болимекура

Молдова и Украйна наемат автобуси и карат украинци до границата, какво - прехвърлят си бежанците в България?

Много тъпи парчета пишат тука!

Една укро фашистка нарече българите цигани (вървеше видео в тубата) - сега специално нея да я настанят в ромско гето в град Лом, дето една римлянка закла мъжа си с нож ... Ще усети разликата веднага !! Никакви държавни бази - да се разселват по циганските гета в Северозападна България, кво ми ги кичите тия фашаги по морето !! Айде у Лом, Монтана, Враца - да се правят на мъже и там в гетото да кажат "цигани" на някой с кон и брадва ... и да му викат слава кокаине !! Ще се нашмъркат за последно !! Писнахте ми с вашите толеранси към едни неблагодарни фашаги !!

По-полека, другарю, ще вдигнеш кръвното, па недай Боже и захарта...

Да ти го н@бият сто бизона изодзад !! "Другарю" ще викаш на гей партньора си, пед@л сороски !! Ама как ти се иска да съм мъж, при това с диабет :)) Абе тия тролове, от къде ги копате бе, САЩ, малко кастинг требе тука !! Турете една летва поне !! Пиша от мес 02 2022 тука, в дира, и некои евро пед@ли не се научиха, че не съм им "другар" - все на педер@стия ги избива ! За тях жени нЕма !! За вас само руски мечоци с бувата Z, да ви дирят G точката, ама не знам на медведите дали ще им се занимава с вас, сороспии!

Не се ядосвай толкова, бе другарю! Па и другарка да си - оти се косиш, като че ти мине! Рублите свършиха, скоро ще ви плащат с китайски юани...

А защо не видите каква част от тях са от области, в които не е имали и няма бойни действия? Ежедневно техни туроператори карат насам екскурзианти от западна украйна и сега от ѝкиев, където няма война, с обещание за безплатна почивка. Ние ги дондуркаме безплатно, а туроператорските компании, техните сънародници им искат по най-малко 100 евро на човек в едната посока. Защо не вземете опит от Германия, където отдавна спряха да ги галят с перце и да ги оставят да цицат европейски пари. Трябва да се помага на украинците, които наистина бягат от районите на бойните действия, а не на туристите. Те самите нямат уважение и чувство за взаимопомощ, щом прецакват постардалите си сънародници.

Няма да ни липсват, нахални и нагли, вън от България !

Да си обират крушите!

Марш в Украйна или в Полша най-много. Слуги трябват на плановете, хохли!

Вървете на пичка си майна и не се връщате!

Не им беше мястото в хотелите. Не им е мястото и в почивните бази. В тях отиват най-бедните бачкатори от предприятията. Да могат и те да починат с малките си заплати. Шефовете им са в чужбина. Сега ще ги прецакат заради укрите на свободен наем. Странна държава. А иначе чакайте сега как ще писнат, че не им изнасят условията, в почивните бази, в които българи са пребивавали и са се радвали. Неблагодарно племе са тези.

Като й ще им строи държава сега с милиардите от фащ и ЕС!? Толкова милиарди им пращат отвсякъде, те тука се заврели по хотелите да дремат

Доста ще падне цената на платената любов по морските курорти!

и ще се вдигне нивото на ХИВ-позитивните...

Ммм да. Весело.

Киро дебило да си ги води у Канада!

Който си е намерил работа да ходи на квартира, другите в центровете за бежанци!

Хотелиерите се поблазниха за 40-те лева и внушаваха на обществото колко са милосърдни. Никой не може да ме убеди, че беше само от добрите им сърца, ти да видиш!

Всъщност те отначало не знаеха колко ще са парите, та може би и затова.

Да се махат!

В Киев РАДАТА има заседания, държат се речи и се приемат закони . За какви бежанци говорим !?

Бьлгария

Руски идиоти, жестоки сте като руските ви господари, навсякъде по света дават безплатно убежище и храна на жертвите на садиста путкин, тук комуняги-русофилистици-хотелиери с крадени от нас пари, гонят нещастниците, за да се нагушат от платежоспособни туристи… кой нормален човек може да почива и да се весели, докато от другата стеана на Черно море се води кървава война и в морето плуват трупове и мини?

Еми, виж летище София, какъв е трафика на веселящите се почиващи. Явно на тълпи хора не им дреме за укрите.

Много си далеко от истината. Навсякъде по света дават убежище но никой не дава хотелите си за настаняване на бежанците. Но те по старите и умни хора са го казали " Щом не искаш да целуваш ръка ще целуваш х.. " В Румъния , Унгария , Турция ви чакат палатките - отивайте там

Ами време им е. Е градината, да идват да кОпат, да пръскат и ще ги подслоня.

Сами не могат ли да се "преместят", за тях мога само да го преместя от единия крачол в другия.

Чемодан, вокзал и обратно в нацистката кочина Посрайна!

Тъкмо свикнах с руския навсякъде. Ще ми липсват.

Дано базите на бдж не са от тях, че хората са с ниски заплати и това им е единствената почивка за цялата година! Ако им настанят украинци в базите, ще е крайно подло и несправедливо!

Няма да ви изядат де!

Дано почивка да не видиш докато си жив!

Кълнеш като стара циганка. Ама знаеш ли, че клетвата има обратен ефект и то върху най-милото.

Е, ще изядат почивката на трудещите се хора! Ти прост ли си, че не разбираш какво пише? Аман от укропитеци тъпи!!!

Клеветата ще те стигне теб понеже си продажник и парцал. Такива като теб не са за жалене!

За да ти засегне най-милото понеже на теб не ти е драго за най-близките сънародниците ти!

Ааааа ще куролираме и БДЖ. На тези измекяри и малкото ще им вземем, бедните да го духат!

Дават по 11 лв на ден , а на укрите по 40, ти си мислиш, че сега Куренцето Киренце защитник на еврогейските ценности няма да преебе и Бждто? Стой та гледай!

Дълги години напъваха да влязат в Европейския съюз, а Путин ги вкара за два месеца навсякъде, където си поискат.

При пристигане на "бежанци" - филтрационен център, да се види кой какъв е, после - лагер затворен тип,с въоръжена охрана,ежедневен принудителен труд, разрешение за работа в страната - поне след 6 месеца и показване на нужните качества и резултати.

Има ли друг такъв случай бежанци да са настанявани в скъпи хотели? Сирийските бежанци що не повдигнат обвинение в международния съд за дискриминация на расистка основа?

Знам много добре руски и мога да мина за украински бежанец. Къде да се запиша, за да изкарам някой месец на морето като "бежанец"?

Близо 3 месеца ги Хрантутим тези смръдливи Укри и ни обиждат още ! ДА СИ ХОДАТ ВЕЧЕ , НЯМА ДА ГИ ТЪРПИМ , ТЕ НЕ СА НИ РОДНИНИ !

Какво ги мислите тези Укрински Мангали ? Да се омитат от България , Българския Народ не ги иска в България , те са Окупатори на България !

Кой болен мозък ги настани в 5-звездни хотели, а сега олеле!

На всички проклинащи бежанците ви пожелавам....да ви се върне с лихвити на вас,децата ви и внуците ви.

За ония с теслите и х5-ци с украински номера, дето задръстват огромните паркинги пред хипермаркетите по морето ли говориш?

Да спите по поляните на Украйна докато Сърбия ,или Турция ви крадат тоалетните чинии и гащите на жена ви:))

Ние няма и накъде да избягаме. Никой от съседите няма да ни иска.

А БЪЛГАРСКИ пенсионери ще бъдат ли настанени за безплатни ПОЧИВКИ? Не можете да ме убедите, че тия украинци с лъскави автомобили не могат да си плащат като всички останали у нас.

В УК масово бежанците, които семейства са настанили, биват изгонвани от домакините си и се регистрират като бездомни. В гардиън казват, че било уж като неджразумения и разминаване в предпочитанията за храна, но форумите са по-кросноречиви - мизерия, мързел, скандали, тунеядство, курвалък - все укрокурвенски етнокултурни особености, че и на англичаните да им писне.

Днес започва 4-тия месец от 3 дневната война на лилипуткин:))

И понеже Ганьо не знае кво да измисли, върти и сучи само на тема ръст :) А ти си великан ли бе, Ганьо ?

Вони та се не трае на умиращи путкински тролове. Злобейте гниди азиатски,че малко ви остава.

Що? Ти ще тръгнеш да избиваш българи ли бе? Поредния Ганьо, дето анонимно в дира мачка и трепе всички останали, а наживо е пикня.

Смея се на снимката. Взели минералната вода от хотела и си я носят с тях. Утайки. Самочувствие до небето, възпитание от махлата.

Честито на "печелившите". Сега ще чуем ли оплаквания, че местата са непознати и условията по-лоши от предишните. А за работа на скъпите гости, някой вярва ли, ще ще работят или ще идат на свободен наем при положение, че са бежанци и нямат такова задължение да се издържат сами? Киро оплеска нещата от самото начало.

Вони та се не трае на умиращи путкински тролове. Злобейте гниди азиатски,че малко ви остава.

а на теб колко ти остава????? нали знаеш, каквото пожелаваш другиму...

Go Home!!! Слава UA.....

Въпросът е, кой сега ще иска да плаща, за да почива в хотелите, осрани и опикани от укрите?

Ти се изсра и пак бълваш зловонна помия укро

Ти не им бери гайлето на хотелиерите , смотлиш

Жал ни стана малко, все пак бая лайна миха и триха, за да слугуват на укровските предатели.

3 месеца безплатна почивка - стига толкова. 90% от българите не могат да си позволят изобщо почивка.

Българите могат. Гладните русофили немогат и черна завист и злоба ги гризе гнидите рушистки

Не, българите не могат. Могат предателите като теб, плюещи по България за някой цент от някое НПО. Не забравяй обаче, че никой не обича предателите, даже тези, които ги използват.

Оставка на мазния Киро и неговата пасмина !

местното население,тоест българите,имат ли шанс да почиват в тези държавни бази?

Русофилистика е болно същество. Братушките му спират газта...така ни се пада. Митпрофанова обижда и унижава България....квичи от кеф. Путлер ще ни тресне с ракета....гледа с благодарност ядрената гъба,докато се изпарява.

Като соросоида няма такова малоумно и безпаметно жовотно. И байдъня помни по-дълго от вас. Киро налага санкции на Русия като се отказва от газа, наричайки я бензиностанция с ракети, малкия мук налага санкции затваряйки пршстанищата за кораби, пловащи под руски флаг - разбирай такива, превозващи суров петрол, ти си тръгнал да обясняваш как Путин ти спрял газа. Ми ще го спре. Търговията е свободен занаят. Като казваш, че не искаш няма да ти давам насила, ама после ревеш, че не съм ти продала.

Марш в Украйна,не ни трябват

Тебе па кой те пита бе ватенко

Марш в азиатската кочина бедна гнидо

Имаме достатъчно лагери за бежанци от затворен тип - Харманли,Елхово и другаде. Оборудвани ни са според изискванията и който ще остава е редно да бъде настанен там. Иначе и до сега си беше чиста дискриминация,спрямо другите бежанци в страната ни. Наглите украинци не са с нищо по-значими от тях.

Няма нищо по-правилно от това да се дискриминират ислямските пъчлища за сметка на бели християни .

нека цирка с гоненето на нахалните укри започне -СЕГА!

Ти се изсра и вече бълваш зловония. Трол ялов

Най- голямата глупост беше да ги настаняват в скъпи хотели по курорти- за това тук дойдоха авантаджии на безплатен курорт, с претенции и наглост, а не хора, които бягат от война и смятат да работят.

Да вървят на ПМ, или ако трябва на руски - На три веселых буквы