За "промяна, а не реставрация": Част от "Изправи се! Мутри вън!" срещу назначението на Янев в БАИ

Заемането от него на този пост блокира тази възможност и дава шанс следите да бъдат заметени, се казва в позицията на Отровното трио и Единна народна партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върви реставарация на онова също толкова гнусно статукво от преди Борисов. Изглежда същите, които преди инсталираха Борисов, днес се отървават от него и си взимат играчките. Ама, костелив орех излезе, а?! А си мислеха, че като слагат такъв прост и неугледен, ще могат да се отърват от него, когато си пожелаят.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

И при ГЕРБ мафията назначаваше администрацията , но никога през президент Плевнелиев! А сега има ли някой които да не е разбрал КОЙ дърпа конците на Радев?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Защо ли тези не проумеят че колкото повече плямпат толкова повече избиратели губят????? Отговорността е на служебния кабинет а не ваша и то само за 2-3 месеца така че като съберете 122 дупедати може да си правите ''промяната'' както си искате... Освен това уж сте юристи ама все забравяте основното правило '' невинен до доказване и присъда''..

СЪВСЕМ НОРМАЛНОТО е ВСЕКИ ВИСШ Ръководител при Заемането на Поста си да ИЗВЪРШИ Изменения и Избор и Оформяне на ЕКИПА с Които ще РАБОТИ! Това е ЕДИН от ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ за ЕФЕКТИВНАТА и УСПЕШНАТА му РАБОТА!!! Неуместен и Некоректен е Сегашния Външен Натиск върху Новоназначените Висши Раководители Които си ОФОРМЯТ Екипите за Работа!!!

Шеф на НАП от Дубай. Комшия на един нашенец. Направил удар с ДДС с една фирма, продал я на безимотен циганин и беж при арабите. Сега за два месеца нов удар, нов милион и пак беж при комшията в Дубай. Добра схема. С благословията на една фуражка. Шофьора на самолет.....

Сладури!КОЙ от кого по голям СЛАДУР? Абе аз да питам защо забравихме Пеевски?

Помня те, ти си абсолютно лайно!!!

Късно е. Помогнахте на по-голямото зло, а сега пак сте недоволни. Късно е, недалновидни люде.

Четирите мутри на снимката,защо си въобразяват,че представляват народа!?

Тия кога ще спрат да лаят?

E то целта на сегашните е да пренасочват парите към чекмеджетата на резидента

Тази стара муцуна, дебеланата Капон пък от къде изпълзя? Тя ли е лицето на промяната. Ама че порнография.

Е наистина ли едно от първите назначения на новото служебно правителство е на заместник-министър от ГЕРБ?

Прави са - назначението на заместник министър на ГЕРБ за шеф на държавна агенция е скандално. Дано министър Кирил Петков още утре да коригира тази грешка.

Тая кифла Капон ли тръгнала да ми говори за промяна! Аре у лево, беше дупедатка на ОДС още от 2004! Мая да ги разкара тия че само дразнят хората!

Уф то пък тая проклетия мая сякаш не дразни.. първо тя трябва да се разкара..

Видя се за какво всъщност е цялата тупурдия и шумотевица от страна на Радев - власт, власт и пак власт! Нищо друго! Да измете опонентите и да назначи свои и такива, които са му посочени от началниците му. Всичко останало е прах в очите. Радев няма полезен ход - чистката го изправя до стената при загуба на изборите, а ако не я направи - губи подкрепата на спонсорите си и на "протестърите". Самото провеждане на чистката по този варварски и мутренски начин сваля доверието към него с ъс страшна сила и за часове. Сгромолясването ще е много зрелищно!

Хи, хи.. рИветИ! Значи Радев си върши работата! След чистката ще има арести, пандела .. свиквайте! 12 години да ви гледаме мазните крадливи мутри стигат!

радев,мастията мая и тоя с космите в носа,ще ви го нахендрят :)

де,май ще излезат по-големи айдуци и от предните!

Мисли се преди да гласуваш. После ти остава само реването.

На тия да спрат да им продават риба, яйца и други продукти.

хи-хи-хи ..................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО ............. Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава https://www.youtube.com/watch?v=yostcMQ3qXw хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим!

Ние от коалицията има такива дай демократични мутри за права и слободий освирепели за власт от 10 години се настанихме удобно , и възнамеряваме само да лапаме ....а другарят Радев под вещото ръководство на другаря решетников е нашето знаме !!!

Има си решение за всичко и то е Контрол. Но предварителни скандали - ами нямаме нужда от това в момента.

kalinvt

Ще дочакаме ли Слави Трифонов да проговори, а Мая Манолова да млъкне?

На снимката виждам новите лица,свежест,промяна..НИкога не съм ги виждал...

Каквото си надроби, сега ще го сърбаш.

Ако и вие се издъните като Борисов и срещу вас ще протестираме. Но не в полза на Тиквата. Ако трябва 2, 5 ... 10 предсрочни избори но България трябва да стане нормална държава.

и след 10 избора няма да ти дойде реда.

Жалки смешници!! чАо

ами сега, как ще ги прая тез гуши и бузи?

А за кутуриста нещо?

идва от Дубай

тия измислени протестъри кажат нещо, значи е непременно вярно, така ли? Откога Маята стана критерий за истина?

Българина получава това, за което гласува.

Шефа на БНТ кога?!

му изтече мандата. Той се сменя от СЕМ. За да се смени веднага трябват промени в Закона за радио и телевизия, а то пък няма парламент за да ги направи.

Хаха .. тия какви поръчки изпълняват само .. за маскират скандала с културиста на черепа сложили един от ГЕРБ на безсмислен пост в БАИ.

И Маямата да не забравят да отидат с тенджери и пожинковани кофи за да свалят от поста и Кристалина Георгиева, че нали и тя е ит ГЕРБ.

доколкото разбирам тези подкрепят махането на любовницата на гербера Влади Горанов, но не подкрепят слагането на друг стар кадър на Герб. Ама то голяма борба за кокала, бе!

иначе чета че чичо й бил близък на Шиши, пък баща й бил нам-къв си.. . абе всички във властта са като свински черва...

А Бидон Капон не е ли стара муцуна?

Неа, тая е стара чанта и не е лачена, а мачкана...

Ето протестиращите се КОКОПАХА до властта и почнаха да си провят техни сметки кой къде е удобен да почнат да грабят- Така е вече поне 30 години и така ще си бъде няма значение коя партия е на власттттт .