Коментари - За празника на МВР: Впечатляващи демонстрации и концерт в Борисовата градина (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задължително да пее Веско Маринов.Само , че песента трява да бъде родната полиция не ни пази.Тя иска пари въпреки , че нейния бюджет е по-голям от този на смешната организация наречена армия , която по численост е наполовина на полицайте.Тези от пандизите дето плачат за пари да си признаят откъде влизат наркотиците ,мобилните телефони и всякакви благини в затворите.Там няма супермаркети и магазини за техника и т.н.

демонстрациите ще се извършват с дунапренени гранати.....

да не даде некой фира от тия демонстрации. видехме , че не сте читави за такива работи.

Да не забравят да поканят Веско влагата, Азис, ония с мустака и някой и друг сиганин.

Да не осъкатят пак някое дете тия смешници.

Фосфорни и фрагментиращи гранати, за радост на децата, ще има ле?

тъкмо туй мислех да питам и аз :) че ако няма какъв празник ще е

Ще има ли гранати за дечицата?

Не може да се отрече , че полицайката от лкипа е готина мацка !!!

Да бяхте си направили впечатляващите демонстрации вчера като алжирецът изнасили жената пак на същото мято, тюфлеци! Ранихте ли някого с граната този път, а? А имаше ли "впечатляваща" продажба на "медикаменти" по време на събитието, а?

Къв е тоя празник без Веско Маринов!?!

Публиката трябва да е със специална екипировка . Вода, за да им измият очите, ако има демонстрация със сълзотворен газ . Впрочем, тази техника, дето е за среду тълпите ... Ужас !

Дай боже да не се налага да го ползват това ново оръжие...Че един луд от Лясковец им еба майката със всичката тази техника...Но да...все пак лудия от Лясковец имаше кръгова отбрана от РАДИАТОРИ!!! Но ако следващия път им се падне някое фанатично Джихади Джо, не ми се мисли какво ще им се случи на нашите палячовци! Които стават само да бият пенсионери на протест срещу ГРОБ!

Страшни демонстрации можем да правим : как се продават наркотици ,как се пикае в градинки , как се трепят арестанти и т.н и т.н...

А Веско Маринов.... Без него къде.

Аха... Дано "впечатляващите ви демонстрации" да впечатлят и щъкащите свободно примати в същата тази градина, както четохме скоро...

По-долу важните въпроси са зададени, мога да добавя само един съвет към служителите на МВР, преди демонстрациите със сълзотворен газ да проверят посоката на вятъра. Също искаме демонстрация на процедурата по спиране и проверка на автомобил в циганската махала, в тъмната част от денонощието, по възможност с най-много два патрулни автомобила и без съдействие от жандармерия.

Какъв празник ще да е без Веско Маринов-не се сещам.Няма да им дадат да мятат гранати/може би само пиратки/,Химна за родната полиция няма да звучи....куц купон се очертава.

Само да не демонстрират спасяване на деца-заложници ,..! Да ги заменят с баби.

Ще замерят ли децата с гранати?

Звуково-светлинни гранати ще има ли или само балони този път ?

Само прашки.

А за децата ще има ли пак флаш-ки???

да покажат техниката за борба с тълпите и масовите безредици . скапани еничари

Тъкмо това щях да напиша. Остана само жандармерията, за да пази циганите от българския гняв. Еничари!