За пръв път от месеци ЕС отново забрани влизане в страните членки

Идващите от Канада, Тунис и Грузия ще бъдат допускани в страните от Общността, ако се прецени, че причините за пътуването им са важни

Обратно в новината

Коментари - За пръв път от месеци ЕС отново забрани влизане в страните членки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от САЩ?!

А украинците ..... дето са особено важни за туризма ни ..... ????

И защо от Канада, която има по-малко заразени от щатите и япония?!

Ама ти още логика търсиш...

затворят граници и се наложи тотална карантина! Стотици хиляди семейства ще останат разделени и блокирани кой където го свари блокажа! Край с планове и намерения и киснене ден след ден от пусто в празно. Ако тълпата имаше капка разум, нямаше да се стигне до това положение днес. Извинявайте, но не е от първостепенно жизнено значение, че някой му е скучно, не издържа и иска да се "забавлява" по дискотеки, заведения и мачове! А безотговорни институции набутват децата в стаята да "учели" и да имало "социализиране и контакти между връстниците"! Всеки си прави каквото си иска и реши и както се казва, всяка коза - за свой крак! Никаква обща политика и общи мерки!!!! То друго и не се и очакваше де. Само се подхвърли за парлама някой и друг милион тук-там да ги окрадат още по пътя и толкова.

Вместо да строи мостове, "демокрацията" строи огради. В чий ли сатанински мозък се е родило вирусчето!

Стига глупости и лъжи! Нищо не са забранили и затворили. Точно Европа е най-отворената... Вижте тук как почти целият свят извън Евтопа реално е затворен: https://www.kayak.com/travel-restrictions Кел файда, че ние ги пускаме - като те нас НЕ!

Втора серия от първия сезон. А този сериал ще има доста сезони за жалост

Колкото ти е "по-съществено" пътуването, толкова "по-малко" е вероятно да си заразен.

Именно. На глупаци направиха целият свят глобалистите нео-марксисти - тука има, тука нема, според това кой си и какво работиш. Един поглед върху изключенията за пср тест на марксиста Борис в UK: членове на международни организации, въоръжените сили и дипломати. С други думи: тях ковид не ги лови, защото пътуват по делата на глобалистите. Измамата "ковид", осъществена чрез "пандемия" от pcr "положителни" тестове, при условие че самият откривател на пср казва: ПСР може да намери, цитирам: "всичко у всекиго" и да го изкара "заразен" ! Ето тук видео-интервю с откривателя му и Нобелов лауреат, Кери Мълис, в което той сам обяснява : https://www.bitchute.com/video/3qib81vL73bI/ Оттук насетне целият мит за "заразени безсимптомни" отива на кино и като се приспаднат от стъкмистиката, числата са под тези за най-обикновен грип, поради което се налага да се правят фалшификации с цел въвеждане на "Нов световен ред" чрез пЛандемията "ковид". "Нов световен ред" = глобална болшевишка Утопия за тоталитарен контрол и терор върху нормалните хора.

Няма умрели от тая пандемия, но щом сте решили затваряйте. Ще видим докъде щя я докараме.