За първи път жена оглави Европейската комисия

Урсула фон дер Лайен получи подкрепата на 383 евродепутати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България - вън от ЕС и НАТО !

Сигурно сте видели какво иска тая гнусна либерастка, изпълняваща поръчка на господарите си,едно много страшно решение което вероятно ще гласуват още първите дни, защото има 28 надупени престъпници(без Орбан) които ще се съгласят: "Лайен предложи ЕС да приема външнополитическите си решения не с единодушие, а с мнозинство." Хоп 5-6 "големи" с 400 млн население срещу 22 със 100 млн познайте какви решения ще взима "мнозинството" за другите държави, без значение те какво гласуват, важно е че "мнозинството" такa е решило за тях.

Не го мисли ЕС - заминавай за "демократична" русия !

Кой си ти,за да кажеш кой къде да замине бе,гейтак??? Все още има нормални хора,които не искат Истанбулска конвенция и други соросоидни номера!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Великобритания ни показа правилния път. Незабавно напускане на ЕС в този му вид !!! Чужди , далечни , болни , оядени хора НЕ искам да ме управляват !!!

Друго си е на лилиПутин да се надяваш , нали ….

Айде малко се спрете, бе! Стига с този кравешки възторг (да ме прощават добрите и умни животинчета!) Какви са достойнствата на Урсула: - Имала 7 деца - ми то у нас има циганки с повече, значи са готови за ЕК, така ли? - била лекар - и като е била, колко време е практикувала, а? - била министър (доста пъти) - и какво е успяла да направи - навсякъде (според немските медии) е била провал след провал - особено забележителни са "постиженията" й в МО - по бойна техника (самолети, кораби, танкове) Бундесверът е по-зле дори и от нашата Българска армия, а върхът беше, когато преди 1.5 година пратиха участващите в учение на НАТО немски войници не с оръжие, а с точилки - да маркират автомати и картечници, докара нещата до там, че поради липса на желаещи немци сега е обявено набиране на чужди граждани (на страни от ЕС) в Бундесвера; вярно - успя да направи цяла служба в армията - за борба с предрасъдъците срещу ЛГБТ-тата - щяла да работи... да, ама добре че министърът на правосъдието на Германия спря със заповед разследване (при прословутата немска демокрация той има такова право) на прокуратурата срещу Урсула, която като министър на отбраната е облагодетелствала консултантска фирма (където работи един от синовете й) за стотици милиони евро това са й качествата и постиженията на Урсула. Сега ще ги мултиплицира в ЕС - т.е. ще ускори съсипването му.

Бас държа,че тази е болна на тема кариера. Пази боже от такива кръвожадни лели,военни министри! И не е ясно 7-те деца дали са нейни,или доведени,заварени и пр.Ще се разбере всичко за нея,но за съжаление винаги със закъснение! А да си военен министър на окупирана от ФАЩ Германия,значи само едно-че си назначена от съответното посолство! Със сигурност слушка и папка и е политкоректна!

Много добър и точен коментар. Единствено бих добавил, че един що годе умен пияндура ще бъде замесен от безхаберен некадърник.... честити на всички от ЕС.

то само като видиш как лекар са сложили за министър на отбрана и да ти светне червена лампичка. Но тя и сега ясно си каза каква програма са и спуснали господарите - въвеждане на ИК, мигранти, взимане решения с "мнозинство", а не всяка държава да си остава политически независима и нещата са повече от трагични.. либерастите станаха още по-силни след тези избори,

Дано стане задължителна в България Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие

И кво общо има между ЕС и Съвета на Европа? А Конвенцията първо да я наложат в страните дето са я подписали и ратифицирали и където според Евростат насилието над жени и деца е доста по-голямо! Между тях са Холандия, Германия, Великобритания, Белгия... да не говорим за Турция.

Да ти ЕПМ !!!!!

Избраха една истинска европейка начело на ЕК!

И от кога истинските европейки са глупави, неспособни да управляват и всичко до което са им дали достъп се е сринало? Щото при Урсула е точно такава ситуацията.

И от кога истинските европейци са руснаци ….

Свалям шапка на тази жена! - 7 деца - кариера като лекар - кариера в политиката

Тя вече показа .... Германското ВВС остана с 4 летящи самолета. Сухопътните сили са с пльокало което на 100 метра дава разсейка 20 см (а казват че калашника бил неточен). От 14 години е министър на нещо си ама никой не може да каже какво е свършила освен да ближе на бабата четирибуквието

Забавно. Тя наистина е направила кариера - като всяка комунистическа калинка - дялан камък, за всичко става, стига да е на висока позиция.

Едно голямо БРАВО за Европейския парламент! Избраха една истинска европейка начело на ЕК! Дано превърне ЕС в единна държава наречена Съединени Европейски Щати!

Това ,което може да обещае г-жа фон дер Лайен като председател на ЕК е,под нейно ръководство тревата в Европа да стане по-зелена ,небето -по-синьо и облаците-по-бели! Като министър не е свършила нищо полезно и сега няма да свърши!А че е лекар -гинеколог и има 7 деца -моите почитания,уважавам я за това нещо!Но нямам никакви илюзии за нейните качества като политик и ръководител- тя е въздух под налягане, парашутистка и поръчков политик!

ЧЕСТИТО! ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ...ЮНКЕР В СРАВНЕНИЕ С ТАЗИ КРЪВОЖАДНА БАБИЧКА,ВОЕНЕН МИНИСТЪР МОЛЯ ВИ СЕ, Е НАПРАВО КАТО ПЕЛЕНАЧЕ,ДОРИ С ИШИАСА СИ! СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ! ИСТАНБУЛСКАТА ВИ ЧАКА,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, И ТО С ОВАЦИИ,ЧЕ КОЙ НЕ СКАЧА Е...АНТИЕВРОПЕЕЦ! НАЙ-ТЪМНИТЕ ВРЕМЕНА ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА!

Голям проблем реши Европейският парламент-kапънаха се и назначиха на длъжността Главен европейски петел една декоративна кокошчица!А какво да кажем за гласуването -ПЕСовете за пореден път показаха ,че основната им характеристика е нагаждач"",без значение дали и созциалдемокрация или социализъм или нещо подобно и много се страхуват да не изпуснат кокалчето ,което им се е паднало!А главният ПЕС сигурно сега ще ни къпе в хладка вода как се борил за/срещу това историческо решение!?

Има 7 деца и не е ромка!! Говори 3 езика, но не и ромски *циг...ски@!! Е каква е тази работа?? И не получавала социални помощи! Ужас!!

ЖЕНАТА ИМА 7 /седем/ ДЕЦА! Свалете шапка... и дайте шанс да покаже какво може.

Жената иска да наложи ИК на целия ЕС. Това ми стига да не я харесвам. Точка.

КАЛИТКО СИ Е КАЛИТКО! ШАНСЪТ НЕ И ГО ДАВАШ НИТО ТИ,НИТО АЗ,НИТО НИЕ! НИЕ СМЕ НИКОИ,АКО ОЩЕ НЕ СИ ОСЪЗНАЛ! СЕГА ЩЕ ВИДИШ КАКВО ЩЕ СТАВА!

Е то при седем деца е ясно какво може...

жЕНА ЩЯЛА ДА НИ ОПРАВИ

... ще те оправи - със страпоня

Ааа! Не можах да го разбера първо. Със страп он-а. Ясно.

Едно голямо БРАВО за Европейския парламент! Избраха една истинска европейка начело на ЕК! Дано превърне ЕС в единна държава наречена Съединени Европейски Държави, която да бъде център на света и другите бентрове (САЩ, Русия, Китай) да се съобразяват с нея! Най важното за да я уважават е да може смело да каже както на Путин, така и на Тръмп и на Си когато това не е в интерес на ЕВРОПА! .

Добре ли си.Иди се прегледай може нищо да ти няма.

Що не си налягаш парцалите в рая на путин, ами си тръгнал акъл да даваш на европейските граждани ….

„Доверието, което имате в мен, е доверието, което поставяте в Европа, доверието в обединена и силна Европа, от изток на запад, от юг на север”, каза тя.

Така е доверието винаги е от изток на запад.

Меркел закопа Германия-Уши дали ще закопае ЕС?? Гробокопачите имат женски имена. И нашият гробокопач се е обградил с фусти-Менделка,Бъчи и т.н.

Франция ще подкрепи румънския прокурор на ЕС

"Една европейска армия като дългосрочна цел и НАТО не са противоположности, а за мен две страни на една и съща монета, защото е важно европейците да съставляват силен стълб в НАТО, а не само за да подкрепят доверието на НАТО, но също да има силен европейски глас, ”каза тя. В отговор на призива на американския президент Доналд Тръмп за по-голям военен ангажимент на Германия и Европа, тя каза: „Според мен това е справедливо търсене“.

ИК, феминизми и корабокрушенци. Триене на антилиберални постове във форумите, вижте съседната статия, където Тръмп е обвинен в расизъм напълно безпочвено. Безконтролна власт на НПО, издържани с огромни и непрозрачни пари. Живял съм в комунизма и не помня такава яростна цензура и пропаганда на налудничави идеи. Западът се превърна в пълен цирк.

Което си е така, така си е. И Варшавски договор имаше, и СИВ, ама такова командорене тип 'васална провинция' не е било.

Като подкрепя НАТО като "крайъгълен камък на нашата колективна отбрана", тя каза, че ЕС трябва да инвестира в съвместни отбранителни способности, които да допълват тези на Западния съюз. ЕС трябва да "стане по-твърд" към САЩ, каза тя.

"Ако тя има слабост, то е нейната склонност към прекомерно управление на сцената", казва Goffart.

Под нейно наблюдение Германия въведе закон, гарантиращ на всяко дете над 12-месечна възраст място в детска градина, както и платен план за родителски отпуск, който включва поне два месеца платен отпуск за бащите. Тя принуди Меркел да се откаже от противопоставянето си на квоти за съвещанията на жените , въпреки че по-късно политиката беше победена в Бундестага.

„За мен Лондон беше въплъщение на модерността: свобода, радост от живота, опитване на всичко. Това ми даде една вътрешна свобода, която запазих до днес. И още нещо, което запазих: осъзнаването, че различните култури могат да се съберат много добре заедно. "

БАБА МУЛТИКУЛТИ! НАЛИ ШМЕРКЕЛ Я ПРЕПОРЪЧА,ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ Е СЛУЧАЕН ЧОВЕК? И ИЗОБЩО,ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ДА СМЯТА,ЧЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ КЪДЕТО И ДА Е,ИМА СЛУЧАЙНО ДОБРАЛИ СЕ ХОРА?!

"За съжаление, после бях изнасилена и наръгана с нож посред бял ден от група пакистански мигранти."

Von der Leyen възприе псевдонима Rose Ladson - комбинация от нейното фамилно псевдоним и фамилията на американската си прабаба - и се записа в Лондонското училище по икономика.

Когато тя учи икономика в университета в Гьотинген в края на 70-те години, баща й е информиран, че семейството му може да бъде потенциална мишена за фракцията на Червената армия, терористична група, известна също като бандата Baader-Meinhof , и че дъщеря му трябва да помислете за преместване в друг университет.

Либерал в консервативно облекло или благочестив авторитарен матриарх? Ако има едно качество, което първата жена на Европейската комисия споделя с ментора си Ангела Меркел, е, че политическите й убеждения могат да бъдат трудни за класифициране. За разлика от германския канцлер, който търси консенсус обаче, тя не се страхува да повдигне нерешителност и да раздели мнението си, за да управлява политиките, които според нея са прави.

ЖЕЛАЯ Й ЗДРАВЕ ! ТЯ ИДЕИ ИМА! ЕДНАКВИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ............... И ГОСПОД ДА НЕ Й ДАВА ИШИЯЗ....................

г-же Майдел , ERM II и еврозоната не са важни за българите. Непонятно е как някой политик наш отива някъде оттатък границата и започва да говори от името на един цял народ. Що говори и от мое име например е още по-голяма загадка

Загадка е защо започваш изречението с малка буква освен че няма смисъл.

Загадката е във смисъла , но явно за вас смисълът не е важен. Г-ца или Г-жа Майдел да говори от името на партията която представлява а не от името на всички в БГ.

Загадка си ти, защото правиш абсолютно ненужни забележки на другите и НИЩО не казваш.

Ами ти бе, лайно, ти защо говориш от мое име? За мен еврозоната е важна, простако неграмотен!!!

Ти си големо келеме знаеш нали ? Къде видя че говоря от твое име бе ?

Ти сега Мони ли си или Колчо.

Избраха Екзекутор на ЕС ! Нямаше ли по-нормални хора за Комисар , та избрахте алтернатива , многодетно майка и баба за да уреди деца и внуци ? Плюса и е че не страда от юнкерски Ишияс !

В интернет пише че в семейството се отглеждат седем деца, но как да разбираме това.

С избора на Макрон, на Тръмп и на тая генеколожка се доказва несъстоятелността на либералната демокрация. Убеден съм, че тая ще надроби такава попара, че ЕС ще се пръсне.

Некакъв си Ото Олигофрени се е разпенявил …. Като не ти харесва ЕС, чупката към рая на путин … да видиш хаир …. Що се мъчиш тука ….

Селянино не гони Българите от България ! Погледни си Каракачанския паспорт и се върни от където си се домъкнал !

Само задръстен шоп може да си въобразява, че от Витоша по-високо нема, от Искъро по-дълбоко нема, от София по-убаво нема. В България има още много ГРАДОВЕ, стойностни, красиви и с древна история. "Селяните" живеят в София, а не извън нея, защото селянин е състояние на духа, форма на човешка деградация и силен комплекс за малоценност.

След като Уши я насадиха в ЕК, всички, които не са немци стават вече излишни.

Ти кажи по добре какво ще правим с Плеши в Кремъл …. Ще го насаждаме ли скоро в мавзолея при Ленин ????

Опасявам се, че версия на националсоциализмът излезе на европейска сцена. Тези соросоидни идеи са платени и прокарвани заради разпад на ЕС. Нищо лошо и добре дори, че е жена, но тези неъни намерения са разрушителни. И първо ще засегнат бедните, както при съкращения първо уволняват чистачките

Познати клишета, лозунги и огромни пари. Имайки предвид какви депутати и колко подготвен комисар изпратихме ние, нищо не очаквам, на нищо по-добро не се надявам.

Слава на Русия !

Тя винаги побеждава както е казал фон Бисмарк.

Руснаците никого няма да нападнат, но тях нападнал ли ги отговорът ще е съдбовен. Всяка авантюрата срещу Русия винаги свършва с молби в Москва. Който се е сбил Русия, добро не е видял. Питайте шведите, турците, Наполеон, Бисмарк и Майн Фюрер. Не е зле да не забравяте, че победителите не ги съдят, а Русия никога не е губила голяма война.

Русия никога не е губила голяма война, Германия загуби две. Интересното е че сега Германия е най-развитата икономика в Европа и четвърта икономика в света, а Русия (още позната като Ватландия) е един миризлив пущинак с озлобяло, алкохолизирано, изостанало, мразено от всички население. Чудна работа.

Ма-леeeей! Досега се оплаквахме от мигрантска инвазия в Европа, ама сега тая ще отвори портите нацяло. След 5 години Европ. Съюз ще прилича на Тимбукту, Северна Африка.

Сега ще слушате по 25 часа в денонощието празни лафове и ще гледате как се прави Нищо. За което Уши ще взима по 400 000 евро годишно.

Значи, тая е много назад... я виж твоята шефка Курнела, как по 26 часа в денонощието приказва глупости и прибира по 6 милиона народна пара... Тия европейци много имат още, докато настигнат нашите номенклатурчици...

Марчето взима много повече, пак за нищоправене. Единственото значително постижение е, че си е намерила правилния мъж и подходящия кум.

А пък пожарникарят служи не на България, а на Локхийд Мартин, за една шепа долари.

Гримхилда, онези с дебелите руси плитки и шлем с рога....това жени ли са? Бай Вагнер най-добре знае.

ББ не е във възсторг

на кого му пука те вече развалиха с канцлерката дослука

епа това за жена ли го имате, бе?

ББабичка е.

Поосраха се с този феминизъм и педерастия

Комунистката първо ще издъни бюджета на ЕС /както Корнела издъни бюджета на БСП/, после ще смаже ЕЦБ и еврото и всяка държава ще се спасява сама както може. Това ще е краят на ЕС. Бат Дончо Американски и Володя Путин ликуват. Бат Дончо с уиски а Путин с водка.

Ха ха ха!Некакъф врачански несретник с гръмкия си ник-нейм "ото скорцени" прави нещастен опит да констатира и пророкува!Безсилен и безпомощен си !!!До 2040 година -тоест след два мандата ЕС ще се нарича СЪЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ и няма земна сила,която да спре процеса на ФЕДЕРАЛИЗАЦИЯ,бре!пп-Тогава България ще бъде само един регион на Европа!Но ти понеже си 75+ годишен няма да го видиш!!!Ха ха ха!!!

До вчера един кретен твърдеше, че съм от Видин, днес друг идиот твърди, че съм от Враца, а по преди някакъв, че съм помак от Якоруда. Аре бегайте и се метнете от скалите на Лъкатник. Ушито с дивотиите си ще докара на власт крайно десните дори в родната си Германия и ЕС ще се разпадне.

На баба ти Съединените европейски щати. ЕС е в западък, британците се изнизаха, национализмът добива популярност навсякъде в Европа. Само Макрон (с ненормалните си идеи за глобализъм) и Меркел (същите идеи + паркинсон) го държат ЕС да не се разпадне.

Значи е Влах , Отото скорцени ! По начина на изразяване е от Лом и има Ломски ямки в главата !

Ще търсим ония пияния със свещи пред това изчадие адово което иска да прокара ИК във всички страни на европа. Защо тайно я избрахте? Защото да не се разбира кой меки китки гласуваха за нея ли? Вземете си кирливия ЕС и си го наврете в Г*ЗА

Жалък си,бре!!!

Въпреки че е комунистка, учила е за лекар, работила е като лекар, родила е 7 деца и в същото време е изградила и политическа кариера. Булгаристанските простакеси не учат нищо и не могат дори името си да напишат правилно, жулят уиски по кръчмите от сабахлем, чукат се с който им попадне и не раждат деца защото държавата не им плащала. Тотално безполезна измет.

Ама ти откъде ги знаеш тия работи за нашите момичета, не вярвам да имаш вземане-даване с мацки, няма начин да не си лява китка. Колкото до тая, не е успяла да завърши в Англия и се е преместила в Германия при тати та е завършила криво ляво, след това до 40 години е раждала и след това пак тати я урежда при другия бабет. Бабет се чуди какво да я прави защото където попадне се олива, та чак сега е всенародна радост в Германия, че са се отървали от тая кифла.

Шото не ходя по кръчми и не виждам постоянното присъствие там...Аре бегай.

За първи път комунистка начело на ЕС. Спокойно могат да го нарекат европейски СССР. И след време да се разпадне както се разпадна СССР.

Отико мама, откъде разбра за комунистката лелинка, май прашеца ти е дошъл повечко тая вечер.

Щото не виждам какви ги дрънка та няма как да разбера. Комунист е начин на мислене а не партийна принадлежност. Аре разкарай се.

а урсула дали са ибе? за един преател питам...

Ха ха ха! Ердоган и Путин ще се позабавляват яко с Еврогейския съюз!

2019-07-17 00:08:07 Българан (нерегистриран) Капитализма, Седларов търси евтина работна ръка! Ако трябва в комунистически Виетнам ще прехвърлят производствата само и само да увеличат печалбата! === До тук , добре! Обаче после - тази продукция къде , на кого я продават? това е въпроса на въпросити, в който винаги опира капитализма, и който е по-трудно разрешим от първият въпрос за произв. Нали точно този втори въпрос, в момента е НЕрешим за "бизнеса" и затова е цялата тази трансмутация на капиталима, от банков капитализъм в капитализъм на базата данни и блоковата верига! Даже и чрез блокчейна, бизнеса трудно ще намира клиенти, при желанието му за все по-големи печалби! То от тук идва проблема на капитализма- не от желанието за печалба, а от желанието за НАРАСТВАЩА печелба, която естестевено физически няма от къде да дойде!

няма ли? има пари по планетата колкото искаш! чакат да им предложиш нещо от което нямат никаква нужда, и умират да купуват! за фортнайт знаеш ли? безплатнара игра, в която продават ... дрехи. виртуални при това! на момчета!!! нямало кой да купува ли? милиарди направиха, от продаване на въздух

Правилен въпрос! На кого да продават! Удря ги кризата и какво правят? Напечатват между 500 милиарда и 1 трилион годишно в САЩ, подържат пенсиите по $1400 евра в Гърция, кой може печата в ЕС то, като Италия и Франция например печата! Освен това имат нефтените кралства в Близкия изток, руснаците донякъде допринасят за покупателната способност.. ... но е вярно че в един момент мандалото ще падне, както падна през 2008, но тогава и печатането може би няма да помогне.. Може би ще минем през период на падащи мандала .. но края рано или късно настъпва и .. поживем, увидем както казват руснаците!

Няма нужда даже да печатат вече. Просто слагат една цифра в компютъра и после ти я дава назаем. С лихва. Хаха

Постовете може да триете, но спермата от устите си не можете.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Май-май тая ще е последния председател на тая комисия. Или поне така ми се струва...

1500000000000000000000+

Умно!!! Но и този пост ще изтрият.

Напълно си прав!!!

Надай се смешко-ха ха ха!!!Ще ти се ама не зависи от теб,бре!!!