За първи път в Европа: Задължителната ваксинация в Австрия влиза в сила на 4 февруари

Законът бе одобрен с голямо мнозинство в парламента, въпреки че среща голяма опозиция сред австрийката общественост и поражда протести

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е по твоята логика излиза, че ако в Австрия направят нещо погрешно или лошо, което може да го разбере и прост необразован глупак, то това ще се счита, че е нещо хубаво и правилно само защото Австрия е по-уредена или заплатите им са в пъти по-високи от българските (малко префразирано)? твоят ник говори за много неща... Лека-полека и тези хора, които са били принудени да се бодат, ще осъзнаят, че са били прецакани

2431, не знам защо така нападаш Фикрет. Човека много добре си го е описал положението. Малцина имат доблестта да приемат критиката и да с ипризнаят че са сбъркали. 1,Факт е, че последните 80 години ни управляват подлизурковци и продажна сган без аналог. 2,Факт е, че гласувалите на последните избори са най-малко в историята но изборите изобщо. Това беше наказателен вот според тях, но беше тотална грешка според мен. Или казано другояче - народа си заслужава управниците. Който не е доволен да излезне и да протестира. Нооо, за това се иска работещо сиво вещесктво и здрави топки. Всичко друго е тотл щета. А вредите, които са нанесени са или непоправими или трудни за поправяне. За което отново се искт акъл и топки. Сполай ви в мижитуркането. Думата произлиза от мижав - синоними : дребнав, ограничен, плах, страхлив, боязлив, несмел, шушумига, мухльо.

Австрия гласува този закон при 72% напълно ваксинирани. Това беше цената за да вкарат всички, дори ваксинирани, в 4ти локдаун за 3 седмици през Ноември. Валидността на ваксината е намалена на 6 месеца, беше 1 година, после 9 месеца, сега заради Омикрон е 6 месеца. Интензивните са 195 човека в момента, а процента позитивни тестове е около 2.5%. Всеки ден умират по средно 3-5 човека.

Д-р Менгеле е жив.

Душата на господин Шикългрубер най-после намери покой. Делото му е в добри ръце.

Хитлер е жив !

Немат,ли си австрийски Костя Копейкин,дето хем се набол,хем революция щял да прави.

Плашат гаргите... СЗО казаха, че сегашните ваксини не действат и до май месец ще излязат нови, които да се слагат веднъж годишно. Австрийците не са прости хора - много добре го знаят, но тъй като имат сравнително по-слаб процент ваксинирани от останалите - малко над 60, са решили чрез тази УЙДУРМА да принудят повече хора ДОБРОВОЛНО да се ваксинират... Англичаните и чехите казват, че зеления сертификат не действа и го отмениха. Шведите казват, че писиарът не действа и го отмениха... Скоро ПОД НАТИСКА НА НАРОДИТЕ /два милиона в Сау Пауло оня ден/ и пандемията ще падне.... Дядо ми казваше за подобни на австрийския закон събития МИШИ ТРОПОЛТИИ!

Веднъж годишно? Ти не си в ред или ти се иска да вярваш в измислици. Дори шефовете на файзер и модерна казаха, че става дума за поне 2 дози от новата ваксина. Фон ден Лайден поръча по 3 на човек . Ето ти реалността - сега буустър, до края на годината още 2. Сумарно през 3-4 месеца ще си сложил 5-6 игли в рамките на 1.5 година. Наречи ме прост Ганьо и конспирация

Започна се. Това се очакваше. Първо Австрия, след 2 месеца Германия, след президентските избори и Франция ще обяви задължителна ваксинация. И тъй като България е трън в очите на нашите евроатлантически партьори, скоро просто Кирчо мило ще бъде помолен (както беше помолен да отиде на колене в РСМ, за да им даде това, което искат) и при нас да въведе задължителна ваксинация най-късно през юни, за да може всички да се защитят за следващата вълна през есента. И който мисли, че това няма да стане, нека погледне от къде идва просто Кирчо и какви методи имат нашите евроатлантически партьори за подсилване на молбите си под формата на икономически санкции и спиране на субсидии, които влизат в джобовете на тези, които решават. Така че, който още не се е набол, ще го направи лятото. В противен случай ще бъде изгонен от работа и ще му бъде отнето имуществото посредством глоби, които ще се събират от НАП с целия ресурс на държавата. И преди да почнете да ми слагате минуси. Повечето от хората в България са гласували за управляващото мнозинство и за ДПС, които също подкрепят мерките. Тези, които не са гласували де факто също са подкрепили управляващите. Единствено партия Възраждане е притив мерките и ваксинацията, но тя има само 5 % в парламента. Така че всичко е точно. Народът сам е решил да се самоубоде.

Фикрете, като лъжеш, гледай по-малко лъжи да влизат в единица обем, за да е по-достоверно... Например това, че Възраждане е единствената парламентарна партия, която е против мерките е долна, мръсна, жалка и подла лъжа! А хората нито са слепи, нито глухи!

Кафявата чума настъпва... Шепа нагли продажници решават с мнозинство живота и здравето на милиони...част от които не желаят да се бодат.

Нали за това махнаха Курц, глобалистите да вземат на ръчно управление Австрия и да я развяват като пример

Само най-заблудените рационалисти още разглеждат въпроса в медицинска светлина. Да гледаш на КОВИД ваксинацията като на медицинска процедура е все едно да гледаш на сюнета като на операция срещу фимоза. Да, сюнета наистина пази от фимоза, но не се прави за това, а като ритуал с който приемаш и се прекланяш на дадена идеологическа доктрина - Исляма. КОВИД ваксинацията е абсолютно същото, това е "сюнета" на соросоидната глобалистка религия.

Явно гените са си гени. С Хитлер от Австрия, пак си имат нацизъм. В Италия с фашизма. Австралия като затвор. Само във Франция не точат още гилотината за революция.

Да видим колко ще им се получи, че предния опит с налагането на фашизъм нещо завърши с бесилки и разстрели.

Излизане на България от всякакъв вид съюзи..те и без това не искат различно мислещи хора.. .

Браво - да здравствует матушка россия

И не го направиха направо за празника Петльов ден на 2-ри? Така и така всички ще се боцкат, поне да е с широка.....усмивка.

историята помни и други неща идващи от Австрия

Виенското колело,и шницелите.

Не знам дали това ще свърши работа или не - но призовавам всички хора да започнат да бойкотират тези нацистки страни - Австралия, Нова Зеландия, Австрия, Франция, дори когато Covid изчезне. Те не заслужават уважение, не заслужават туристи. Всички държави, които принуждават хората да се ваксинират. Пълен бойкот!!!!!!

Посмали

Свидетели сме на исторически момент, който ще остане увековечен като първият Боцкриг в човешката история.

Явно Хитлер е жив. Това е все едно да задължиш хората да се ваксинират всичките срещу Грип.

Тия зелени много червени, направо кафява чума се оказаха

Не е въведение в здравния комунизъм, там чак такова извратено ниво на диктат нямаше, живял съм. Това е въведение в здравния фашизъм, но понеже техния човек го е налагал преди 80-90 години, сега на австрийските фашисти им е някак си удобно да си признаят, че пак го връщат под формата на медицински мерки. Такова масово издевателство не е имало досега в човешката история. Това се спира само с революция, с писане не става.

Фашагите се развихриха. Австрия попадна в лапите на злото и принудата. Господи, къде си?

Ганьо си мисли, че е по-умен от австрийците. Дали? Държавата им е по-уредена, социалната им система е в пъти по-добра, за здравеопазването им да не говорим, то е на светлинни години от българското. Има ли в едно нещо да сме по-добри от тях, че да се мислим за по-умни?

Жив пример за това, че и добре да живееш, рано или късно ставаш за резил!

Нашите ушеви поне няма да тръгнат с рулетка да мерят 2м между хората в магазина. Има клипчета.

Свободата, Санчо, свободата! Колкото и уреден да им е живота, когато я няма свободата, са си роби! Очевидно ти си роб!!!!

Кухи.е австрийци да не забравят да приемат закон да ходят задължително със скафандри....идиотос....

Това трябваше да стане от първият ден на първата ваксина, но по-добре късно, отколкото никога!

би се просълзил от гордост с наследниците си, но и мъничко би завидял за мащаба на ковид фашизма! Сигурно се върти като пумпал в казана...

Няма грижи. Нуле лумпена-сърбофашист ще направи лекарство против ковид и ще спаси света. Ама до тогава ще си стои на село в сръбската кочина.

Той ония малкия мустакат псиихопат и социопат е родом от там.....

Отказаха ме наистина от Европа, тук си е демокрация все още..

Ваксинация + Ваксинация = Мобилизация

Това е единственият начин да се справим с пандемията! Дано и на другите им дойде акъла, а разните антиваксърчета да си мрат необезпокоявани!

Това е единственият начин ти да излезеш на площада с мустачки и вдигната ръка...с безумен поглед ...поредния идиот

Иване, този ковид идва като естествен подбор. Глупавите и доверчивите ще си отидат. Умните и практичните, хората със собствено мнение и мислещи с главата си, ще си сложат ваксина и ще оцелеят. Другите, които не искат ваксинация и ще измрат, ами значи това са си заслужили. Сами са избрали фаталния си край. От ума си теглят.

Я пак бе пиле? Собствено мислена е да изпълняваш каквото ти наредят от телевизора? ПХАХАХАХАХАХА На доктор Ливайн магнитните наколенки как са? Бестифкс стави и цикатридина? Вършат ли работа докато обработваш жезъла на маркетолозите и "наУката"? Какви си инжектираш бе момче! Какво изобщо говориш? Намалете бустерите ей! Или поне сменете доставчика, видя се че Фазер не е много надежден.

австрия умряли от ковид-13 956 души България умряли от ковид 32 431 души! дали .... или ......

само идиот може да пише минуси на числа които може сам да провери!

Не ти ли харесва??? Ми недей да дращиш глупости...и то убеден...я погледни в НСИ и спри да спамиш....ае лека нощ

Не се наврещя ейййй...щатен врякалник

А преди ковид защо не публикувате числата? Съотношението е същото. За 2018г. примерно? Да ги обсъдим.

австрия 430 000 000 000 $ бвп, 8 000 000 население , 84 000 кв .км. площ! дали сме прости щото сме бедни, или сме бедни щото сме прости?

ПроЗд си...ама мнооого

а ти пък си беден, ама много беден! вероятно щото си изключително прост!

Значи бедните хора са прости по дефолт? ЕВахти малоумника си,в коя пещера живееш, троле? Изключи си телевизора и бягай да си ореш нивата,нещастник!

циркът скоро приключва,не знам защо въобще коментираме,ако не е за развлечение де

Цирка тепърва започва. Ще има много рев от сорта: Кой ми сра съсиреци в гащите и защо "Държавата нищо не направи"? Цените на пуканките ще скачат.

+++

Ха ха, зомбита. Няма лошо, ще има апартаменти на безценица скоро във Виена.

И срещу какво ще се ваксинират? След като се вижда и от Марс , че ваксината не работи вече. Явно на Pfizer и Модерна са им останали изтекли по годност ваксини и ги подаряват на гордите австрийци.

Дано това не става в България. Плюс минус 1.000 Ганьовци кой го е грижа.

Значи, Нуле-лумпена няма да ходи и до Австрия. Браво!

като е прочел коментара ти... Но май не е чувал за тебе, щото си известна свиркаджийка само в твоето село, както и на магистралата, докато заработваш стотинки за интимни услуги сред тираджиите!

Сами си взривиха държавата баси...няма такова шоу

овчици

И боц боц боц по три пъти. После кастрация, за да не се размножавате и предавате вонливото си семе на поколенията. И нещата ще потръгнат и в България

да си е....ш м....а

А какво ви пука на вас ваксоидите дали се размножаваме чистокръвните или не? С тия съсиреци във вените ако докараш до 2025та имаш безплатен бустер от мен. ХАХА. Пий си аспирина да не те шляпне някой инсулт.

нещата в Бг никога няма да се оправят! Все пак има надежда, ако си набиеш в задника още пет бустера, да нахлузиш противогаз на кухата глава и да се скриеш и заключиш в мазето докрая на жалкото ти съществуване!

Слушайте! https://www.facebook.com/TihomirV.Vasilev/videos/462605455451096/

Плосък нещастен блъф. Беше за февруари, сега за март, после за ноември. Нямат топки за подобно нещо, никой няма. На никой не му се умира сред разгневена тълпа на площада. Просто се търсят последните балами да се включат в експеримента преди да затвори ковид ресторанта.

И аз това се чудя - трябва да се гласува и в другата камара.. следват дела и оспорване.. трябва да създават регистър.. отделно то хубаво ще е задължителна ваксинацията, но какво следва с реваксинацията /буустърите...колко, до кога, как... При голяма съпротива това ще е саботирано на всички нива, не знам как го виждат въведено преди края на годината въобще

Живял съм в тоя кенеф Австрия точно 4 години!Учил съм там. Вече нямам никакво съмнение, че съм направил правилен избор и съм се прибрал в България.

Тези са тотална щета или по точно КУКУ Ненормалници

Тези нормални ли са? Тъкмо прочетох изследване на американски и английски организации, които обясняват, че поставяне на бустерна доза може да се препоръча само на тежко болни или такива с придружаващи заболявания и в никакъв случай на млади и здрави хора, защото смачква т-клетъчния отговор, а това означава, че организма ще се бори тежко с болестта..... А тези в Австрия правят точно обратното, май съвсем са изкукали там!

Ти си мислиш, че в Англия и Америка няма мангъроподобни? Ама наистина ли?

Ските отпадат. Пак ще плащаме на Цеко

Айде тръгнаха австрийците да имигрират в България.

Следващите са немците. И там много искат да въведат задължително ваксиниране през няколко месеца