17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е възможно само поради една важна причина ! По-малко имунизирани води до по-малко болни ! При НУЛА ваксинирани, ще има НУЛА заболели. Така е в Косово.

в Африка уж беше така ама виж ги сега....

Очаквайте скоро-НОВИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ-НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ,ДА СТАНЕМ ПРИМЕР,ЧЕ “ВАКСИНИТЕ”. СА-ФЕЙК!!! С “ВАКСИНИ”,БЕЗ...ВСЕ ТАЯ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! САМО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ:”УМИРАТ ПО-НАЛКО”!!! САМО-КРЪГЪЛ ИДИОТ,НЕ ОСЪЗНАВА: “ВАКСИНИРАНИТЕ”,НЕ ГИ-“ТЕСТВАТ” И СИ УМИРАТ ОТ-ОСНОВНОТО ЗАБОЛЯВАНЕ,БЕ .....!

Ти трябва за си ангелско изчадие.

Я да попитам, след като има бройка починали за деня, как не намалява тази бройка на хра в болници и реанимации? Явно хората си умират вкъщи, без да са полагани грижи за тях...

“Хората вероятно ще трябва ежегодно да се имунизират срещу коронавируса в продължение на много години. Това заяви изпълнителният директор на Pfizer д-р Алберт Бурла в интервю за BBC.” Да си знаете. Статията е в нюз.бг А в Кипър почнаха да взривяват. Интересни времена.

След като представят статистика на заразените по градове, моля да включат още 2 цифри в анализа: общия брой на излекуваните до момента + ваксинираните от началото на истерията. Най-вероятно ще се окаже, че отдавна сме достигнали 50+ % защитени с антитела население. За страните с 80-95% ваксинирани, колко са прекаралите вируса? Май голяма част от ваксинираните са и преболедували и имат имунитет. Откъде идва тогава тази вълна от новозаразени, по-голяма от първата вълна, когато нямаше ваксинирани и преболедувалите бяха малко? Комай ни лъжат тия синковци!!!

Със щамовете нови пристигам бодро аз, хей ваксъри добрички, линейка спря пред вас! Припев: Варианти нови има за всички от сърце, след 5-тата ваксина, ще тропнем ний хорце. (2 пъти) Във коша погледнете - какво ли няма там, инжекции, локдауни, зелен сертефикат! Припев: Варианти нови има за всички от сърце, след 20-тата ваксина, ще тропнем ний хорце. (2 пъти) За Елка нося бустер, за Спас - дезинфектант. А маска с ръкавици - пък те са за Антон. Припев: Инжекции ще има за всички от сърце! След 30-тата ваксина ще тропнем ний хорце! (2 пъти)

Национален химн на антиваксърите.

Баба Илийца изкарала кола да тупне антиваксъра по главата, че да му дойде акъла.

Баба Илийца е карала коронавирусите на полето с детето вързано на гърба. И не е имало лбгт и неолиберали да я пазят от нея си. Други времена - истински хора.

Страхотни времена! Когато всичко се лекуваше с вода в което е било излято олово.

Горката, не е чула за ваксини баба та ...

Едва ли не 90% ваксинирани в развитата Европа , а им искат зелени сертификати ? Много странно ,явно не вярват много на ваксините и мерките

Щом повечето имат зелен сертификат, кое е странното да им искат да го покажат? Тези, които нямат, няма какво да покажат! Много странен коментар!

Не, странното е че имат по 40-50 000 новозаразени на ден, напр,.за вчера за Германия са +71,887 и починали 415. Може да провериш данните . Явно НЕ работят нито ваксини, нито маски. По-вероятно ваксинираните да разнасят заразата. какво казаха Пфайзер за след 2-та игла ? Поне 5 дена да си седят у дома ,защото самите производители допускат в този период ваксинираните да заразяват,не се знае още по въпроса А сертификатите са за друго, не за здраве, знаеш ,нали? Ама , какво да ви пави човек, просто платени тролове безработни

Мдаа, починалите в Германия пак са пет пъти по-малко от нашите. И аз не виждам нищо странно, защото ваксинираните им са 4 пъти повече от нашите.

Я бе невиждащия - болните в германия в кашони ли пикаят? Като катастрофира положителен в графата ковид ли влиза? Сгрешените интубации при раждане и те ли са на сметката на вируса там? И най-вече - в Германия от миналото лято не слагат на апаратна вентилация смо по показания на пулсоксиметър, както се прави тука - справка певеца Ангел интубиран докато пише на семейството си, че се чувства добре.

едни тролове дето обясняват колко беше хубаво по соца болниците ни на много места са си също както бяха тогава. Те май същите тролове в момента сте заети да обяснявате и колко е лошо ваксинирането. Между другото държавите с най-ниски разходи на човек за здравеопазване в Европа са България и Румъния. Със съответните резултати. Троловете и с това нямате нищо общо също, нали? Според вас парите за лекари и здравеопазване са винаги твърде много.

Пусто антиваксърско иго! Повече хора почват да умират от него спрямо турското!

Никой да не лекува от ковида, не мога да си представя да постигнат тяхното от средата на 2020г. до по-предната седмица (до тогава са данните в НСИ, че закъсняват) да има 49 хиляди повече починали в България. Дето преди го сравняваха със САРС-КоВ-1, а когато е бил отчитан по света (2003-2004г.), в България са едни от най-малките смъртности. Налагащите идиотизма с ковида, трябва да ги съдят на най-тежкото наказание, за съпричастност в смъртта на десетки хиляди в България. Не ги ли спрат, ще умрат вероятно още десетки хиляди. И очевидният проблем е в здравеопазването ни и начина на лечение. Като нищо има измрели от лечението. И за иго си говори за нациските сертификати със сегрегацията и деленето на хората, дето потъпкват конституцията и закони.

Ела да ме съдиш пиле!

Ако всички са ваксинирани, няма нужда от сертификати бе гений! Всичкото го правят антиваксърите.

Дръж си познанията за констутицията за съдебната зала. Искам да си излееш всичкото което имаш пред съдията.

Как на почти нито един адвокат в България не му е хрумнало да съди държавата по начина по който ти искаш до сега? Те буквално стоят върху златна мина и могат да съдят държавата за трилиони! Сигурно са някакви много забутани адвокати а ти някакъв мега гений!

Не знам колко е "хубаво" - все пак нали обявиха, че шанса да излезеш жив от реанимацията е под 10% - от тези 700 дето са в момента 630 ще умрат, 70 ще оживеят.

Вижте как умишлено се пропуска да се каже колко са ваксинирани-неваксинирани. 79.90% от новозаразените са неваксинирани. 86.69% от приетите в болница са неваксинирани. 86.52%от починалите са неваксинирани. Не знам дали има 26% вече ваксинирани, но 13.48% от починалите са ваксинирани. Или под 50% ефективност срещу смъртност за дневните данни. Или 22-23% ефективност срещу заразяване, ако приемем около 26% ваксинирани. Не е много точно, че има и други ефекти и трябва да съотношение. Но е много далеч от преди изкарваното от Пфайзер 95% ефективност.

Има и с фалшиви сертификати, и такива, които се водят само по документи ваксинирани. Оше преди година се пишеше, че като започнат ваксинацията, ще започне да се плаща и за това... Мисля, че никой не обърна внимание. Едва последните месеци, когато стана постфактум...

Както и много набодени с 2 игли ма преди по-малко пт 2 седмици те се водят Не ваксинираби. Отделно за причина за смъртта се пише квото дойде.. дойде отгоре имам предвид като инструкция. Тук човек без да му се направи тест преди това не е умирал от 2019-та.. пък то стигнеш ли до болница.. няма как да е -

Искаш да кажеш, че към 50% или хайде по-малко аз предни дни от водените ваксинирани са фалшиви? Като на Кунчев ли? ;) Освен това притискат за ваксините отскоро с противоконституционните наци сертификати. За толкова време не може да се покрие толкова голям процент от всички водени за ваксинирани. По-скоро ако не лъжат много, с уголемен брой ваксинирани, ще си проличава по-точно колко лъжат за ефективност или от какво са починали. И обясни защо го пропуснаха в статията или от където го взимат?

Вижте в интернет снимката на която фон дер Лайненс се е прегърнала влюбено с шефа на Файзер и всичко ще ви стане ясно относно т.нар. "ваксини".

Ти така ли ги определяш? Влизаш в гугъл и търсиш кой с кой как се е прегърнал? Хайде бе! Чак пък толкова ли си плосък?!

Ако след изказването на Лайненс, че "ваксината трябва да стане задължителна в ЕС" видиш тази снимка и все още нищо не ти е ясно, няма надежда за теб, съжалявам.

Никви снимки няма да гледам! Има голяма вероятност да са фотошопнати от антиваксърите!

На опорките на троловете лекарите у нас са най-ваксинираното съсловие. Около 90%. Да сте чули скоро за лекар умрял от ковид? Изводите оставям на вас. Нали сте много умни...

Сигурно ги погребват във Фейскбук и бг мама. Според тях сигурно доктори не са останали да ни лекуват.

имат нещо общо?

Какво точно чакаме за да паднат провивните сертификати?? 0 ли трябва да стабат..??!!

И доста време да мине след това. И чак тогава може да се обсъди въпроса.

По време на снощния футболен двубой Челси-Уотфорд : "Двубоят беше белязан от инцидент на трибуните още в 13-ата минута. Тогава фен изпадна в безсъзнание, като по-късно стана ясно, че той е претърпял сърдечен удар. Срещата беше спряна за около 30 минути преди да започне отново." Не станаха ли много тези сърдечни проблеми по време на спортни събития, за един прЕАтел питам?

не

Заболявания бяха и продължават да бъдат най-честата причина за смърт в развитите държави. Кое те учудва в тази връзка? От години на запад на всички обществени места има автоматични дефибрилатори с инструкции за употреба от непрофесионалисти точно по тази причина.

А Кунчев дебне новия вариант да го ваксинира. Дегизиран, естествено, за това не сме го видели още - 4 ден след като щеше да почва работа. Да попълнем все пак сводата за деня - над 20 % от положителните са "ваксинирани", 13,5 % от починалите - също.

Айде сега кажи колко от тях са фалшиво ваксинирани, колко от ваксинираните са в периода на защита и колко са продължили стриктно да спазват предпазните мерки? Ваксинирането и преболедуването не са индулгенция за безсмъртие!

Не мога да разбера тази антиваксърски истерия с Кунчев? Путин се ваксинира много отдавана вВ да вкарва антиваксъри в морги и ковид отделения. Дава заповеди за новата вълна за него що си мълчите?

абе аз се чудех що баба Ванга предрекла че България ше се възроди ,а то било щот всички ваксинирани против ковид нации ша измрът мутера ти деградират и само българското невъксинирано племе щеостане здраво

Ти няма ли да се върнеш на Очилище, че съвсем ще мутЕраш ?

То ако знаеш точно това дето ще остане от българското племе........ След него няма да има чипове Интернет азбуката ще изчезне за година две може би до десетилетие ще контактуват с мучене по руски...

Фашагите от болниците се стягат да празнуват Коледа с 1300 на Кацаров. Естествено е опраазняат крематориума на концлагера преди това, че да смогват дежурните.

Към тези справк трябва да се прибавят и данни за кривата на печалбите на фармацевтичните компании. А журналистите да проследт как семество фон Лайен се възползва от поста на съпругата, която помага на съпруга си да печели от покупките на ваксини т Пфайцер.

Мерките пречат на Естествения подбор.

Вервайте им 317 дози ваксини се бутилирани всяка секунда вече в продължение на една година по света. Ма толкова вода не се бутилира. Кока кола и Пепси ряпа да ядат. Вервайте им, че това са ваксини, по-скоро е супа от РНК,малко графен и лой. И утре на протест.

Договора на ЕС само с Пфайзер е за 1.8 милиарда дози, при 500 милиона население, включително и децата. И не е подписан след откриване на Омикрона…а Омикрона се появи и оправдава договора.

Виж нас. За ваксини у нас са дадени пари колкото за има няма 50 километра магистрала. На банките само от такси в малка бедна България печалбата за година е повече от оборота който са направили ваксините за близо две години. Защо ли подозирам че троловете имате нещо общо с тези за чиито печалби не споменавате? Като ваксините въпреки малкия брой ваксинирани са спасили вече достатъчно много хора у нас. При положение че 36% от умрелите у нас са до 70г. но умрелите ваксинирани в тази група са само 2% се вижда че това е факт. Банките и магистралите колко човека спасиха? Може да отговориш и по-наедро в автобуси примерно...

Дали им пука на умрелите, за печалбите на банките?

У нас са дадени 350 милиона евро за ваксини. Колкото ни е бюджета за образование. И повече от 3 пъти бюджета за култура. И сумарно 10% от бюджета за здраве.

така, обаче разсейваш бедняците с цифри които им изглеждат големи само на тях. На този фон не те виждам да кажеш как стоят парите за магистрали (калпави и дори смъртоносни) и печалбите на банките, които пък са директно от джоба на сиромасите. А как ще коментираш факта че 84% от разходите покрай ковид всъщност не са отишли за здравеопазването? Отишли са за компенсиране на фирми. Освен да спасят живот от ваксините се очаква да намалят и тези разходи. И поне за известно време на много места постигнаха и това.

Всъщност това което пишеш е абсолютна глупост. Всички икономики спаднаха и орязаха значими разходи. Производства се затвориха особено тежки, дето още не могат да тръгнат. Цялата система на доставки е нарушена все още. Болните бележат ръст. Ваксините допринесоха само за обогатяване на няколко човека дето ви подхвърлят трохи. Цените на всичко скочиха вследствие на нарушените доставки и създадения дефицит, инвестиционните проекти спряха и единственото място да си държиш парите останаха банките. В момента договори за ново строителство например не се сключват. Или се сключват “под условие” заради цените на материалите. Те така. Говорете си глупостите и си мислете, че някой ви вярва. Здравия разум и данните показват тоталния провал на локдаун/ваксинация без край подхода. Ааа да - най-идиотския актив неподплатен с нищо бележи рекорди - криптото - що мислиш, че е така? Щотот нема икономика!

ти ги говориш. Факт е че богатите стават още по-богти въпреки това. И сам споменаваш че растат богатства които нямат нищо общо с лечение или здравеопазване което затъва заради ситуацията навсякъде. Западналите бизнеси и намалелият брой на болните който беше а и още е факт ако се сметне на брой заразени е благодарение точно на ваксините. Колкото и да е постигнато благодарение на тях пак е много сравнено с нищото, което нито направихме, нито постигнахме у нас. Загубите, болните и умрелите у нас са си такива каквито бяха и в началото на годината и в края на миналата с малки разлики благодарение на малкото ваксинирани. За разлика от очевидно по-умните и успешни държави, които се ваксинираха.

Можеха да се разминат с графена и лойта. Сигурно разреждат водата щото е скъпа. ХА! Гениално!

След като над 30 години всичко кадърно напуска България, в страната са останали само катили. И по труповете си личи.

За една година и девет месеца в България са регистрирани 700 000 Заболели което около 10 % от тези 10% са починали около 28 500 човека или около 5% .за цялото население това са 0.5 процента и това при положение че всички които покажат положителен тест и починат се пишат КОВИД.

Защо пишете минуси ? Това е официалната статистика! ЗА ЕДНА ГОДИНА И ДЕВЕТ МЕСЕЦА! това са фактите , не ви харесва че са толкова малко починалите и заболелите ли ?

всъщност има близо два пъти повече ненаписани. За тези близо две години са умрели около 50000 българи в повече от обичайното у нас. Смъртността за 2020 беше 20% нагоре сравнена с тази преди ковид, а тази година ще е още повече. Умирахме рекордно бързо и преди ковид, но сега вече сме недостижими. И виждам че антивакс троловете са горди и доволни от постигнатото.

Значи България ще се пречисти предсрочно.

Това е официалната статистика за КОВИД! Ако е така както го пишеш значи има още някакви други причини...

няма други причини. Статистиката за разлика от троловете работи само с това което се знае. Пишат от ковид само тези за които се знае че са умрели от това. Факт е че по отношение на смъртността от ковид извън болниците не се знае нищо. Факт е и че скоковете в общата смъртност плътно следват скоковете в смъртността от ковид. Спадовете също. Така че връзката е очевидна. Причинно-следствената връзка.

ади да се почваме, че да свършваме. писна ми от вас!

Проследете така наречената "отложена" смъртност и вижте, дали има разлика между двете групи. При това, от болести като инфаркт, инсулти, диабет и нефропатии- все подаръци на прилепите. сБогомъ!

"През последното денонощие 79,9% от далите положителна проба не са били имунизирани. 86,69% от влезлите за лечение в болница също са неваксинирани. Сред починалите за деня 86,52 на сто нямат ваксинация." Цитат от Вести Интересно защо повечето новинарски страници взеха да я изпускат тази силно притеснителна информация?

за да ти е зле. да умреш стресиран. за това.

След толкова починали последните седмици е нормално за съжаление…,

Какво стана сега? Най ваксинираните държави най болни . Но ЕС имат договори трябва ваксиите да се употребят защото идват нови и тези две дози не важат вече затова до пролетта още две с нов сертификат!

Ние с 30 000 само доказаните трупа и 700 в реанимация на едни пикливи 6 милиона население сме здрави?!? Какво са ви сипали в кафето на троловете тази сутрин?

Явно Бил Гейтс е решил да управлява планетата само с българе и румънце....

Хайде да си припомним, най-вече слугите на фармата, хронологията на ковида - България имаше нищожен брой заразени и починали без никакви мерки в началото, разпространението и заразяемостта не отговаряха на апокалиптичните предвиждания на световните лидери и фарма бизнеса. Тогава мантрата на сегашните ваксъри беше - локдаун иначе ще станем като Италия. Бергамо беше тяхното знаме. Въведоха се мерки - болните и смъртността скочиха, голяма част от тях следствие на насаждания страх и влизане в болница при положителен тест, където нямаше никакво разделение на болните и отделни инфекциозни отделения - само в Пирогов имаше 5-6 вътреболнични инфекции дето натръшкаха персонала. Смъртността съвпадна с въвеждането на протоколи за лечение и постоянния им “ъпгрейд” от СЗО. Мерките бяха абсурдни и резултата им беше разклащане на имунната система поради липса на движение, чист въздух, прясна храна(затвориха пазарите, малките магазинчета и прочие). Все още бяхме далеч от средноевропейските стойности на заболеваемост, но смъртността следствие на “протокола” растеше. Пляскахме на лекари - неясно защо, след като “лекуваха” по телефона. Джипитата бяха изхвърлени от системата. Болниците превзеха целия медицински спектър - от тестване, през диагностика до лечение. Продължавахме с ластика, чакайки одобрението на ваксините. Междувременно многохилядните протести не доведоха до никакви вълни от заразени, нито ходенето на море и събирането по празници. Чист въздух и здрава храна, както и нормалния контакт не позволиха на имунната система на редовия българин да се срине. Европа отбелязваше рекорди. Дойдоха ваксините - нови локдауни, дистанционно обучение - родителите затворени вкъщи с децата, негодещи на работа, а работещи отвкъщи с ограничени контакти, затворени заведения, хотели и прочие - почнахме да наваксваме бройките, а “протокола” си вземаше жертвите. В Европа се ваксинираха, но заразяемистта не падна. Тука лятото, когато всички тръгнаха на море - подновиха чистия въздух и контактите - пландемията изчезна. През цялото това време ваксините се промотираха като спасение. Европа затягаше мерките, със закъснение ги затегнахме и ние. Бройките скочиха, както и смъртността. Децата пак бяха навряни вкъщи и не носиха обичайните вируси, с които тренираме имунната си система, а контактите ни спаднаха до минимум следствие на мерки, страх и внушения за фалшива отговорност от здрави хора, които разнасят вируси. Междувременно всички ваксинирани спокойно препредаваха вируса, в продължение на месеци. И стигаме до днес - ваксината не работи, още мерки и разклатени имунни системи в огромен мащаб, неработещо и мързеливо, а и безотговорно здравеопазване, кекави ученици лесно хващащи всеки вирус и липса на каквато и да било логика - медицинска или социална, в мерки и напор за ваксинация, особено при наличието на резистентни към ваксини щамове. От началото тествам офиса и имам поглед как върви заразяването - безсимптомните при мен не са предали вирус на никой. Тези, открити с тестовете не са заразили никой в офиса. Работя присъствено, освен когато е напълно забранено. Изкарали вируса за 2 години - 25%/80 човека. Тествани всяка седмица, без пропускане. Тежки случаи - 0, всички хванати в началото, това има значение. Средни случаи - 1, лошо общо здравословно състояние, със сърдечни проблеми, напълно възстановен на 3 седмици, над 50. Повечето го изкараха без никакви прояви освен кашлица, някои и по-леко(тия под 23, за по 2-3 дни общо неразположение). Ваксинирани са ми не повече от 10 човека. Предложена бе ваксина на всички - отказаха. Аз също не съм ваксиниран. След лятото паниката изчезна. Хората живеят нормално. Положителните са по 1 на 3 седмици и никой не драматизира. Това е моя опит. Без паника!

Това е гласът на разума! За жалост при някои хора страхът заглушава разума.

Не страхът, а парите!

Тези от СЗО го знаят това много добре! На тях им трябват болни за да могат да се продават ваксините и хората да стават все по зависими от фармаМафията.

познавам много болни и загинали. Но я има заразата, сериозно и често със смъртен изход протича. Видях приготвени 20 надгробни плочи с починали от КОВИД само за 2 дни.

Аз познавам много болни, имам и загинали близки. Затова и си позволявам да давам горното мнение.

Благодарение на прекалените мерки в началото сме една вълна назад. В първата половина на 2020 ни се размина. Но после заради тролове като теб и много акъл наваксахме и задминахме всички. Няма нужда да се напъваш. Има си статистика.

Има си статистика и напълно съвпада с това, което казвам. Достатъчно е да я погледнете през лятото, когато всички хукнат на море и да сравните с казаното от мен. Не си пробутвайте малоумните пропаганди под мен повече - несъстоятелни са.

В първата половина на 2020 докато траяха мерките средния коефициент на смътност беше 15,7 промила срещу 16,4 за 2019г. Под натиска на троловете и многото излъгани от вас Борисов прегърна идеите на Мангъров (щеше да му пуска ако помниш) и с "Корона чао" на уста приключихме 2020-та година с 18 промила среден коефициент на смътност за годината. Срещу 15,5 промила за 2019-та. През 2021-ва си продължихме в същият бодър дух. Заради многото избори, политиците волю неволю следваха крясъците на антиваксърите и средният коефициент на смътност е до тук 21 промила. Well done както се казва. Так держать!

Твоят опит нищо не струва и не е основание за генерализирани изводи. То е все едно да отричаш жертвите на катастрофите, само защото ти си претърпял леко ПТП с драскотина на челото.

Сподели твоя - колко пъти умря от ковид?

Затова у нас от европейския съюз , ще влизат без тестове за да ни заразяват!

А пък ваксинираните българи ще ходят в Европейския съюз с PCR тестове. И ще благославят фалшивите сертификати.

Отминава и тази вълна на заразени. Ще има малко спокойствие от квиченето на антиваксърите.

А колко са болните от диабет, спин, рак, менингит, грип? Защо няма безплатни тестове, лекарства и инсулин за диабет? Защо няма безплатни скенери, ямр, лекарства и терапии за рак? Защо тия, дето ще набиват минуси, са коне с капаци?

Починалите намаляват, защото и антиваксърите намаляват. Факт.

А аз си мислех, че най-накрая ваксъри и противници са решили да се обединят. Жалко! Явно съм сбъркал...

сега имаме ваксини и почти изцяло ваксинорани страни в локдаун. Какво се случва всъщност? Докога?

Да си признаем, че тези изцяло ваксинирани страни в локдаун, всъщност имат в пъти по-малко починали в тази пандемия. Например Израел има 8100 починаи. България има 28000.

Да, те ваксинираните са безсмъртни...

А защо пак всичко е затворено? Кога ще стане както трябва? Умрели ще има докато има вирус. Т.е. вечно, както е с грипа. Ние 50г. в локдаун ли ще сме. Накрая ще умрем от глад

Вие сте в локдаун. Другите не са.

Колкото и минуси да праскате, в нормалните страни децата си ходят на училище присъствено. Вашите отрочета ходиха две седмици и ги заключиха. И още са заключени.

Добре е, щом са починали само 89 българи. Ние за 44 меакедонеца тридневен траур правихме, ама само 89 починали българи за денонощие си е повод за гордост.

Браво, сериозен успех на Служебните. А ония предните само крадяха пари.

Предните крадци грам не ги харесвам, но точно за ковид служебните направиха пълна нула. При това лично познавам Кацаров и го смятам за много читав човек извън простотията сега със сертификатите. Всичко си мина на самотек, болниците и джипитата(Да, преди болница те лекуват и, ако си вършеха работата, нямаше да има толкова усложнени да влизат направо за интубация.) лекуваха грешно, ако изобщо лекуваха. Въведе се една хартийка по настояване на ЕС и се платиха едни пари на медиите да пълнят главите ни с новини за ковид и призиви за ваксини и да лъжат как ваксините помагали и навсякъде 90% умрели били неваксинирани въпреки всички публично достъпни статистики, че и 80% умрели ваксинирани има в някои страни. И ГЕРБ нямаше да направят друго, де. Щом ЕС пръдне, ние какво да правим освен да се о..рем? А реформа на болниците, курсове за джипита и болничен персонал и т.н. са скъпи, мудни и трудни за правене неща.

че го познаваш, айде моля те да му предадеш от името на 80%Българи,да се върне на майка си еди къде си. Предварително ти благодаря

На село 2г. след началото на пандемията вирос нема. Дружинката в селската кръчма сме си все в пълен състав. Ракията е до колене. Бая мръвчаци има тая година. Зарзават по мазетата доволно. Мислим и тая зима поред ще го преборим вироса. Нас инфлация, еврозони, еврофондове и такиа работи не ни интересуват. Те на мръвчака и на ракията влияние нямат. Важното е че сме здрави и щастливи, което иде да покаже, че старите изпитани с векове рецепти пак ще спасят света. Наздраве! Вироса мрази първака, да се знай!

ВирОс

Ми като го бяма, кой знае дали е вирос или вирус. Нема го.

Vir OS v1.0

Не защото ги излекуваха а защото умряха

Предните крадци грам не ги харесвам, но точно за ковид служебните направиха пълна нула. При това лично познавам Кацаров и го смятам за много читав човек извън простотията сега със сертификатите. Всичко си мина на самотек, болниците и джипитата(Да, преди болница те лекуват и, ако си вършеха работата, нямаше да има толкова усложнени да влизат направо за интубация.) лекуваха грешно, ако изобщо лекуваха. Въведе се една хартийка по настояване на ЕС и се платиха едни пари на медиите да пълнят главите ни с новини за ковид и призиви за ваксини и да лъжат как ваксините помагали и навсякъде 90% умрели били неваксинирани въпреки всички публично достъпни статистики, че и 80% умрели ваксинирани има в някои страни. И ГЕРБ нямаше да направят друго, де. Щом ЕС пръдне, ние какво да правим освен да се о..рем? А реформа на болниците, курсове за джипита и болничен персонал и т.н. са скъпи, мудни и трудни за правене неща.

Като познаваш Кацаров, поздрави го от мен. Ама най-малко половин час го поздравявай! Къде го свариш, поздрав от мен да му пратиш!..

е тази държавица. За всичките си простотии, немара, безхаберие, крадливост и всякакви други нарушения на всичко човешко и най-вече на десетте богии заповеди! И още има да страдаме, не се съмнявайте! Мелаклии колкото щеш.

В болниците работят масови убийци.

Паднал е броя защото са избити повече хора.

Намаляха, оти умряха! Изборите минаха между другото.

Защо всички с ваксинация над 70% в момента имат в пъти повече заразени от всеки пик преди ваксините и препълнени болници и реанимации? Излиза нещо като до 5-6 месеца след ваксинация на дадена група хора 70-80% от реанимираните и умрели в нея да са ваксинирани и заболеваемостта на групата да е скочила в небесата. В момента 60+ навсякъде умират като мухи. Хем са първите ваксинирани, хем са най-обхванати с ваксина. Да не забравяме, че следващата група са 40+. Засега те държат на 30-40% от умрелите, но и там делът расте с всеки ден. Направихте ли си бустера до третия месец или още вярвате, че сте предпазени? Великобритания смени препоръката за трета доза да е след 3 месеца вместо 6. Гърция се очяква да гласува закон, че бустерът е задължително да се направи до четвъртия месец. Израел обяви, че ефектът на бустера е 3 месеца и почна четвъртата доза. Корея обяви, че са в пик 5 пъти над рекорда от преди ваксините. Предишният е около 1000 на ден, сега са от седмици над 4000, последните дни над 5300. Реанимациите за първи път са препълнени, а възрастните- първите ваксинирани, са препълнили реанимациите с 84% ваксинирани и измират.

Защо от починалите над 90% са неваксинирани, дори в държавите с масово ваксинирани?

Щото набоцаните дето фърлят топа не ги пишат ковид, а ненабодените се мъчат да ги пишат ковида ако ще и да са умрели от катастрофа? разбра ли сега сороска свиньо? ама ти май си знаеше

78.9% умрели във Великобритания за месец октомври 60+ са напълно ваксинирани. 1309 напълно ваксинирани умрели, 5 неваксинирани плюс до разликата за 100% такива с една доза или две преди 14ти ден. Общо са малко под 2000. За 18-50 са към 71% умрели напълно ваксинирани. Сумарно за 18+ са към 75% умрели напълно ваксинирани. Официалната им статистика на правителството. Роберт Кох институт за Германия- 42% от приетите в болница и 43% от умрелите са напълно ваксинирани. Къде са тия 10%, че нещо май е различно в станистиките?

или си се объркал или нагло лъжеш. В кралството например като го споменаваш при повече заразени през тази вълна има десет пъти по-малко починали и пет пъти по-малко хора в болница. При по-малко към никакви мерки. Видяха хората че работят ваксините и не създават проблем и бързат с бустерите. А ние дето гледам че се радват троловете. Предната вълна ги докарахме нещата да умираме двойно на обичайното и тази вълна пак така. И маймуна би се сетила, че като правиш същото нещо ще получиш и същия резултат.

Абе, Ами, миналата година в Англия умираха именно от мерките. Смениха министъра с по-читав и МП не иска да убива нито пък му пука за заповедите на кръвилока Лайнен в Брюксел. И в България умират заради предизборните мерки, бе толкова от вируса.

Нема сводка за процента вакснати от починали и заразени? Да бе би щот рипна? Я да видим на сайта на информационен портал, опасна, дава. Деа дирниците недоклатени,

трагедията е, че за тия досега лъжеха като разпрани - до 14 дни след втората игла ги водеха неваксинирани и криво ляво правеха някаква бройка, вече явно и това не им помага да укриват истината

Почакайте поне наистина да свърши тази вълна поне, че тогава да припявате "Корона чао" бе. Безспорно са намалели и заболели и умрели, ама още са неприлично много бе. Отделно тази гордост, колко сме умни и колко страхотно сме се справили... Имайте срам от Бога бе! Заради многото акъл седим върху планина от чували у нас, бе мозъци! И планината е толкова голяма заради тези, дето най-много се радват в момента. Ми браво бе! Изроди.

хора,нека не се поддаваме на спокойствие и да запазим паника!

на някое от многобройните погребения на починали от ковид и да обясниш на хората в очите какъв кеф е цялата случка и колко си горд и щастлив от нея, бе урод? Не е трудно да намериш достатъчно много близки на починали има да им обясниш, колко добре се е получило . Ама то още има близо 700 човека в реанимация, може да застанеш пред произволно интензивно отделение и да държиш подобни речи. И близките на хората вътре и персонала страшно ще ти се радват да им създадеш настроение.

Абе там в София да сте мяркали Кунчев? Не мое просто така да изчезне гадта, два месеца почти.

От ИТН вчера казаха, че ще са против задължителни ваксини, така че съм оптимист.

ИТН няма да преде един час след като се състави правителството. И тъй като ГЕРБ са предатели ще ни натресат закона. То може и да не е закон ами заповед. Противоконституционна, но той Радев конституцията е има за тоалетна хартия.

Ок, ето оказах се за пореден път прав... Казах ли че всичко ще свърши и без да се правим на маймуни, казах! И какво - Ами така стана! Другия път като ви трябва някой който може да мисли, обаждайте се! Също така ако ви трябва някой който при все че не е ваксиниран и няма да си причини това, при все че не спазва никакви мерки пак е жив, обадете се! О, забравих, вие всъщност сте наясно че съм прав, ама това просто не ви харесва....

Доста тъпо писание, но е весело като цяло.