За неспазване на карантината Пашинян уволни началниците на армията, полицията и сигурността

Тримата високопоставени държавни служители трябваше да дадат личен, заяви премиерът на Армения - най-засегнатата в региона страна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Армения е най-тежко засегнатата от коронавируса държава в Южнокавказкия регион. В страната до вчера са регистрирани 13 325 заразени и 211 починали." При тази смъртност, България правилно е сложена на 48-мо място от Форбс, а тупането по гърдите от Бойко е само празен звук. Ако в България имаше 13 000 заразени, починалите щяха да са над 600... Или манипулират данните от НОЩ, или наистина са некадърници!!!

Не е трябвало да ги уволнява, а да ги командирова като санитари в някое инфекциозно отделение с болни ковидари. Така пряко щяха да разберат защо е трябвало да спазват въведените мерки.

да се освободиш от ...неприятните ти хора...

Още един ковидидиот!!!

Жалко, че някои "държавници" у нас не могат да четат. Като въвеждаш нещо, независимо дали е тъпо или няма широка обществена подкрепа, даваш личен пример. А не да гониш тулупите по диваните да лежат с маски, а в НС и в другите СИП сбирки да се мандахерцат без маски и да ни обясняват, че не са обществени места.

По време на карантина е ограничено именно и ужким с блага цел именно правото на личен живот. Всички политици и управляващи са свине. Но някои поне имат граници. Браво за шефа на Армения!