За какво и къде ще следят полицаите? КАТ започва хайки из цялата страна

Пътна полиция ще се настани там където има временни ограничения на скоростта заради ремонти и където има засилен трафик

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повече камери трябват, а не хайки от време на време

и-и-и ... пак ще трябва да работят ... поне ще изкарат нещо за морето .

Тази държавна агенция на малина, ако я закрият и не го пише във вестниците, едва ли някой ще разбере за това.Изкълчиха се от работа по безопасността.

Отчитане на “дейност “ . Нищо повече !

Изключително с грижа за нашето здраве, да не си помисли некой че става дума за едни пари.

Малина да застане на едно оживено кръстовище сутрин към 8.30 ч. и да види колко родители возят малките си деца на предната седалка и говорят по телефона. Да не говориме за велосипедистите, които масово карат по тротоара и са без отразителни жилетки, и каски.

От цяла Европа, само в България, когато полицаите се разработят, се превръща в новина! Като ще правите хайки за джигити, защо го съобщавате по медиите?! СМС-и разпратихте ли на най-проблемните?

Да ви е...,м ... защо не оправите магистралата между Чирпан и Стара Загора, а сте сложили ограничение 90 км, що за магистрала е това и за какво плащаме винетки и данъци?! И некви ченгета седят и дебнат там из храсталаците! Освен това във външната лента съвсем спокойно се кара със 140, аман от идиотски ограничения и държава, пълна с идиоти, начело с тиквата!

вместо да псуваш и чакаш, направи като мен! какво правя аз? чета дир бг от 17 000 км разстояние - просто смених населеното място !?!? просто а?

кво ти бъркат в дъртия гъз колоездачите? по добре ли е да се качат на по един 30 годишен дарак без катализатор и да им дишаш мръсотиите?

Всекидневни трябва да са тези акции, не два пъти в годината. Защото от петък до понеделник имаме 10 убити на пътя.

Не мога да си предствая безработните милиционери да свършат нещо полезно. Те не са там за да работят, а само да ползват привилегии!

а аз като активен участник в движението по пътищата искам да попитам... Кога ще се наблюдават и санционират активно И самите пешеходци и велосипедисти? Благодаря!

Харесва ми да съм си в родината :)

Не само КАТ, но и НАП трябва да се включи! Глобите да се събират в срок. Ганьо е говедо и разбира само от бой и глоби, като от боя не го боли толкова, колкото от глобите!

Ако не ти харесва - карай по обиколен маршрут. Магистралата в този участък е правена от БСП и е БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ!

Абе, тъпан, какво те бъркат колоездачите? Вземи прочети ЗДвП, ПРЕДИ да пишеш простотии като за светлоотразителната жилетка - задължителна е ВЕЧЕР, ИЗВЪН населено място.

Аман от глупости!Що не вземат да следят за циганските каруци които създават предпоставки и причиняват катастрофи,движат се безплатно по пътищатаи т.н Да ама не,това е електората на банкянския велможа.

Това на принципа „щом другите са отрепки и аз ще бъда такъв“ или как? Ще ги погнат и тях като почнат да са виновни за 1000 смъртни случая на година.

и мутрите и мутрите и джигитите на пътя на баце ората...

Колко катастрофи има с каруци? По 10 на година има ли? Защото умират по 1000 човека и без да имат каруците нещо общо. Та дай първо да намалим тези дето и без каруци се пребиват, а?

За толкова пари, толкоз. Има свободни места. Върви ти и се ползвай с привилегиите им.

А, не може ли, вместо хайки, да почнат ей-така ежедневно да работят и да въведат ред, като за нормална европейска държава?

КАТ не е Полиция. Функциите са именно да проверяват.

Абе ти не гледай другите, гледай себе си! Или като гледаш от другите гледай от тези, които са за пример и бъди и ти такъв! Е затова сме в мизерията, защото сме издигнали тарикатлъка в култ! Само дето най-големите тарикати на върха ни клатят всичките дребни тарикати. Той вместо да се радва, че не е такъв идиот като другите смята, че има пълното право да бъде!

за вълци

"видимостта и състоянието на регистрационните табели" Ето това е МЯРКАТА, която ще пресече нарушенията на пътя! Kак не са го измислили по-рано! :D

Питам аз защо само акции на КАТ. Законът за движение по пътищата важи целогодишно и трябва да се спазва. Когато протестираха полицаите от КАТ едно от исканията бяха за дрехи, че видите ли били на "терен", т.е. на пътя (улицата)?! Аз вече не виждам да са на "терен" изобщо. Само като наближат празници се появяват да изкарат някой лев!!!

Тия тюфлеци мога само"хайки " да правят... полезна дейност за 5 стинки не могат да свършат. Партизанщината им е в главите още от 9. септ. 44 по улиците се движат само обезумяли селендури яхнали кой по-гояма каруца и газ до дупка ...

пътна полиция си седи в колата, защото служителите са си свършили смяната или я започват, а пред тях най-нагло водачи минават на чисто червено, или въобще не спират на пешеходна пътека на която има стъпил пещеходец, докъто има такива типове които по никакъв начин не ги интересува какво става около тях защото не им е заповядано, докъто има такива които са седнали зад волана за да стигнат някъде, но за тях няма маркиривка, пътен знак, или други участници в движението, ДА ДОКЪТО ГИ ИМА ТЕЗИ, ЩЕ Е ТАКА, да бе дава господ да ме връхлети такъв, или да не връхлетя на такъв!!!

уха добър рекет на народа е паднало 3100 фиша, добре са се наяли в мвр

пич повярвай ми мен ме глобиха че табелата ми била мръсна?! После като си плаитх глобата и проверих пощурях като разбрах че КАТ нямат право да глобяват за мрусни номера а само тия от ТолБГ. Да ама ония дето са от странат на закона ме рекетираха и ми вземаха вече парите незаконно!

За тия пари и привилегии доста хора се борят, но Полицай не е професия за такива които само това виждат пред носа си!!! Полицай, да ме извинят читавите, ходят само деца на мутри, или такива дето не стават за друго но имат физически данни и не съвсем гладък мозък!

искаме контрол над камьоните

Кога ще има глоби за кметове, шефове на АПИ и другите "стопани" на пътя, които не спазват задълженията си по закон да поддържат инфраструктурата в добро и пригодно за нормално пътуване състояние?!

с включените фарове ...намаляха ли катастрофите...не....с коланите...също....с камерите....пак същата история.....всичко се прави не за да намалеят катастрофите.а да има за какво да се заяждат полицаите.....демек да си докартват,,,по някои лев....законно.....

по магистралата камионите станаха....повече от леките автомобили....и все бързат за някъде.....предпоставки за катастрофи ...бол...

Много плоско разсъждение....

Не стига, че си в нарушение, ами и се жалваш, че не си платил на когото трябва?

Затова и се казва Контро на АвтоТранспорта. За по-тъпите, които си мислят, че всичко е голяма конспирация за да не могат да карат както на тях си им е кеф.

stankow

Чета и ридая: :D Каква мисъл, какъв синтаксис, какви свързани изречения. Да останем безмълвни за 1 минута ! :D :D "Лека катастрофа с непоставен колан може да се равнява на падане от 5-ия етаж, а според научна експертиза при челен сблъсък с автомобил, движещ се с 40 км/ч, пътник без колан бива изстрелян напред със сила 12 пъти по-голяма от собственото му тегло, което може да се равнява на падане от петия етаж, е станало известно по време на проявата."

дай некое триизмерно ? или как се разпредел гепеното по хоризонтала вертъкала и отклонение към политиците

Нещата са страшни, от катастрофата в четвъртък е починал втори пострадал днес... През нощта 33 годишна жена е изтървала завой засилена и е загинала на място, мъжът и е оцелял с опасност за живота... Само днес има три мото катастрофи, общо са 6 май... От четвъртък до днес са загинали поне 13 души по пътищата, вчера загинаха майка и дъщеря! Поне двама са убитите пешеходци, две патрулки са блъснати. Това май досега не е било.

Поне 3 от нещата, за които ще следят са изцяло излишни и вредни, доколкото засягат само личната безопасност на возещите се - каските, коланите и детските столчета. Изцяло излишни неща, засягащи правото на избор и свободата на хората. Докато законите не започнат да бъдат подлагани на референдуми винаги ще са криви и лобистки. Изобщо не коментирам дали коланите са полезни или вредни, а това, че нямат право да ги налагат.

Поредната калинка на ГЕРБ се прави на много умна.

Абе събират пари за море ченгетата... Че с една заплата не се живей!

ейй, голямо падане от 5-тия етаж Шъ знаете. :-)

Тия хайки са бонусите за Коледа, Великден и лятната отпуска. Отвреме навреме и случайни, за непредвидени разходи.