Коментари - "За" и "против" оставката на Корнелия Нинова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видинското пианде не трябва и дума да обелва , щото при неговото "председателство" партията им беше на дъното !!!!

Тя работи за мен.

Тъпо е да ни искат мнението дали сме за или против оставката на Нинова.

Докато се гледат някакви % нищо няма да се промени ! Трябва да се гледат бр. гласове преди и сега и така да се правят изводи ! Кога някои ще разберат , че избори не се печелят с твърд електорат , а като накараш хора които по принцип не гласуват - да глассуват и ако може да гласуват за теб !

Потъва бавно но сигурно с отиващия много застарял електорат. Вече нито господ нито руските служби могат да им помогнат. АМИН - сбогом любима.

Не е полезно за никой персонифицирането на политически проблеми. Рано или късно социалистическата партия ще е от хора които дават ръцете и главата си под наем / Маркс ги нарича пролетариат / и ще защитава правата на всички които си изкарват хляба с труд. Точно нарушаването на този принцип е причината за крамолите в ляво. Дядо ми казваше "Сития на гладния не вярва" , явно вече и обратното е в сила.

Партията на олигарсите, приватизаторите и офшорките, да защитава пролетарията!??

ЗА ИК Станишев и ББ. Против Нинова. Това е достатъчно. Нинова трябва да изгони потомствените и милионерите.

Ай, ай, ай, ами кажи как да го направи...

БСП няма полезен ход. Използват изборите за разчистване на вътрешнопартийни сметки.

Ще смените човека, но не и начина на водене на партията. За хората едва ли има значение кой 'нов' червен олигарх ще сложите. Ще продължите по същия начин - компромати, саботажи, плюене, вътрешни борби и демагогстване на посоки. Аз лично поне очаквам от новия лидер: - поне един ден в седмицата да не споменава ББ и управляващите, а да се концентрира върху програмата на собствената си партия - поне един ден в седмицата, като започне да плюе по управляващите да каже - ние ще/щяхме да го направим така. Примерно - ще изискаме при строежа на пътища, контрол от Германия. Или ще пращаме проби до Австрия - поне една предизборна кампания да бъде изградена върху положителни послания (да не се бърка с невъзможни обещания) и уважение на опонентите. Само БСП и Атака базират кампаниите си на оплюване на опонентите.

интересно защо това за негативните послания не го казвахте преди изборите, а изведнъж вечерта след това се появиха поне 3 различни грантаджии по различни канали да говорят точно това. Само и само да не кажат че проблемът е Станишев и задкулисието което е зад него. Кой предложи пеевски? Къде са Чобанов и Орешарски - в ДПС. Кои се целува с Местан...

Аз не съм привърженик на БСП. И това го твърдя не от вчера, а от както Нинова се събра с Йончева. От тогава се започна война с ББ, която не се базираше на идеи и визии, а на кал и мръсотия. От това загубиха всички партии. Пре-спокойно може да си дерижираш кампания в която не се споменава нито ББ, нито Станишев - една кампания с ясни цели, мотивация за целите и начини за постигането им

Казали не казали, важното е как Нинова и нейния щаб проведе кампанията, действията им... те малки ли са, глупави ли са, явно да... Лозунги, плюене - задкулисието е друго нещо, но кампанията не беше интелигентна.

"Корнелия Нинова не трябваше да подава оставка, защото само след няколко месеца има местни избори" С нея и без нея пак ще правите на есен конгрес на тема "Бойко ли ни бутна или сами паднахме"

да изгубим и тях ли предлагаш?

Ясно, че поставянето на СС в листата им отне гласове. Ако махнете КН и сложите някои от пияниците или неолибералите, ще се оцвакате.

А разложиШЕФ , той няма ли да бъде наказан , а свиниШЕФ според мен всички който притежават фабрики , заводи , и други заграбени предприятия , молове , вейове , както и сметка по-голяма от гарантираната от БНБ трябва да напуснат партията на бедняците и гладуващите защото те ги докараха до това дередже , а не да се пънат и да ги водят !

Браво, кака Курна подаде оставка, сега да изберем Гергов,.... може и умникът Гечев, или бат Бенчо Ролса. Само така!!! Много случихме, ей!!!

Проблема Ви е че целта Ви е да " Печелите избори " а не, да ръководите в правилна посока. Докато политиците мислят само за печелене нещата ще са все на този си хал.

Като гледам тролчета за гласуване в подкрепа на герберастите и тук има бая...

Миков е от старата гвардия в БСП - агенти на ДС, милиционери, крадци на милиони... и приятели на ГЕРБ. Ако се върнат те, ГЕРБ няма да имат никакви проблеми. Просто ще ги включат в далаверата, както включиха ДПС и ще настане мир и добросъседство. ГЕРБ, Патриотченцата, ДПС и БСП ше си делят милиарди, а вие ще се чудите как да платите наема. Това е положението. "Народът прост, животът – тежък, скучен..."

вашият съпартиец Проф. Иво Христов го е казал: 80 процента от българите са дебили

80% от избирателите ...... на БСП са д....ли!

А ти още по простттт понеже не си от народа