За ден телефонни измамници прибрали над 200 000 лева

Не дават резултат апелите на МВР към възрастните хора да не дават пари на хора, представящи се за полицаи, лекари или други длъжностни лица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко възрастни ползват интернет, затова предупрежденията в нета не работят. Младите са виновни,че не предупреждават родителите си.Възрастните трябва да имат достъп най-много до 1000 лева, за спешни случаи. Младите да не оставят при роднини пари за пазене.А старите да дадат тези пари на деца и внуцо венага, преди да им се обадят и да осигурят луксозен живот на циганите.

Смотани пенсии..цял живот се стискат,реват че карат на хляб и кисело мляко, и накрая хвърлят през терасите огромни суми...

На измамените - да хващат тенджерите и на улицата да протестират, че са бедни...

Ще основа ,,Асоциация на мятащите..,,.

Ама това все ,,истини,, ли са? Ей, що не ми звъннат и на мене да ми кажат къде под дивана имам някой лев и съм забравил за него. Ама аз ще им хвърля само половината. ...тарикат , нали? ....

И какъв е извода от новината?Не давайте на старите си роднини достъп до парите и скъпоценностите,всичко да е в ръцете на децата им или роднини с повече сиво вещество в главата! МВР-то вместо да опява на старите какво да не правят за стотен път да вземат да арестуват измамниците до един и съдът да ги осъди на по 20 години ама от къде такива сладки мечти,а?!

Еххх пенсионер да си днешно време.как си мятат по 100бона.за нищо ги нямат

цели да компрометира и полицейските и разузнавателни служби.Все едно в България те не съществуват,ли?!

Наредете да спрат фейка за телефонните измамници!Първо - това обижда нормалността на хората.Второ - това обижда и Вас,защото Ви показва като слаба бичност,която не може да се справи с проблемите на мизерията и затова допуска подтикване на омраза към хора,които би тлябвало да уважаваме и да им съчувстваме.

а тези ,които се връзват на фейка за тел измами.Значи нищо не разбирате от възможностите на проследяване на разговори.Този фейк се върти от години и досега да ги бяха изловили като гугутки,ако беше истина

разбирам защо Менда Стоянова не облага измамниците?

Вече почва да не ми е жал за такива пенсионери. Имат време по цял ден да гледат турски сериали, ама нямат 10 мин да проверят какво става в истинския свят около тях и да разберат, че пари през балкона не се хвърлят.

Това са твоите родители!И моите!И на другите...Тези хора са измъчени от комунизма и на тях би завидя,че гледат тв?Ами,най - добре е да се приеме закон за евтаназията им,за да не се мъчат! Имайте срам от хората и страх от Бога!

Теб не те ли е срам да пишеш такива глупости? Какъв комунизъм те гони бе, я бегай в капитализма да те видя как ще оцелееш там! Първо си някакъв малоумник, защото си неграмотен и пишеш грешно, второ ти наястно ли си за евтаназията по принцип, мисля че не, трето идва ми да кажа, че такива малоумници като теб би трябвало да се правно казано "да се самосезират" и да се гръмнат сами, за да не пречат на държавата!

Няма от какво да ме е срам. Като искат да гледат, нека си гледат, но после да не се оплакват, че не знаели, че има телефонни измамници. За да знаеш, трябва да искаш да разбереш. И при положение, че полицията и другите ни институции са гола вода, става още по-важно да знаеш как да се опазиш сам.

И какво общо имаше това с комунизма, м? По време на комунизма такива неща нямаше, по време на комунизма такива отиваха в Белене, ако е имало изобщо. Абе полудявате бе хора. За всичко ви е виновно комунизма, социализма, демокрацията /само за инфо като човек ходил по протестите и в последствие разбрал, че лидерите на СДС са били видни комунистически хора/. Та така!

Избирателите на БСП отново показват интелект ;))

лесно се лъже

когато хората започнат да се възмущават от мизерията на пенсионерите,им пробутват измислените телефонни измами.И освен,че са ги обрекли на мизерия ги правят и малоумни.Баси проклетниците!

Когато някакъв заплаши Б.Борисов, за три часа намериха ,че от уличен телефон се е обадил и го намериха ! Как така става тази работа , аз а обикновен човек не може да се намери ! И защо мобилните оператори не блокират опцията за скрит номер ?

По- страшното е, че заради застаряването на населението същата група хора, която се лъже по ало измамите вкарва около половината депутати в парламента. Та не се чудете защо младите не виждат дебати за важни за тях неща. Не се чудете, защо изборите не водят до промяна. Нашите бащи и майки, дядовци и баби упорито смятат за свой дълг да гласуват на пук на нас. Ако са десни търчат да подкрепят Борисов, ако са леви - Нинова, ако пък решат да накажат предишните - Сидеров, Симеонов, Каракачанов. Затова и ни натрапват безумни дебати за Русия, Белене, газови потоци - все проекти, които те няма да плащат. Едно, че не работят, второ, че едва ли ще живеят още 30 години за да се изплатят тези безумия. Никой не може да вземе властта ако има прагматични, работещи идеи - задължително трябва да се бори за гласа на пенсионера.

БГ пенсионера - най-простият пенсионер на планетата ! След 45 години БКП и промиване на мозъка е стигнал почти до санитарният минимум на мозъчна дейност..

и родителите ти ли Генетично е

За съжаление ЕГН-то не прощава. Нищо против родителите, ама някак не е много редно да ги издържаме с жената и на избори да гласуват против нас. Не е въпрос на бедност - въпрос на възраст е.

Това е резултата от 30г демокрация и сапунени сериали !

Резултат от ограбеното и окраденото по времето на комунизма! От къде са тези пари според вас.

Ми не е само бг пенсионера.Тази измама е поне от 25 години и се върти по цял свят, даже в Япония.

Поредното доказателство че дебилите тук са над 90%

Най-смешното е, че тези 90 процента са избиратели на този, който ги нарича 'дебилите са над 80 процента' ;))

Като тебе ли прасе

Всъщност гласуват за 4- ри партии. БСП, ГЕРБ, ОП и ДПС. Съответно около 50%, 30%, 10%, 5%.

по изборните резултати ли съдиш?

Коко,, личи си от километри че си СССеРе трол, добре че ти плаща агента на мАсква тук - Доганя, иначе си жив=умрял зимата !

Съвет към пенсионерите. Идва зима.Като решите да хвърляте пари ги увийте в наелон да не се разпилеят от вятъра и да не се намокрят в снега. Телефонните измамници ще са ви много благодарни.

skromna35

неграмотник!

Абе, това, което пишете, вярно ли е? От къде в пенсионер такива пари? Това отново е "фалшива новина". Ако, пък е истина, то щом като имат такива пари, напълно си заслужават съдбата и да ходят парцаливи по улиците. Ще кътат такива суми, а ще реват непрекъснато от ниските пенсии, скъпия хляб, ток, вода.... Има нещо много изкривено в мисленето на българския пенсионер!

Кой нормален човек държи такива суми у дома? За да ги изтегли от банка е необходимо поне един ден предварително да направи заявка. Преди известно време скалъпиха лъжата как една жена, акционер! в застрахователно дружество след телефонно обаждане занесла и оставила в найлонов плик до контейнера с боклук пак мисля че беше от 100 хиляди лева нагоре. Акционерите толкова затрити горките, че и те носят в торбички хилядарките до кофите. Долни лъжи и манипулации на чифутските медии. Един вид пенсионерите са червиви от пари не ги мислете. Ще си платите за мерзостите си влечуги мръсни.

Звънят разни от неизвестен номер - ту ти говори "главният инспектор", ту "старшните измамници", искат ти номера на мобилния за да те пазят, шоу ... Кой има пари и им се вързва - не знам?

Българския народ бил беден-друг път

Беден е троле, а това са фалшиви новини. Манипулации на чифутските медии. Повечето от пенсионерите живеят много трудно, а тук през ден новини как мятат от терасите по 20, 30, 50 100 бона че и нагоре. Кой нормален човек държи такива суми у дома? За да ги изтегли от банка е необходимо поне един ден предварително да направи заявка. Преди известно време скалъпиха лъжата как една жена, акционер! в застрахователно дружество след телефонно обаждане занесла и оставила в найлонов плик до контейнера с боклук пак мисля че беше от 100 хиляди лева нагоре. Кого лъжете влечуги мръсни?

Трол ще викаш на жена си, а аз бично познавам хора които нямат вяра на банките

Те на банките нямат доверие, ама на телефонно обаждане веднага снасят, така ли? Кого лъжеееш трол мизерен?

Не купувайте нищо от tvboutique и фирма Скайшоп България ЕООД. Лоша стока, лошо отношение. Моля, споделяйте, за да стигне до повече хора.

това става със съдействието на МВР и ДАНС , благодарим ви другари милиционери , вие сте най-организираната група престъпници в кочината

Бойко е виновен. Гледайте колко свободни пари е оставил у народа!

Това е една от причините за икономическото състояние в страната . Голяма част от парите и имотите са в ръцете на доста възрастни и изветрели хора . И понеже се уповават на това , че сме патриархално общество , ги стискат и не ги дават на наследниците си , част от които биха проявили някаква стопанска инициатива . Предпочитат да ги дадат на телефонни измамници , но Те да са фактора в семейството , Те да проявят "благоволение" , хвърляйки по някой лев на младите , Те да казват ще се направи ли нещо , или не . А през това време младите се понасят към чужбина , за жалост . :(

Пълни глупости. Повечето от възрастните хора имат най-много по някакъв имот и малки спестявания. Е и какво, да се лишат и от него и да излязат на улицата така ли? Реститути и дъртаци, които са бездетни и цял живот са трупали пари и имоти не ги слагайте в графата масов пенсионер, те са изключение. И не си измисляйте лъжи така безочливо.

Естествено , че визирам тях , както и голямата маса разпродали върнати им парцели по дъгата на Околовръстното на София и курортните зони на Бг . Давам си ясна сметка колко бедни хора има из страната , но тези дето хвърлят пачките не са от тях .

Вярно наблюдение.Повечето големи суми у стари хора са от продажби на имот, както и , че ги стискат, за да манипулират деца и внуци.

И МВР и ДАНС знаят кои са измамниците и града на измамниците с построени палати, които собствениците едва ли ще докажат, но толкова !!

МВР добре предупреждава, но възрастни хора не ползват често интернет.Добре би било, ако някои от националните медии жертват по 20-тина секунди рекламно време и чрез тях по време на сапунените сериали, полицията да уведомява хората за опасността от измами.Това са пари, събирани цял живот за старини, жалко е възрастните хора да си отиват от този свят огорчени и ограбени!

Само как ще убедиш Нова и БТВ да се разделят с малко рекламно време за сметка на полицията ?!

Вярвам, че специално тези посочените биха го направили, така както рекламират "Българската Коледа", "Да почистим България" и други подобни кампании.

Българската коледа бива ! Да почистим България е най-безсмисленото мероприятие ! Цялата година тъпанарите серат из цяла БГ , но чистят един ден и тогава ги дават по ТВ ! И после защото навсякъде е мръсно ! Трябва да се чисти ежедневно и ежечасно , а не един в годината !

Баси парите имат всички... Невероятна работа...

Всеки път като видя подобна новина, и се изумявам по два параграфа: 1. Откъде тези хора имат толкова злато и пари в брой вкъщи (2кг. не е малко!), 2. Защо имат толкова малко акъл!? Вероятно защото любимият на много пенсионери в. Телеграф не отразява такива новини, та няма откъде да се образоват бабите да не хвърлят злато и пари през балкона...

Не се изумявай, защото това си е жив фейк нюз. Лъжи и манипулации за да се настрои обществото сега срещу пенсионерите, те са трън в очите на всяка власт, защото няма как да измрат всички и тя да открадне мизерните им пенсии. В Библията ненапразно пише: "Сребролюбието отнема живота на завладяните от него".

нали българите били зле?

Бойко, защо пишеш по форумите, тлъст мискинино?;))

Разсмя ме