17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От известно време карам във Пазарджик поради служебни задължения. Какво да ви кажа, карам на път без предимство, изчакам автомобила със предимство и той какво спира!!! Защо спираш го питам аз той ми казва ми незнам бате. Управия във тази държава няма.

Само регистрирате,или трябва и друго да се прави?

Пак са стояли до някой неадекватно поставен знак. А застрахователите потриват доволно ръце.

Ама цигани ли са виновни? Или, както обикновено, ганю е основният нарушител в тая държава, въпреки че обича да приписва кочината си на циганите!

Всеки ден да е така докато дебилите разберат, че времето им е отминало и или стават нормални граждани или да емигрират по Африка.

Точно нормалните граждани емигрират от ганюстана. И то заради тези, които остават тук. Ама иначе продължавай да си мечтаеш!

Тези 200-300 нарушения може да ги регистрирате на всеки светофар от един униформен. Минаване на червено, отнемане на предимство, говорене по телефона, без колани,.... Не искате да знаете даже какво се случва

Това добре, ама вместо да правят "акции", да вземат да работят това целодневно, целонощно и непрекъснато. Все пак това им е работата.

Данъчно номер 2

Няма данъчни манъчни, който нарушава да плати глобата си! само ганювците тарикати не харесват! Нормални граждани приемат това нормално и искат да е така постоянно!

Къ