17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си плащаш на окупаторите за окупацията

Корея плаща за "охрана" 890 милиона долара, а ние плащаме двойно, само за обещание. Големи политици имаме!

КГБ

Това не го разбирам, да си плащаш за окупацията.

когато ше плащат още повече.

Кое не разбираш? Точно както ние плащахме 45г

Това ми прилича като едно време ВИС-2.

КГБ

Кое си плащал бе деби, ние окупационни войски тук нямахме, за разлика от сега

ди да не си джендър с това име бе педал смотан

Аха Пепи не се прави че не знаеш. Кой ни "освободи" от нас си - партизаните ли ? И колко злато отнесе след това ?? Смешко

Пепо,стига си лъгал като дърт ц........н. Нищо не си плащал,а и в БГ никога не имало окупационни руски или съвтески войски.

Серго ми те бяха освободителни бре не окупационни Много бързо си забравил кой ви доведе на власт Жалка история

Напъна се да напишеш някаква мисъл но не ти се получи С тия гладки мозъци запомняте по 2 думи и друго не можете да кажете Птрагедията е пълна

Ами нали това искат говедата,на всякъде по света да са големите рамбовци,и всички да им плащат рекет ,да им издържат армията включително и Европа !

Ново издание на СИК и ВИС 2. Тиквата ги разбира тези неща и може да стане съветник на Южна Котея

Застраховано в САЩ-2

От миналия Септември двете Кореи започнаха съвместно да премахват минните полета в Демилитаризираната зона, в началото на седмицата южно-корейска делегация отиде в Пхенян за поредния кръг от мирни преговори между двете държави... А днес ни съобщават че САЩ продължава да крънка пари за да издържа войските си в Южна Корея, което донякъде обяснява защо американците провалиха подписването на мирният договор между Кореите през 2002 и почти доведоха до война двете страни през 2008.

И Южна Корея плаща васален данък за войските на Империята ! Но там има смисъл от военна гледна точка !

КГБ

Така си е , бяха освободителни, за втори път ни донесоха свобода, макар и само за 45години

Какво се чудите, американският войник, докато е в Корея, пак хляб яде?

Тия по зле и от нас:)))))не само територия без пари ами и издръжката им поемат на краварите ....

Пепо май си е плащал защото иначе е нямало кой да му се върже на завалията.....

Сигурно ще се договорят!890милиона долара за Южнокорейската икономика са малко пари в сравнение с мира и спокойствието което американските войски заедно с южнокорейските осигуряват на Южна Корея коятонасвина по БВП Русия!А стандарта на живот и високите технологии които създава и управлява Южна Корея са мноооого пъти над тези на северокорейците които са на практика роби на своя ,,вожд” Ким !

5% от БВП на Южна Корея го правят 20 % от тамошните жени... които заработват като феи на ноща или с други думи работят в нискотехнологичен отрасъл. А Южна Корея стана икономически тигър когато военната диктатура престана да изпълнява икономическите съвети които американците обичат да дават-)

Много си смешен ,но факта си е факт!Благодарение на сътрудничеството със САЩ Южна Корея е икономически и технологически тигър който е далеч по наприднал и с по висок жизнен стандарт от робовладелският Север!

САЩ не сътрудничат те смучат. И пак ще ти го повторя докато Южна Корея следваше икономическите напътствия на САЩ, по време на Третат република, страната стана по зле и от Северна Корея, Южно-корейците сиктердосаха САЩ и по време на Четвъртата република започна техния технологичен скок извършен въпреки усилията на САЩ да им попречи да излязат от тяхната сфера на влияние... Самообявил си се за Осведомен и винаги пишеш по теми от които хал-хабер си нямаш-)

..трети и четвърти републики...и как пречат САЩ ? Като ги отърваха от Сталин а Мао и като правят многомилиарден бизнес със Южнокорейските корпорации ли? Голем си смешник!Велно!