17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно ще се договорят!890милиона долара за Южнокорейската икономика са малко пари в сравнение с мира и спокойствието което американските войски заедно с южнокорейските осигуряват на Южна Корея коятонасвина по БВП Русия!А стандарта на живот и високите технологии които създава и управлява Южна Корея са мноооого пъти над тези на северокорейците които са на практика роби на своя ,,вожд” Ким !

5% от БВП на Южна Корея го правят 20 % от тамошните жени... които заработват като феи на ноща или с други думи работят в нискотехнологичен отрасъл. А Южна Корея стана икономически тигър когато военната диктатура престана да изпълнява икономическите съвети които американците обичат да дават-)

Много си смешен ,но факта си е факт!Благодарение на сътрудничеството със САЩ Южна Корея е икономически и технологически тигър който е далеч по наприднал и с по висок жизнен стандарт от робовладелският Север!

САЩ не сътрудничат те смучат. И пак ще ти го повторя докато Южна Корея следваше икономическите напътствия на САЩ, по време на Третат република, страната стана по зле и от Северна Корея, Южно-корейците сиктердосаха САЩ и по време на Четвъртата република започна техния технологичен скок извършен въпреки усилията на САЩ да им попречи да излязат от тяхната сфера на влияние... Самообявил си се за Осведомен и винаги пишеш по теми от които хал-хабер си нямаш-)

Тия по зле и от нас:)))))не само територия без пари ами и издръжката им поемат на краварите ....

Какво се чудите, американският войник, докато е в Корея, пак хляб яде?

И Южна Корея плаща васален данък за войските на Империята ! Но там има смисъл от военна гледна точка !

От миналия Септември двете Кореи започнаха съвместно да премахват минните полета в Демилитаризираната зона, в началото на седмицата южно-корейска делегация отиде в Пхенян за поредния кръг от мирни преговори между двете държави... А днес ни съобщават че САЩ продължава да крънка пари за да издържа войските си в Южна Корея, което донякъде обяснява защо американците провалиха подписването на мирният договор между Кореите през 2002 и почти доведоха до война двете страни през 2008.

Застраховано в САЩ-2

Ново издание на СИК и ВИС 2. Тиквата ги разбира тези неща и може да стане съветник на Южна Котея

Ами нали това искат говедата,на всякъде по света да са големите рамбовци,и всички да им плащат рекет ,да им издържат армията включително и Европа !

Това ми прилича като едно време ВИС-2.

когато ше плащат още повече.

КГБ

Това не го разбирам, да си плащаш за окупацията.

Кое не разбираш? Точно както ние плащахме 45г

КГБ

Кое си плащал бе деби, ние окупационни войски тук нямахме, за разлика от сега

ди да не си джендър с това име бе педал смотан

Пепо,стига си лъгал като дърт ц........н. Нищо не си плащал,а и в БГ никога не имало окупационни руски или съвтески войски.

Пепо май си е плащал защото иначе е нямало кой да му се върже на завалията.....

Корея плаща за "охрана" 890 милиона долара, а ние плащаме двойно, само за обещание. Големи политици имаме!

да си плащаш на окупаторите за окупацията