Пропадна част от път край бул. ”Брюксел” в София

Пропадна част от пътното платно, намиращо се между бул. „Брюксел” и бул. "Христофор Колумб", съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в "Туитър".

Обратно в новината

Коментари - Пропадна част от път край бул. ”Брюксел” в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква работа!-за 16 млн.лв.?На българина колкото и милиони да му дадеш-няма да се научи да работи както трябва!Това сме НИЕ!СТИГА сте коментирали,а работете и то КАЧЕСТВЕНО!

Праз секретариата на Дондуков 1 съобщава, че пропадането на булеварда е планово. Предизвикано е във връзка с появилите си празноти в графика за рязане на лентички

Сега пътища пропадат след санирането блокове! Гарантирано от Герб!!!

Брюксел пропада, Христофор Колумб се стрина, Москва не се ползва вече.... Отново безпътица за България...

Следва продължение - "Пропадна част от пътното платно 2", "Пропадна част от пътното платно 3", "Пропадна част от пътното платно 4", "Пропадна част от пътното платно 5", "Пропадна част от пътното платно 6", ......или ОСТАВКА!

И новината на ниво и коментиращите на ниво .свлече се малко земя някъде и веднага специалистите по всичко започват да дават акъл,много ми е интересно какво работите и какви качествени продукти пройзвеждате явно вие грешки не правите. само който не работи той не греши ама това от къде да го знаете .

вярно е, че само който не работи, той не греши, ама когато работата ти е само грешки....

Ааа, знаем - само комунистите грешат, но Боци- никога!!!!

Не се палете другари и другарки, това е планово пропадане. Всичко е предварително подготвено, знаехме, че ще пропадне, дълбока мисъл се крие тук, няма да я разберете, затова няма и да ви натоварваме с обяснения, вярвайте ни. Всичко е под контрол, светлото бъдеще е пред нас. Строим пътища, строим магистрали, строим светло бъдеще, задминаваме всички европейски държави, ние сме отличници!

Задминаваме всички...на кръговото движение...накрая задминаваме дори себе си...

Мам...ка ви крадлива!!!! Не остана нито един здрав път след великите ви пътно строителни дейности!!!! Абе няма ли поне един строител отговорен за престъпно безотговорните му действия да го вкарат в затвора?!

DIDA

Гарантирано от ГЕРБ! Честито на всички софиянци!

Затова червените свине не строят нищо

Ами оставихме на вас,герберските свине да ни оправите,ама не ставате

Ако сме нормална държава, ще викаме ОСТАВКА, а не 'честито', макар че е с ирония!!! Просто ОСТАВКА- това е нормалното и човешко решение! Дори и минусите ще докажат правотата на това твърдение!

Боко няма да резне лентичката на този участък! Никога не го прави два пъти, защото така не му се трупат километри! Пък как се топят те след него, е друга работа!

Ще го поправят пътя,няма голям проблем.Трябва и малко свежест и смях-те седяли на тревата и си пиели ракията, а той спрял и ги попитал Защо не пасете тук, като е толкова хубаво? Ще ме умори от смях този Бойко.

Честито!Като го ремонтират да се обадят на боко да дойде ОТНОВО да резне лентата!!!

Тези строежи и ремонти на пътища доказаха,че вечен двигател има и е измислен в България!

Абе къде е рапона да обяснява какви хубави пътища строи? Сега ще замажат положението и след три дни нищо. Пуснали са платените ГЕРБерасти на двойна надница да бършат акото на най-големия г.з и ще потулят всичко.

Е па нали има веке метро за кво ни е някакъв път пък бил той и основно ремонтиран през 2110г. и оТКРИТ с почести от рЕЖЕЩИЯ ЛЕНТИЧКИ премиер. Нали някой се е отчел в партийната каса - - - сега ще го ремонтира за нови 15 милиона и готово. ИЗБОРИ ИДВАТ - ДА ИМА РЕМОНТИ И МАГИСТРАЛИ ЧЕ НА БРАТЯТА РОМИ трябва да се плаща, ЧЕ НА КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ - трябва да се плаща ... И ТАКА ДО КРАЯ НА......... мандата. ЧЕСТИТО

16 млрд. явно са платени за фафли, с които основно е ремонтирано трасето. Фандъкова, не те ли е срам?

Ово е квалитет ! С моите данъци...

За хилядите сто годишните къщи и свлачища, които тръгнаха тази година да се разпадат?

Бойко, лентата да ти отрежат, хой сплескан

До родното ми село на терсене място минава римски път. В Родопите има пък много такива, че и мостове... С какви ли ножици са им рязали лентите, че не са мръднали за толкова века?

Магистралата Русе - В. Търново е много стар път, но сегашното и трасе е строено през 50-те и 60-те години. На час по нея минават 30-50 ТИР-а, в някой часове на деня и повече. Магистралата беше от павета. Гранитните павета се протриха на коловози от гуите на ТИР-овете. Асфалтираха върху паветата - още преди 10-ти ноември. Нито грунда на трасето е мръднал за 60-тина години, нито асфалта за повече от 25. Строителите и проектантите на нея магистрала вече едва ли са живи, но магистралата си работи.

Не с ножици, а с мечове режехме главите на такива като вашия Боко Тиквоний.

koia@abv.bg

От Русе до Велико Търново има магистрала ? Ха - ново двайсе ! Не знаех. А ако става дума за оня път, дето има едни коловози от тирове по него, дето няма маркировка, дето е толкова тесен и претоварен, че миналата година оглави класацията като път с най - черната статистика в БГ - тогава може. Факт, че за толкова стар път е доста читав ( като изключим коловозите от тежките камиони ).

мале, мале, дано не се срути и прословутата златна зала Армеец

Е нЕма ли оня с ръждивата ножица да изприпка да открие трапа на булеварда, реконструиран с НАРОДНИ ПАРИ през 2102г?! Това са му магистралите и булевардите на другаря Борисов, разпадат се, като пясъчни кули, но пък бая парици лапна лично той от така нареченото-"строителство"!

Sm3hurk0

така и не разбрах къде е тази дупка..., но да попитам: метрото случайно да минава под тази дупка ?

Всъщност не той, Павлова е ерудитът, който ръководи строителната дейност в страната.

ХАхахахахахаха, къде е сега Бойко да обясни пак колко ДОБРЕ са направили пътя. Нали преди няколко дни го хвалеше, наред с метрото. Как пътя бил в отчайващо състояние, как ГЕРБ го спасил и го направил перфектен, модерен и незнам си какво. Борисов, коментар???

Опс, поправка. Не било бул. Брюксел. ОК, извинения.

На ББ и калинковите фирми, свързани с него, трябва да се забрани със закон да се занимават с каквато и да е строителна дейност от сега нататък! А тези, които са извършвали такива до момента, трябва да бъдат разтурени и да бъдат глобени с поне 50% от стойността на извършените до момента такива, които да формират гаранционен фонд за отстраняване на бъдещи подобни последствия от тяхната некачествена работа.

На бибитко магистралките и пътищата са като швейцарско сирене. По добре да не се занимава повече с това упражнение, че сиренето взе да става ултра солено.

Само да питам, не се ли "фалеше" Боко скоро че те били го направили???

Такъв насип с такъв откос и на такова място не се ПРАВИ ОТ ОБИКНОВЕНА ПОЧВА А ОТ ТРАМБОВАНА БАЛАСТРА така е съгласно наредбата А РАЗЛИКАТА В ЦЕНАТА ЗА ТОВА ИЗПЪЛНЕНИЕ КОЕТО СЕ ВИЖДА И ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПО НОРМИ Е ОКОЛО 5 ПЪТИ. Т.Е. ТЕ СА ВЗЕЛИ ПАРАТА ЗА 5 ПЪТИ ПО-СКЪПО ИЗПЪЛНЕНИЕ А СА ЗА---С --ЛИ ТОВА ЧУДО ОТ ОБИКНОВЕНА ПОЧВА КОЯТО ПРИ НАПОЯВАНЕ С ВОДА ЗАПОЧВА ДА СЕ СВЛИЧА

"Шумо изолираща стена", ще се пръсна от смях! По-скоро визоално изолираща стена. За да не се помрачава погледа на народните изедници, когато фучат с мерцедесите покрай улющените панелаци.

визУално брат'чет. А, за коментара ще ти цъкна едно плюсче.

Ха-ха-ха, "Брюксел" пропаднал..

Какво толкова, такъв е животът.. рано или късно всеки от нас свършва в някаква дупка..

Всичко,което Боко Тиквата строи се руши само след няколко месеца или най-много година.

Как нема се руши. Отпускат се пари като за нормално изпълнение, ама като мине Боко да си събере комисионната и добре че и за асфалт им остава на изпълнителите.

Пропаднало, ок, случва се.....кой виновен не е от знамение Но при огромна зейнала дупка и работещи машини трафика си върви.....това може да се види само в Булгаристан

За да го видиш другаде, първо условие е да минеш границата :)

ще го оправят и Бок ще иде с Чехльо да режат лентички пак.

на буда зетя го построи това...гот,а:))

Не само 3 магистрали "Хемус" потънаха в морето - всичко, до което се е докаснала пасмината на Бойко потъва и изчезва в ненаситната й паст! Не случайно тарторът й иска да е на власт още 20 г. - да строи, то да се срутва и пак да го строи... Това са новите бригадири!

Скоро всички, които критикуват ГЕРБ ще бъдат обявени за народни изедници, почти както комунетата в миналото са обявявали неудобните им за народни врагове!

Туитър. Да затворим всички медии и да чакаме със зяпнала уста какво се поства във Фейсбук и Туитър :D

и в този случаи прозира дългата ръка на путин, серсемът в кремъл

Странно.. изказвайки критика към явна корупционна схема съчетана с калпаво строителство ти моментално ставаш червен трол! Не можеш да има друго мнение и да не благоговееш вожда...дежавю дами и господа....поне Вожда да беше като Винету а то като за шоуто Голямата уста..дано свръх модерното съоръжение при ТВ Кулата да не пропадне, че там беше осморно рязане на ленти...но, всяко зло за добро, сега ще има ремонт за 20 милиона, и пак ще се режат ленти ...и слово поне 40 минути

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: РЕКОНСТРУИРАХА КОНСТРУКЦИЯТА, СЪОРЪЖЕНИЯТА, ПЕРИФЕРИЯТА И ПАРАПЕТИТЕ ПРЕЗ 2010. НАСИПЪТ, КОЙТО ДНЕС Е ПОДДАЛ Е ПРАВЕН ПРИ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕСТАКАДАТА ПРЕДИ 45 ГОДИНИ. МОЛЯ, НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ!

Ами като го бяха "правили" поне да го бяха направили, а не ония шопар да държи ножиците и да се лендзи!!! Зет му строи метрото и тоя път, та си е семейна работа, ама пък знае ли човек, може и сега да го напердаши.

А на Тиквата му сра в гащиге ти. Народът ще поеме вината.

И после ми приказвайте, че дирника не бил сайт за комунистическа пропаганда. Подхлъзващо написана статия, и платени лайномети в коментарите. И айде народе чети и се надъхвай...

Абсолютно сте прав. За тази гнусна манипулация трябва да се самосезира прокуратурата. Върховна глупост: "ПРОПАДНАЛ ПЪТ КРАЙ БУЛЕВАРД" -това журналистче направо изби рибата.

В грешка си. Иднината е, че комунистът Боко Тиквата е патен агент на ККП и саботира светлий капиталистически строй в България и раколебава народеца български да се включи активно в борбата срещу освободителя си Русия.

И държавата пропада, ама...

Много коментари прочетох и си задавам въпроса - защо Софийска вода отстранява проблема? И имам само един отговор - защото те са причинили проблема. Някой несъгласен? Преди да пишете си размърдайте сивото вещество наречено мозък. За троловете не важи последното.

А нали именно ГЕРБ пречи на отстраняването на Софийска вода от България въпреки многобройните и нарушения на концесията.

9 дни преди крайния срок сега ще се компенсират!

Това,което е пропаднало не е ремонтирания булевард,а друга отсечка!!!! Но нали трябва да се лае,а не чете! От тези дъждове пропада всичко,но така ще бъде,като изсекоха горите и продължават сечта,порой и урагани,това ще бъде бъдещето на тези,които остават тук! Природата го връща на всички!!!

Пропадналият пожарникар реже ленти само на обекти, които след това пропадат!

[]