ДПС: КТБ е била пирамида, но Пеевски не участва

Делян Пеевски никога не е бил акционер в КТБ, никога не е участвал в управлението на банката, той и неговото семейство са си върнали всички кредити до стотинка.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: КТБ е била пирамида, но Пеевски не участва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цонев много си глупав /не че изглеждаш и говориш умно/, ако си мислиш че някой ти вярва

Pesh0

Цонев , нали се беше изпокрил . От кога пак е изпълзял гордо , че и да обяснява , кое как . От къде има тези данни , г-н. Цонев ? В автобуса е чул 2 жени като си говорят ли ?

Няма кой да повярва на Цонев, нито на факта, че КТБ умишлено е била водена в тази насока. Къде са парите и кой ще поеме отговорност за КТБ?

Сега следва фалит и на ТОТОто,но Пеевски също няма да е виновен!

Като гледам новите правила дето ги гласят за тото-то, май на там отива работата.

Като към всенароден любимец, предлагам обръщението към Пеевски да е по мило, не кой, мой, ами нещо по-така. Най добре пасва измисленото от неговата секретарка ШИШИ. За това новината да се чете, КТБ е пирамида, но Шиши не е участвал. (на балъците честито б.а.)

В 1 отбор? Това явно не го помним само аз и водещите? Стига локуми, всички крали са за съд!

Данчо Ментата не лъже.

ДПС-ЛАЙНА ИМА ЛИ НЕЩО НЕРЕДНО - ДПС Е НАМЕСЕНО -ДАНО ЗАГИНЕ ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА НА ДПС-ОБИКНОВЕННИЯ ТУРЧИН Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК.ЦИГАНИТЕ СА ПРОСТИ ЗАТОВА СЕГА ДПС ТЯХ МАНИПУЛИРА

Кой ти вярва Мента на теб на дебелата свиня Пеевски още по дебелата му Майка и цялата ви пасмина еничерска.Продадохте се на ДПС продавате сега и държавата ни дано господ да ви даде заслуженото и то по бързо..

Една лъжа като се повтори сто пъти става истина. Та така Данчо ментата като каже и то телевизията, че Делян Пеевски няма нищо общо с Цветан Василев и ефекта може би ще е налице, защото ние българите сме с къса памет.

Ментата иска да ни убеди че Пеевски е чист като сълза.

И да знаете майка ми не ми е майка, няма нищо общо с мен а на баща ми фамилията са ми я дали по грешка и т.н.!!! Защо ни правят на глупаци тези хора само това немога да си обясня!!!

Прякора на шефа на столичното следствие е Петьо Еврото, а на гореизказалия се полик - Данча Ментата! На дебелото момче Пеевски - е не е много удобно да го напиша! Вижте им прякорите и няма какво повече да говорим- мутри от всякъде. И такъв човек каквото и да каже, не му вярвайте-гледа ви в очите и ви лъже! Тези хора докараха българите до просешка тояга

Не са само цонев,пеевски и т.н-квесторите по рано, а сега синдиците получават за труда си 16 хил.лв месечна заплата.Адвокатите,които ги консултират- по 1000 лв на час.

Бивол писа, че Любо Пъпката е бил поставен пред избор лично от премиера Борисов да продаде "Труд" и "24 часа" на Цветан Василев и Делян Пеевски или да бъде арестуван. Екзистенциален избор: от едната страна затвора или безкрайно влачене из следствието, от другата страна предложение, на което трудно се отказва Ако искате да знаете кога точно е клекнал, направете справка за датата, на която шефът на следствието Петьо Петров прекратява разследването срещу Пъпчо. И разговорът за свободните медии става абсурден. Толкова абсурден, колкото фактът, че прякорът на шефът на столичното следствие е Еврото Петьо Еврото! Същият, който след разпускането на 41-то НС постави световен рекорд, назначавайки Пеевски за следовател само за 1 час и 55 минути. С гласовете на 17 от общо 25-те членове на ВСС!

че прякорът на шефът на столичното следствие е Еврото Петьо Еврото! Същият, който след разпускането на 41-то НС постави световен рекорд, назначавайки Пеевски за следовател само за 1 час и 55 минути. С гласовете на 17 от общо 25-те членове на ВСС! ТА КОГА ДУДУКОВ КЪСАШЕ ТРУД В ЕФИР???????? ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА ЛИ БЕШЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС ИЗБРАЛА НОВИЯ ВСС ОТ СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛКИ И "ЮРИСТИ" ОТ ПУЦА В СИМЕОНОВО???

ДПС: КТБ е била пирамида, но Пеевски не участва По-голяма и по-тежка пирамида от Пеевски , здраве му кажи.

Много си неубедителен, Цонев много.....каквото и да говориш никой не ти вярва, нито на тебе, нито на Пеевски, нито на Цв. Василев. Всички знаеме, че ДПС и КТБ сте едно, само тия от които зависи да упражняват законите се правят на неразбрали

познайте кой е виновен. въпрос с повишена трудност. това е един мустакат чичко, който сега си харчи милионите и въобще не го е еня чии са тези пари.

ДПС ДА ПРЕДЛОЖИ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ НА АГЕНТИТЕ НА БИВШАТА Д.С.

ще открият свинския лов:)))

Елементарно, разбиш ли!Фараоните никога не участват в пирамидите, тъй като, те, просто са предназначени за фараоните.

НАПРОТИВ Г-Н ЦОНЕВ , ЗАЕДНО РАБОТЕХА ЗА ТОВА Г-Н БОРИСОВ ДА НЕ СПЕЧЕЛИ ВТОРИ ПЪТ ВЛАСТТА , НО НЕЩО НЕ СЕ РАЗБРАХА . Г-Н БОРИСОВ ДОБРЕ СЕ Е НАУЧИЛ ОТ ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ .НАМЕРИ ИМ ЦАКАТА , ИЛИ ПО-СКОРО ТЕ САМИ СИ Я НАМЕРИХА.ЖАЛКОТО Е , ЧЕ ПЕЕВСКИ Е ТОЛКОВА СИЛЕН , ЧЕ ГО ЧАКАТ САМ ДА СЕ ПРОВАЛИ , ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ИЛИ НЕ ИСКАТ ДА ВЛИЗАТ В ПРЯК КОНФЛИКТ.

-Ментата съм чел, че заедно с баща и са ограбили много от южното черноморие. И сега да оправдава това успяло момченце, което няма нищо на негово име - всичко е на името на майчицата му, която поне знае български за разлика от майчицата на шефа на етническата партия у нас!!!

Ако Борисов реши да заличи онова леке с последното интервю, трябва незабавно да нареди публикуването на списъка.Ако не го направи-значи е вътре!

Бойко хайде намери освен на нас цаката и на : Пеевски, Искров, Кметове, О. Донев, Домисчиев ,,,,,Докога само на нас - "цаката"???? Измряхме вече и оскотяхме Ве Ей!!!

За бригадира Пеевски 200 лв. а за народа по един чифт галоши по 0,99ст. - Народа: Ако му е, нека оди Бос!!!!

И за какъв дуй родната държава наля нашите пари-милиарди ,в тази пирамида?

Имаше една приказка как котаракът и лисицата водят Буратино в страната на глупците, където той трябва да посади парите си, и да легне да спи и да чака, как от тях ще израсне дърво с много клони, по които вместо листа ще висят (златни) жълтици!

От цялата работа се разбра, че има далавери в КТБ, но няма виновни или ще има осъдени. Ясно е само едно целият масраф ще го плати българския народ :(

Той вече го плати, но нали трябва да се занимава с нещо и ето ти дъвката "пеевски" е на помощ, а всички останали "с бяла премяна и златни ореолчета"

Каква "дъвка Пеевски"? Реален олигарх. Хазарта, цигарите, лафките и т.н. Че Цв. Василев е виновен-ясно. Ами този, дето го набутаха пак в парламента! А Йордан Цонев, като говори глупос8ти, не знам дали сам се чува! Тия хора наистина смятат народа си за много глупав

Поне разбрахме, че тези 1000 договора за преференциалните лихви са изменени след 30 септември до 6 ноември, както и цесиите. Значи между тези 1000 има и от Съдебната власт!!!!!!! щом издадоха решение за втората дата. Съмнявам се, че ще ги разкрият, защото има опасност да взривят съдебната система! Ама нали искат реформа. Ето - като начало кои съдии са били на преференциални лихви и после са нарушили закона???????

На снимката е небръснат като талибан ! Натрупаното му богатство от държавата ни е в права пропорция с външния му вид! Колкото повече е краде толкова се доближава до Див Гли_ан на вид!

Че Пеевски не е стока, не е! Само че започна да ми омръзва цялата ни крадлива политическа пасмина да се крие зад дебелия му г*з Публикувайте поне списъка на тези 1000 с които ни проглушиха ушите, че са си "предоговорили" влоговете в КТБ и да ги видим #КОЙ #КОЙе!

От едната страна на кантара-най горе,във въздуха са се събрали президент,премиер,председател на НС,гл. прокурор,данс манс и т.н , а от другата-натежалата си седи един искров и никой нямал правото да му търси сметка.

миличкия, кристално чист другар.Та тоя един месец преди да бутнат банката всичко си оправи

Данчо, Мента, я им опрости греховете от трибуната на Народното Събрание - за това най те бива.

Какво е виновен Пеевски,че хората купуват,като пощурели за по 2 лв бройката, едни печатани от него шарени картончета за моментни печалби.Голям пазар, голямо нещо- не може да смогне с печатането.Едно картонче- 2 лв, то по силно от лева,бе.

Пеевски не печата нищо, само Лафката му се използва за разпространение на билетите както на много други места. Играта е на Божков Черепа!

Ми сигурно безплатно ги разспостранява,за ползу роду.А нап защо нанка-някой да е видял да се издава фискален бон при покупката на картонче?

За великия хидроинженер също не са чували в ДПС. В тяхното управление никой за никого не е чувал. Машала ДПС. Починете си сега дано се опознаете.

Ма как ще дължи някакви пари на КТБ мамин прасчо, та той е беден като църковна мишка, само с едно старо опелчче, завалията... Към редактора: Благодаря за снимката на дебелянчо. Всеки път ми се оправя настроението, като я видя, дори и новината да е лоша. Какъв левент, само... чок гюзел...

Разсмя ме!

Щом Данчо Ментата казва значи е истина. Дори Пеевски с Василев не се познават!!

Той Пеевски не е участвал, той само я е бутнал пирамидата да се прекатури. Защо бе Пеевски я бутна тази пирамида?

Бутнах я "пирамидата" КТБ, щото вече 2 години въпросът "КОЙ?" се повдига.

Еми като не можахте да му измислите адекватен отговор - бутнахте... Щото иначе можехте още дълго да се блажите!

Тоя очилатия Еничар по-добре да не се обажда. Да време да приеме исляма, че да си е на мястото. Не го знам толкова ли го радват парите, че се излага така. Пропаднала работа.

Мдааа,след,като " закупи" Булгартабак- оказа се,че никой от управляващите в държавата още не знае кой е собственика на Булгартабак, та след това Пеевски назначи в Булгартабак бившият зам.гл. прокурор Б.Найденов за началник на фирмената сигурност.....ба си ташака!

Пеевски няма нищо общо!!! Само като го видиш на снимка и не ти трябват доказателства! )))

След като Пеевски не е участвал в КТБ, ПИТАМ С ЧИИ ПАРИ ПОСТРОИ СВОЯТА ВЕСТНИКАРСКА ПЕЧАТНИЦА И ЗАЩО СЕГА ТЯ Е ЗАПОРИРАНА ОТ СЪДА и не функционира? - неговите вестници в момента се печатат във Вестникарска група България (бившата ВАЦ) ......защо никой журналист не коментира тази тема?

Със сигурност не се води на негово име, а на някоя офшорка! Те я оборудват и затварят веднага месец преди 20 април, спират да изплащат кредита и сега чакат да си я върнат на безценица. Не се знае дали вътре е оборудването, дето било последния писък на техниката! Може да са само празни помещения ...

Щом от ДПС толкова ЗАЩИТАВАТ маминото "датенце" Пеевски -- НЕКА П Р О К У Р А Т У Р А Т А да ПРОВЕРИ "сделките на Пеевски в Пазарджик ПОДПОМОГНАТИ от "кмета" Т. Попов!?!?! Пък тогава ЩЕ ВИДИМ!!!!!

У нас кражбите са прикривани от обществото с банкова тайна,секретни съдебни заседания и т.н.Прокуратурата на,която се плаща за да бди над законността си трае, е го и Раданчо сутринта обясняваше за един хасковски кмет и сина му,че след,като прокуратурата не е обявила богатствата им за незаконни,значи всичко е наред.

Само дето Делян Пеевски беше този, който купуваше като луд през последната една година, а не Цветан Василев!!! Крадеца вика дръжте крадеца...

беше толкова нервен, че по някое време взе да запецва и да се сърди. Не знам защо толкова го бранят охраненото момче? На всички ни е ясно, че на този търбух никой няма да му даде да управлява финансите на обръчите от фирми! Там действа мама и приближените до нея. На всички е ясно това. Ще се скрият зад банковата тайна. Държат да разкрият 1000 човека, защото на Данчо и Делянчо сметките им са фирмени някъде там по трасето ... Взели кредит от КТБ да купят Булгартабак, ама го върнали. Да, бе, вярваме му! Що не взеха кредит от друга банка? Този Булгартабак им е като емблема на Движението!

Само за това си изказване ДПС трябва да бъдат премахнати като партия!!! Лъжци на нас не ни трябват!