17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бивш наркоман и бивша проститутка има ли ?

2011 г. Явор бе задържан в София за притежание на марихуана 2016г: Бахаров бе хванат да шофира в нетрезво състояние и бе осъден на 6 месеца условно с 3 години изпитателен срок. 2019г: Месец Март актьорът отново се издъни и бе осъден на 9 месеца пробация след арест. 2020г: Бахаров е арестуван заради шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Колко пъти ще ти стигнат за да тръгнеш по нов път, баце??? Следващият път може и да убиеш някой, пак ли ще се молиш за "нов" път?

Това му бе вторият "нов" път.....

Ще, ще.... Ще тръгне по новия път - право към централния и нежните обятия на бай Ставри.... Като в стария Вапцаров стих- " Но във затвора попаднал на хора и станал ЧОВЕК." А на приказките му за разкаяние и бъкел не вярвам.

Свобода за големият български творец Явор Бахаров!

Все си мисля..., че ще тръгне по нов път, по който има информация ,че няма катаджии! Колкото аз успях да откажа цигарите!

В затвора най добре се преосмисля старото поведение.

Да бе, преочлякъл се Илия пак в тия

ПЕШЕХОДЦИ НА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ...... КОЛЕЗДАЧИ...... ИЛИ ПРЕДИЗВИКВАТ ПОСЛЕДНИТЕ ЦИ С ЛЕТАЛЕН ИЗХАД ЗА ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ В ПТП СЕ ОТЪРВАВАТ С УСЛОВНИ ПРИСЪДИ..... СОЦИАЛНАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМИ СА ПЪЛЕН БАТАЛ ЗА ПОДОБНА ПРОЯВА ТРЯБВА ДА ГО ОСЪДЯТ НА ОБЩОПОЛЕЗЕН ТРУД..... ПРИНУДИТЕЛНА ТЕРАПИЯ И ЛЕЧЕНИЕ КОИТО ДА СЕ ПЛАЩАТ ОТ ДЪРЖАВАТА.....

Алкохол и дрога е проклятие до гроб!!! Няма разкаяние, няма успешно лечение!!! Само внедряване в специализиран изолатор и така до края, за да не се тормози обществото...

Да му направят тест за наркотици преди да влезе в залата

Какво се е притеснил, при добро поведение ще излезне след 6 месеца. Колко пъти да му отпорят дупката за 6 месеца. Все ще се сетгне после.

Бахарчето първо да си излежи ефективно наказанието, пък после да ходи накъдето иска и с когото иска...

Приятелката си също я пребираше нееднократно... Дори го бяха задържали за което! Просто си е боклук и му личи!

Отпадък на обществото

Измъкне еврейпето и пак ще се друса!

Защо Дира ни занимава с тези отпадъчни грешки на обществото.Този индивид Явор не е възможно да стане нов човек.Защото е зависим от всякакъв вид дрога и е ла....но,много рядко,на лопата не стой!Той е гола вода и като артист,но както и да е!

Може пък в затвора да попадне на хора и да стане човек.

Оставете ги на Вапцаров романтичните глупости. Има си причина да съществуват тези институции. Където и да го пратят ще си остане същия

Щял бил да започнел "промяната" след като бил си чуел оправдателната присъда. Нямало било .РЕЦИДИВ....защото бил си бил платил в Бургас. А на сгащилите го полицаи по 12 заплати наведнъж....поне са спасили няколко човека от реална смърт причинена от Бахарчето.

Като те и приятелите ти такива. В България ако си известен или имаш пари всичко се оправя. Пример Милен Цветков лека му пръст

В Б-я е така, законите не са еднакви за всички., Този ще отърве панделата защото е Явор Бахаров.

Ей наркомансер. Идвай тука.

Този да го съдят както си е редно. Никакви компромиси за това, че бил артист.

Викам да тръгне по нов път с помощта на съкилийниците, по Вапцаров...

по какъв прав път ще вървиш след като държавата е тръгнала по кривия път !

А с оня дето се пързаля на кънки на лед какво стана ?

И той е нов човек... Сигурно въобще не помни, какво е причинил...

Поредният нарцис, който ако няма един внимание към него ще умре. Може би е добре да полежи 1 година в затвора - там също ще му обръщат внимание!

А дано новият път да е към затвора...

Защо постоянно ни занимавате с този осъден престъпник? Неговото място е в затвора и не трябва да му се дава трибуна за опити за внушения и манипулации.

В затвора ще има още повече приятели и може да стане човек, защото сегашните му приятели явно не са успяли досега. Дано съда си свърши работата и присъди ефективен затвор.

Чета коментарите и започвам да изпитвам леко съжаление към това момче. Бидейки алкохолик и наркоман, той е обединител на нацията. Всички го мразят еднакво...

в затвора боклук такъв отивак, да ти сцепят халката

Ако някой е идиот да взима дрога, си остава дрогиран идиот за цял живот!!! Поне да дари някъде някакви пари за хора зависими от дрога, за да се отсрами поне малко. То е ясно, че съда ще му прости.

Si ti

Ааааа... значи на това му викали "шеметна кариера". Ясно...

Примерено смирено ,дълбоко лицемерно ,без нищо мъжко в него ,това момченце като гол охлюв се опитва да се изхлузи от ситуацията ...!!! "Не е виновен който е изял зелника ,а който му го е дал" Съдът ще му даде възможност да се измъкне ,въпреки доказаната му вина.... Мила родна картинка...!?!?

Какъв ДРОГАр

Продължи по този. Не си нужен.

Като наркоман е излезнАл тука ...

Фончо териката... Дръж се като мъж бе, мършо!

Тръгвай, ама само пеш от тук нататък.

И КОЙ му е продавал Наркотици на тоя ??? Кой е арабина- Трафикант на Наркотици в Благоевград ??

Не е за вярване, че тази сага продължава!

drug put = пътят на дрогата

Ха ха ха лъжа

Една година на топло ще ти се отрази правилно !

Новият път е към Бай Ставри.

Този боклук си е за затвора.

Загърбва катаклизми всяка година малък *

да тръгне по нов път е чудесно, но трябва да отложи пътуването с една година и да си понесе последствията зо стария път, по който е вървял.