Ясни са имената на арестуваните полицаи от 4-то РПУ в София

Служителите на районното бяха задържани по време на работа след полицейска проверка в сградата в квартал Лозенец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антонио ще стане готина мадама в панделата.

ОПГ-тата в РПУ-тата! С такива полицаи мутрите умряха от глад! И що за наказание е това, бе: след оплакване от шефа, те го ... преместили от 2-ро в 4-то и пак шеф го турили?!

Поредното скалъпено дело, в което едва ли ще стигне до присъди, или ако се стигне, ще е "благодарение" на специализирания наказателен съд и прокуратура, за които няма закони и няма право. Прах в очите на плебса. Отклоняване на вниманието от истинските престъпления.

Порицание по радиоточката ще има ли?

Имената може да са ясни ,но не е редно да се показват фотографиите им ,до решение на съда.До решението на съда те са само обвиняеми т.е. по презумпция са невинни.

Ех жална им майка, сега пак ще ги преместят.

и сега ко праим

Как ко? Ше ги приместим в друго районно и ше си го преместим.

Е, сега ще стане началник в 5-то районно. Така докато обиколи всички районни ще дойде време да се пенсионира и ще се оттегли в замъка си в Гърция.

Прайм го шеф на 6-то РПУ, примерно, к'во друго да го прайм!

А, няма ли да арестувате гражданите отказали да платят рекет? Какво е това нахалство, да отказват разпореждане на полицията?

Този първият на снимката кой е? Пише само източника на снимката, не и кой е на нея? а) Той ги е арестувал б) той дава брифинг в) той е арестуван? Кое от трите? пп: Сигурно си мнооооого хубава, щом те държат на работа. И публикациите ти в "Трип" са... Грамофон свири, майка плаче.

А на постоянно наливащите се с бира пред блоковете, под прозорците на хората уж защитници на закона, поне една забележка няма ли. Че ни е писнало вече от пияндурници полицаи, пародия на полицаи.

Италианската мафия събираше пари от търговците като такса спокойствие.

Само те да бяха, но цялата държава е пълна препълнеха само с такива служители на всички нива. Където и да се направи минимална проверка и веднага почва да мирише, че не може да се трае. Министерски съвет взима решение да плати на Гергов за една дупка 43 милиона леава, а това какво е да не би да е нормално, но всички гледаме и пишем да радваме дировете.

Не става ясно: след ареста, ще бъде ли намалена такса "спокойствие"?

Никаква отговорност не носи колективен орган на управление!

Не им е светнала червената лампичка, а при синята вече било късно...ха.ха

Τова е върхът на айсберга. А другите - кога?

Каквато е Държавата , такава и е Полицията ! Народа е рекетиран от Управниците , а Полицията рекетира Народа ! Нови избори ,нови хора в Управлението на Държавата ,само които никога не са били в Управлението на Държавата и нямат роднински връзки с днешни и бивши Управляващи на България ! Да живее България !

бая селска пръчка се явява. Някой да му каже, че на това сако се закопчава само горното копче. А тия "честни търговци" какви заведения са управлявали, че да им искат такса спокойствие? Ако си гледаш пицарията, примерно, като хората - ти си си спокоен. Персоналът ти с трудови договори на реална заплата, всяка поръчка се чука на касовия апарат, всяка стока в кухнята ти пристига с фактура и съответните сертификати. Ако са просто ресторанти и кебапчийници - там работа има БАБХ - безопасност на храните. Ако са дискотеки и барове с програма - за какво ще плащат ако си внасят данъците чинно, в дискотеката само се пуска музика и се продава алкохол с платен акциз и момичетата просто си се събличат по цици?

А Цецка Цачева кога ще я изгоните ,тя много се изложи по Неграмотност ????

Не! Ще се увеличи заради "пропуснати ползи", докато наваксат колегите!

Най много да ги преместят да рекетират на друго място,голям прас.

Пише се праЗ, драги...

Те тия кат тихуански мутри бе! единият прилича на Бенисимо ДелТоро

вестник прас-прес ,и те ли са неграмотни.

Тоя последния е е$ахти толупа, типична мицка. Да е$а и милиционерите ви прости

Един корумпиран експерт от 4то липсва!

Всички в София знаят, че няколко РПУ-та са тотални клоаки и "центрове" на престъпност, а не решения на престъпността. Там се контролира, използва и изнудва дребната престъпност, а едрата е на пиедестал. Назначенията са ключ към проблемите, защото цялата система знае, че за да си на тези места се плаща - защо ли и как после се предполага, че ще им се възвърне инвестицията. Недоумявам защо не се въведе детектор и служителите да преминават редовно за да тества честността и лоялността им. Всъщност така ще останем без полицаи е горчивата истина. Но началото следва да е в Академията на МВР - от там почва вмирисването.

Антони май наистина демонстрира луксозен начин на живот. В профила му в инстаграм личат чисто нов джип Рейндж Ровър, часовник Омега, пътувания до Дубай. А като го гледам, няма тридесет години. С полицейска заплата не ми се вярва да стават тия неща.

След ареста такса "спокойствие" запазва цената си, но има друга такса "счупи се гърнето"

Хероизъм излъчват лицата им.

Хубавият от Бика, в превод от испански. Майка му го е родила от бик, демек.

Вчера се върнах от Дубай... Нищо особено, 20 самолета Боинг 777-300 и китайски служители на летището... За същите пари ние си имаме гьол в Белене

Не ги закачайте тези добри и работливи момчета. Те не са изнудвали за пари а са искали само едно кафе да ги черпят. Тъй де, малки са им заплатите. А и защо ще стават полицаи ако няма да изнудват. Да не си мислите че са станали полицаи да ви пазят вас. Хайде ен ме разсмивайте.

То да е само тя, ами калинки да искаш, и мъжки има. Като изкарват дипломи с пари или свирки или по роднински, така ги и държат на работа. И да я махнат, кой ще дойде - някой още по-голям неграмотник.

Тая демонстративност,навява съмнения !

Охранени и безочливи

Идя си нямате любезний, за колко кратко време ще се увълчат тези новите! Ако и да нямат връзки със старите смърдели. Семката ни е такаваааа - няма измъкване.

Радио Ереван: "Снощи, полицаи преоблечени като бандити, са изнудвали за такса "спокойствие" в софийския квартал Лозенец, и са били подгонени от бандити, преоблечени като полицаи.”" ,

Шефът на сектор "Икономичека полиция" задържан за рекет на търговци!!! Отдавна се чудех, с какво се занимава икономическа полиция, за да е в това положение страната.

Прас-прес идва от прасе(Делян Пеевски) и преса(печат). Няма нищо общо с праза, който готвим и ядем, и който използваме в израза "голям праз".

Тия полицаи ги е назначавал някой, който е имал охранителна фирма през деветдесетте години на 20 век. Защото тогава, през 90-те, охранителните фирми изобретиха този бизнес и явно са предавали опит.

Хе хе. Назначили вълка да пази стадото. Толкова ли няма честни и почетенни хора останали в Б-я.

а представи си що за главанаци са,като знаят,че ги с;ледят и пак се дънят по ромски :Д

То има, но ако са полицаи, ги самоубиват. Тук има само мафия и блато.

Котешките кумбаци ги знаем.МВР е репресивна институция.И най-долния тумбак се мисли за човек "Вишго сорта" и във всеки човек вижда или престъпник или обек за гавра и гърбрне.Вечно те правите, вечно непристъпни.Никога лъжите им не подлежат на съмнение и проверки."Ще проверим случая" и толкова.Ама какво да направим бе хора, такъв народ сме.И тези които с тъпотията си ползват едно"ганьовци", като ги гледам изпоизбиха полицията и се вечно на барикадите.Гледаме гърци, французи,венецуелци и къде ли не-хората бой се бият, но тук е жестока работа.Тук не бият, а направо убиват.Така е още с прохождането на Нова България-Алеко Константинов каквото е писал преди 130 години, нищо не се е изменило-терор и жестокост.И Антон Страшимиров не лъже-Клаха българския народ, както турчин не го е клал.Историята ни е свидетел, че при всички режими българския полицай, стражар и милиционер е безмозъчен садист до мозъка на котите.Поради тази причина българина генно се е изменил и е "гипсиран" от страх.Знаем за Капитан Петко войвода, за погромите по време на Септемврийското въстание, за фашистко-царската полиция и за комунистическите чистки-българи трепят българи.Е, как човек да се вдигне-заклан е като пиле и тези за това действат така.Най-големите престъпници се пръкват или от техните среди или с тяхната-полицейска закрила.Жалко, тъжно и страшно.Сега за седмица случая ще се забрави.Гаранция.От такова положение се излиза само с кръв, но тук това е химера.Нацията и честа са унищожени безвъзвратно.

Ами сега да ги порицаят отново и да ги преместят в друго РПУ.

абе лапнишнУР, тебе пък кой те пита къде си ходила, патка