Ясни са имената на арестуваните полицаи от 4-то РПУ в София

Служителите на районното бяха задържани по време на работа след полицейска проверка в сградата в квартал Лозенец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпратете ги на боко сланината да ги инструктира как се рекетира най-добре !

То че с такъв премиер няма начин да е друго, е ясно. Намирисва ми обаче, че ще има смяна на властта, нещо много често започнаха да лъсват такива скандали при положение, че това е практиката от началото на прехода. И не очаквам тези, които го сменят, да са с нещо по-добри, за съжаление. Няма такива на хоризонта.

Скоро и в пето районно! Нямат друга грижа освен гаражи, магазини и апартаменти.

Когато нападнеш длъжностно лоце, присъдата е по голяма. Сега когато длъжностно лице се окаже мафиот, присъдата пак ли ще е по голяма? Или просто ще ги пприцаят завалиите и ще ги преместят в друго РПУ ?

В 4-то РПУ е забавно как уикендите шофират скъпи автомобили, а на работа ходят с такива за 2-3000 лева, за колкото обаче са обувките на краката им. Не знам, ако тези момчета се разприказват срещу закрила, като свидетели докъде ще се стигне, защото много мръстоия има в 4-то РПУ и прословутото 7-мо РПУ. По присъдите обаче ще стане ясно посланието, че тези ще си мълчат и всичко ще продължава.

Ами сега да ги порицаят отново и да ги преместят в друго РПУ.

Котешките кумбаци ги знаем.МВР е репресивна институция.И най-долния тумбак се мисли за човек "Вишго сорта" и във всеки човек вижда или престъпник или обек за гавра и гърбрне.Вечно те правите, вечно непристъпни.Никога лъжите им не подлежат на съмнение и проверки."Ще проверим случая" и толкова.Ама какво да направим бе хора, такъв народ сме.И тези които с тъпотията си ползват едно"ганьовци", като ги гледам изпоизбиха полицията и се вечно на барикадите.Гледаме гърци, французи,венецуелци и къде ли не-хората бой се бият, но тук е жестока работа.Тук не бият, а направо убиват.Така е още с прохождането на Нова България-Алеко Константинов каквото е писал преди 130 години, нищо не се е изменило-терор и жестокост.И Антон Страшимиров не лъже-Клаха българския народ, както турчин не го е клал.Историята ни е свидетел, че при всички режими българския полицай, стражар и милиционер е безмозъчен садист до мозъка на котите.Поради тази причина българина генно се е изменил и е "гипсиран" от страх.Знаем за Капитан Петко войвода, за погромите по време на Септемврийското въстание, за фашистко-царската полиция и за комунистическите чистки-българи трепят българи.Е, как човек да се вдигне-заклан е като пиле и тези за това действат така.Най-големите престъпници се пръкват или от техните среди или с тяхната-полицейска закрила.Жалко, тъжно и страшно.Сега за седмица случая ще се забрави.Гаранция.От такова положение се излиза само с кръв, но тук това е химера.Нацията и честа са унищожени безвъзвратно.

Хе хе. Назначили вълка да пази стадото. Толкова ли няма честни и почетенни хора останали в Б-я.

То има, но ако са полицаи, ги самоубиват. Тук има само мафия и блато.

Почетенни със сигурност няма

Тия полицаи ги е назначавал някой, който е имал охранителна фирма през деветдесетте години на 20 век. Защото тогава, през 90-те, охранителните фирми изобретиха този бизнес и явно са предавали опит.

Шефът на сектор "Икономичека полиция" задържан за рекет на търговци!!! Отдавна се чудех, с какво се занимава икономическа полиция, за да е в това положение страната.

а представи си що за главанаци са,като знаят,че ги с;ледят и пак се дънят по ромски :Д

Радио Ереван: "Снощи, полицаи преоблечени като бандити, са изнудвали за такса "спокойствие" в софийския квартал Лозенец, и са били подгонени от бандити, преоблечени като полицаи.”" ,

Охранени и безочливи

Тая демонстративност,навява съмнения !

Не ги закачайте тези добри и работливи момчета. Те не са изнудвали за пари а са искали само едно кафе да ги черпят. Тъй де, малки са им заплатите. А и защо ще стават полицаи ако няма да изнудват. Да не си мислите че са станали полицаи да ви пазят вас. Хайде ен ме разсмивайте.

Хероизъм излъчват лицата им.

След ареста такса "спокойствие" запазва цената си, но има друга такса "счупи се гърнето"

Антони май наистина демонстрира луксозен начин на живот. В профила му в инстаграм личат чисто нов джип Рейндж Ровър, часовник Омега, пътувания до Дубай. А като го гледам, няма тридесет години. С полицейска заплата не ми се вярва да стават тия неща.

Вчера се върнах от Дубай... Нищо особено, 20 самолета Боинг 777-300 и китайски служители на летището... За същите пари ние си имаме гьол в Белене

абе лапнишнУР, тебе пък кой те пита къде си ходила, патка

Всички в София знаят, че няколко РПУ-та са тотални клоаки и "центрове" на престъпност, а не решения на престъпността. Там се контролира, използва и изнудва дребната престъпност, а едрата е на пиедестал. Назначенията са ключ към проблемите, защото цялата система знае, че за да си на тези места се плаща - защо ли и как после се предполага, че ще им се възвърне инвестицията. Недоумявам защо не се въведе детектор и служителите да преминават редовно за да тества честността и лоялността им. Всъщност така ще останем без полицаи е горчивата истина. Но началото следва да е в Академията на МВР - от там почва вмирисването.

Един корумпиран експерт от 4то липсва!

Тоя последния е е$ахти толупа, типична мицка. Да е$а и милиционерите ви прости

Те тия кат тихуански мутри бе! единият прилича на Бенисимо ДелТоро

Хубавият от Бика, в превод от испански. Майка му го е родила от бик, демек.

Най много да ги преместят да рекетират на друго място,голям прас.

Пише се праЗ, драги...

вестник прас-прес ,и те ли са неграмотни.

Прас-прес идва от прасе(Делян Пеевски) и преса(печат). Няма нищо общо с праза, който готвим и ядем, и който използваме в израза "голям праз".

А Цецка Цачева кога ще я изгоните ,тя много се изложи по Неграмотност ????

бая селска пръчка се явява. Някой да му каже, че на това сако се закопчава само горното копче. А тия "честни търговци" какви заведения са управлявали, че да им искат такса спокойствие? Ако си гледаш пицарията, примерно, като хората - ти си си спокоен. Персоналът ти с трудови договори на реална заплата, всяка поръчка се чука на касовия апарат, всяка стока в кухнята ти пристига с фактура и съответните сертификати. Ако са просто ресторанти и кебапчийници - там работа има БАБХ - безопасност на храните. Ако са дискотеки и барове с програма - за какво ще плащат ако си внасят данъците чинно, в дискотеката само се пуска музика и се продава алкохол с платен акциз и момичетата просто си се събличат по цици?

Каквато е Държавата , такава и е Полицията ! Народа е рекетиран от Управниците , а Полицията рекетира Народа ! Нови избори ,нови хора в Управлението на Държавата ,само които никога не са били в Управлението на Държавата и нямат роднински връзки с днешни и бивши Управляващи на България ! Да живее България !

Идя си нямате любезний, за колко кратко време ще се увълчат тези новите! Ако и да нямат връзки със старите смърдели. Семката ни е такаваааа - няма измъкване.

Τова е върхът на айсберга. А другите - кога?

Не им е светнала червената лампичка, а при синята вече било късно...ха.ха

Не става ясно: след ареста, ще бъде ли намалена такса "спокойствие"?

Не! Ще се увеличи заради "пропуснати ползи", докато наваксат колегите!

Само те да бяха, но цялата държава е пълна препълнеха само с такива служители на всички нива. Където и да се направи минимална проверка и веднага почва да мирише, че не може да се трае. Министерски съвет взима решение да плати на Гергов за една дупка 43 милиона леава, а това какво е да не би да е нормално, но всички гледаме и пишем да радваме дировете.

Никаква отговорност не носи колективен орган на управление!

Италианската мафия събираше пари от търговците като такса спокойствие.

А на постоянно наливащите се с бира пред блоковете, под прозорците на хората уж защитници на закона, поне една забележка няма ли. Че ни е писнало вече от пияндурници полицаи, пародия на полицаи.

Този първият на снимката кой е? Пише само източника на снимката, не и кой е на нея? а) Той ги е арестувал б) той дава брифинг в) той е арестуван? Кое от трите? пп: Сигурно си мнооооого хубава, щом те държат на работа. И публикациите ти в "Трип" са... Грамофон свири, майка плаче.

То да е само тя, ами калинки да искаш, и мъжки има. Като изкарват дипломи с пари или свирки или по роднински, така ги и държат на работа. И да я махнат, кой ще дойде - някой още по-голям неграмотник.

А, няма ли да арестувате гражданите отказали да платят рекет? Какво е това нахалство, да отказват разпореждане на полицията?

Е, сега ще стане началник в 5-то районно. Така докато обиколи всички районни ще дойде време да се пенсионира и ще се оттегли в замъка си в Гърция.

и сега ко праим

Как ко? Ше ги приместим в друго районно и ше си го преместим.

Прайм го шеф на 6-то РПУ, примерно, к'во друго да го прайм!

Ех жална им майка, сега пак ще ги преместят.

Имената може да са ясни ,но не е редно да се показват фотографиите им ,до решение на съда.До решението на съда те са само обвиняеми т.е. по презумпция са невинни.

Порицание по радиоточката ще има ли?

Поредното скалъпено дело, в което едва ли ще стигне до присъди, или ако се стигне, ще е "благодарение" на специализирания наказателен съд и прокуратура, за които няма закони и няма право. Прах в очите на плебса. Отклоняване на вниманието от истинските престъпления.

ОПГ-тата в РПУ-тата! С такива полицаи мутрите умряха от глад! И що за наказание е това, бе: след оплакване от шефа, те го ... преместили от 2-ро в 4-то и пак шеф го турили?!

Антонио ще стане готина мадама в панделата.