Яростни сблъсъци на антиправителствен протест в Бейрут след взрива (снимки)

Силите за сигурност са използвали сълзотворен газ, за ​​да разпръснат десетките демонстранти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко по план: Ден 1: Евреите взривяват бомбата в пристанището. Ден 2: Макрон отива на място да ръчка за бунтове. Ден 3: "Бунтовете" започват. ... Ден 99: Законната власт до тогава на всяка цена трябва да бъде сменена с про-ционистка. Иначе се връщаме пак на Ден 1 - и евреите взривяват друг голям ливански град.

_stankow

Ливан ни дава пример, Сърбия, жълтите във Франция, Гърция ни дава пример. Само ние се опитваме да изритаме едни провалил се режим със хепънинги като се страхуваме даже да оставим фасове по земята след митинга.

ЦРУ ги умее тия работи с взривовете. На 11.09.2001 г. им беше гвоздеят в програмата.

Новата Сирия ?

Въпрос: къде е гейберастката сган да обясни, че тоя протест е нецивилизован, недемократичен, незаконен, защото тия едва ли са уведомили общината и как сега едни граждани са затруднени да минат от там, където се протестира?

Какви мирни протести, бе, баче Кике. Представи си тук да стане експлозия в центъра на голям град с минимум 150 жертви и не знайно, колко още ранени, причинена от складирани материали собственост на партия финансирана и управлявана от чужда държава, притежаваща военизирано крило, което играе ролята на дефакто официалната армия. И ти да мълчиш като риба.

Все тая

Значи, ако ни варят бавно (10+ год) и ни затриват е ОК? Нашата "експлозия", баче Нещо-си-там, се състои всеки ден.

Баче Кике, за мене нещата са несравними, но ето, че се намери капацитет на територията, който успя да направи паралел. Ашколсун.

_stankow

Ами какво да си "представяме", 2 милиона граждани загубихме вече. А Ливан - 135.

Араби тръгнат ли на протест, става сериозно. Те не протестират като нас, те не признават подобно нещо, те направо влизат във война....

глупости на търкалета. Арабите са страхливи. Сам арабин е като мишка. Те добиват увереност само ако са в група. И имат кураж, само докато не видят голямата тояга. тогава се разбягват като пилци. Арабите когато се вдигат на "протест" винаги заприличва на един голям грабеж. Всеки крещи, вика, гледа да удари накого, гледа да открадне нещо. Силни са само в приказките, хвалбите и да се крият зад жени, деца и заложници. Погледни която и да е протест, революция, война или каквото и да е подобно. Жените са изтикани отпред, а арабина стои отзад с автомата и се крие.

Всъщност да, прав си, такива са им маниерите. Не умеят да протестират нормално. Влизат във война, но по начина по който казваш- хаотично, страхливо. И като видят тоягата, се разбягват. Те затова мразят Израел, защото е тояга за тях :)

това са глупости....какви грабежи бе, хората в бейрут са чистили след експлозията .....всички гъзраски апартаменти и магазини по центъра са без стъкла, грабежи няма .....това е...грабежите и riots в някоя дружа държава

Абе, Макарончо , Утиде там да помага съ цветна революция. А иначе умни хора са казалЕ" "Корупцията е движещата на демокрацията" И "Демокрацията е сополива щерка на КапитализЪма"

е, да, президента каза че им трябва нова политическа с-ма. А дори не е от тази держава. Той и нашият не е.

''...с искания за отстраняването на политическа класа, която е обвинявана в корупция.'' Ето от къде Корнелия Нинова и Румен Радев са преписали мотивите за сваляне на Борисов.

Всеки който тръгва срещу народа си е обречен.