Японците отварят страната си за туристи от 4 държави, но при специални COVID условия

От март насам Япония отново допуска например пътници, пристигащи с цел бизнес, студенти и гастарбайтери, но при ограничени квоти - в момента 10 000 души дневно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ходи ф тъз умряла та държава!!!

На едно от първите места по самоубийства в света са. Това не е само от стресовата работна среда, но и така замаскирват убийствата на якуза в статистиката. Там все още на местно ниво живеят на кланове и те имат по-голяма власт от държавните органи над местното население по модел на мафията.

А туристи от Украйна ще посрещат ли? Къде ще ги настанят и колко джобни ще им плащат? Като подкрепят Зеленясалия от пиене и наркотици, да приеме и екскурзиянтите.

С удоволствие бих им шибнал още два града с по един Малчуган и един Дебелак...

Коронавируса е едно лабаво вирусче ама толкова си могат американските педали

Джапанката е една красива и подредена страна пълна с психясали биороботи!

евреите ще бъдат изпържени заедно с новия им световен ред! ще ги пратим по сателитите на Слънцето, като Уран, Марс, Сатурн.

Цялата тази драма около ковид показа,че няма независима държва. Политиците глобално го играят еничари, а зад тях службите на някои държави. Няма как да опиша в един коментар структурата, но е на същия принцип на мафията.

ще пропусна, що точно 10 000, а не 11 хиляди или 9 500 например, предполагам е изчислявано с години с математически формули а, витанката ряпа да яде пред тия

япанарите скоро ще са китайска провинция.

Ти гледай Сибир да не стане китайска провинция, че там има какво да се изнася.

Толкова са зле, заблудени и нещастни някои, а се водят "развити държави"!

Руснаците са заблудени, но в неразвита държава хахсга