Японският император прие Цвета Караянчева

Парламентарната шефка покани императорското семейство в България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези си отиват и до последно гледат да си направят екскурзии за наша сметка. Каква работа има тази юрдечка в Япония,асвен да разгледа страната .

пекинската патка от виетнам в ТОКАЙ.

ДО ПОСЛЕДНО се стараят да ХАРЧАТ НАРОДНАТА ПАРА !!!!НАГЛЕЦИ !!!!!

Кво да прави човечеца макар и император. И аз да поискам и мен ще приеме, щях да му занеса бълг.кисело мляко домашно. Гледам не пият чай, а Караянчева и за гейша не става.

Така като го гледам едва ли е разбрал кого е приел и даже, че е приел някого.

Предполагам, че сега Каранякаква си ще каже, че е била в Токай, че дори е пила Токайско вино...

НЕ бе колега,кой знае къде ще запрати сега Токио,нищо,че е там !!!!Тъпото си е ТЪПО !!!!!

Велик и горд народ. Има само какво да учим от тях.

Защо се занимава имперотор Акихито с тая простакеса?Ами тя сега ще каже че е ходила при виетнамския патриарх! Патката си е патка.

А, тръшнаха ме у земята! И аз искам при японския император беееее, таман имам ново сукманче с панделки, финтифлюшки и ресни.

ДеситУ!

Яли ли са пекинска патица по ханойски? Караянчева знае ли, че японския иператор реално има по-малко правомощия и от българския президент?

ял ли си?

Яли са кебапчета ала Гергов, като на Бузлуджа и Копринка.

Толкова са грандиозни деятелностите на днешните ни управници , че хилядолетия са нужни за да бъдат обхванати в пълната им измерност. Да се живи и здрави , ама надали.

Чета че посещението било академично. Явно да понаучи жената столиците по света. Ама много скъпо е това нейно обучение.

А чайчето на Тъпото и Деса -евтино ли беше?!

боже боже тая селянка ли трябваше да ни представлява пред Япония?

пък е една гражданка, ша знайш...

Тя Деса е като графиня пред тази тъпа пръчка от Кърджали.

Пратиха я жената да опознае азия, да си вдигне общата култура! Сега вече ще е не само по Пекински, а и по Токийски ...... !

Свободата на словото не са новини тип разходка или кой как е облечен, а решения и договори, които касаят всички. И днес адвокатката на Иванчева е усъмнила с некролози пред дома й. Пак ни дума. За да не си направят гражданите изводите за КОИ работи прокуратурата- обществените защитници.

А това ще го коментирате ли: Next week on 20 November, the Dutch foreign ministry will be hosting the 28 EU member states to discuss their 'non-Magnitsky' proposal. Значи утре са поканени страните- членки на Евросъюза, за да се пръсиединят към казуса Магнитски. Ни дума. Мен повече ме касае какво става с обществените фондове отколкото екскурзиите на властта или роклите на Деса.

С какво ли я е угощавал императорът? Сигурно с виетнамска патица по пекински?

Спасението от ГОЛЕМИЯ СРАМ с простата Цвета е, че не знае японски език . Иначе представете си какъв срам бихме брали ако глуптевините ,които ръси в НС взече ,че ги изтресе пред Японския Император ?

Какво ни вълнува гъде непрестанно си развяват задниците тия??? Ами след такова натискане от наша страна като е уговорено от бая време естествено че ще я приеме защото дипломацията е важна при тях, И защо да не ги покани у тях ами в България сякаш ние сме се облажили с разходка до там

Разбира се, че Румен Радев отиде при английската кралица пеша от България и изцяло за своя сметка, нали душко?

Наистина, много неща са се сринали в управлението. За подобна среща подготовката е продължителна, вместо това виждаме Цветка с бухналата причОска, червения конец на ръката и нокти намазани с някакъв лак, от скъпия. Ма, погледни жената на Императора, ма, ПАтицо!

Обаче най-неприятно впечатление ми прави как й е намачкана на хармоника поличката отпред - толкова тясна и толкова некачествена, пък и възкъсичка е май... Но каквото и да облече, излъчването на физиономията не може да си смени - него просто го няма...

Да не би негово величество императора да има сведение как е загинал българския дипломат Ивац Владайчев в Токио !? Нещо потулихте случая.... това самоубийство ми се струва нагласено...

Милата тя, ма и с лакирани нокти ли, ма? Селянка и половина.

И да си купи кимоно,да се фали после.

Една безсмислена и скъпоструваща екскурзия.Времената на географските открития минаха отдавна.

явно сме изявили желание да купим някоя ;нова; технология от 60те години на миналия век , на цени от 22 век ? и Императора е пожелал да види ;истинските лица; на държавниците ни , предполагам си е изяснил феномена ? беден Български Народ

Абе, ислямоправославна, русофилистична сган, не ви ли омръзва да претърквате отдавна призлялата ни опорна точка: Пекин, Виетнам, Пекин, Виетнам, Пекин, Виетнам.... Уроди каманистически с издялани лица на престъпници! ха..ха..ха... Кой знае в кое село вегетирате, смърдите, от ушите ви надничат черни и дебели косми, а опулените ви зъркели са гурелясали и приличат на свинските монголоидни очички на масковската ботоксова Жужина - императрица на азиатската сибирска кочина. ха...ха...йха.... Тресете се от яд, че една млада и хубава жена е уважавана от силните на Земята, а вашите дебели жени с отпуснати шкембета и мръсни счупени маникюри ви се молят от години да ги уважите поне орално. ха...ха...ха.... Те, горканите, не искат да приемат свещената истина за вашата духовна, а както виждаме и физическа импотентност. ахахахаха. ха...нха...ха.... Съвсем скоро ще почнат да понаобикалят маалите с избирателите на Бьесьепьето в търсене на твърд шпеков салам от надарени ромски жребци. ха.,ха.ха... За нищо не ставате! Дори и за заплювка. ха...ха...ха....

"азиатската сибирска кочина." Че то Япония май също в Азия нещо се намираше. И, какво прави Караянчева в азиатската кочинка?

Сачо с тоя пост колко умни, колебаещи се хора отказа от герберите, едва ли можеш да проумееш. Спри се, че им правиш много лоша услуга. Да глсувам за нещо толкова пошло? Никога!

Моята родина е страната на неограничените възможности! Щом от Болярово, през Кърджали можеш да стигнш до шеф на НС и да те приеме японският император, няма как това да не ни се признае. С какви качества и принос към обществото, науката или културата го е постигнала госпожата? Не се сещам за друго, освен кресливото заяждане с БСП от парламентарната трибуна. Аха, четох, че в герб лично я поканил г-н Цв., което е гаранция за успех в тази партия, после високите децибели трасираха пътя към високото кресло. Чакаме резултатите от посещението в Япония.

Не виждам и не чувам да са обсъдили големия успех на европрецедателството.

Ужас ! Тука в БГ то , тия са се "оакали" ама не го врата , а вече им влиза в устата , тя нашата тръгнала с императора на Япония да се среща.... Пази боже слеяпо да прогледа... Кога ще изберем най накрая хора с положение и финес , а не тия дето до вчера са се пръскали с мухозол и хотелите и скапаните им екскурзии с държавна пара им е върха на екзистенца ?

Хубаво е, че императорът на втората по големина икономика, в света, ни обръща внимание. Обаче какво търси там парламентарния шеф, чиято основна работа е законодателството в България!? Защо председателят на НС харчи народни пари за да изземва функции на Външно министерство/Министър председателя и Президентството!?

Браво на Цветка! Израсна Цветето :) И момента уцелила ;) Културен обмен с императора й приляга. С Бунта на гневните в РБ й е под нивото...

Държавниците от ПП ГЕРБ са желани гости навсякъде по света! Гордеем се с вас!

Всички сме #парлевуфрансе

Впрочем Караянчева е с червен конец на ръката. Селянка!

Кой я пусна тази да харчи народни пари за безсмислена екскурзия? Най малко стотина хиляди отиват за такава държавна екскурзия. Секретари, секретарки, съветници, преводачи, охранители от НСО. За всички тях нощувки, билети бизнес класа, задгранични командировъчни, които са доста високи.

Безгранично уважаваната ни Цвета е изфърфорила купища кухи фрази. Япония и японците са мъгляво понятие за болшинството българи , имащи някакви представи главно от приказки и предания.

Да сяда и пише обяснения в ква класа е пътувала делегазията и колко ще ни струва!

Да отскочи и до Виетнам да види как се казва столицата .

Караянчова все пак внася нещо уникално в света на политиката - не се сещам за никоя друга жена на висок пост с толкова неподходяща причОска.

Мислите ли ,че селянката от Болярово - Цвета я боли за народа. Не тя със зъби и нокти драпа за да се уреди ,я у Япония ,я у Ватикана, я у САЩ . От Кърджали до Токио!

Болярово, колега, и ние сме град!

Всъщност вече има прецедент бивш председател на НС да стане посланик в Япония.

Разликата е много дребна, наистина. Сендов е учен, математик с хиляди публикации. В Япония няма нужда да го представят като председател на българския парламент, ша знайш.

Цял свят се чуди - кой е тоя пък дето наша Цеца се ръкува с него???

партийната джофра - държавен глава ли е?

Ето това е христоматиен пример за промиване и полиране съзнанието и мозъка на по-голямата и посредствена маса от народа, чрез предоставяне само на част от истината, но тази част , която обслужва нечии интереси !! Истината цялата и основната е, че : Японският император е приел Председателя на Народното събрание на Република България г-жа едикояси или едикойси !! Защото ако не беше на този пост, който й дава тази привилегия да бъде канена, то тази г-жа щеше да види императорския дворец и самия император само на пощенска картичка !!

По " онова" време, японците ни подариха технологии чрез,които елиминирахме ограниченията на КОКОМ и беше направено едно чудо на технологиите в Европа- Завода за перифериини устройства в Ст.Загора,който след това със солидарните усилия на всички политически гешефтари беше бастисан. А, по сегашно време беше формирано училище по японски език- 18-то в София, което се субсидира от Япония и можеше да им благодари за това, но тя откъде за знае горката,че има такова нещо!

големците затова са големци- да ходят по чужбина, а ние затова сме народ-мърша, защото им плащаме екскурзиите

Пред чуждите на колене, а своите бият с бич. Що е то?

С малко късмет и БАТЕ /под ръка/, глей ко стаа, за 3 дни и половина, от Кърджалито до Космос ! И как да обясня на детето, че само който учи той ще сполучи !

Е и какво от това, бих го написал и на японски ама не знам езика ( по това си приличаме с Караянчева но се различваме, че е отишла в Япония , а аз не съм и няма да отида освен ако ...не вляза във властта). Навремето олимпийски туризъм и научен туризъм. Но явно че явлението туризъм вече разширява сферата - парламентарен , държавен, общински и т.н. Но... в бурята ще бъдем с теб народе мой защото те обичаме...

Сега тия джапанките в първото или второто императорство са бе Каракючекова?

навремето в чест на посещението на Тодор Живков в Япония японците издадоха събраните му съчиненя на японски език;)

За тяхно щастие, Бойко не си пада по писането.