Японски вестник публикува материал, посветен на Сакскобургготски

Царят, прогонен от страната си на 9-годишна възраст; монархът, станал министър-председател - един драматичен живот

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а нещо за престолонаследника хасан-симеон съобщиха ли?

Пише ли, че царя краде?

Само глупаци избираме за политици. Народ който не помни миналото си, няма бъдеще. Еми ще се върнем в османската империя. Там дето гербските членове казват не е имало ръбство. Ами пожелавам на целия парламент да ида в турция и там да си останат. А комунистите ли, че те са същите като герб. Ппосто са различни цветове.

"От друга страна обаче желанието му е било да не живее спокоен живот в двореца, далеч от народа, а именно обратното, така че за него е огромна чест, ако може да допринесе за страната си" И въпреки това човека прекарва дълго време по съдилищата в опити да си върне всичките земи и имоти от едно време!?Тъй като по право му се полагали и не иска друг освен него да пилзва. Това изказване ми звучи като подобрен вариант на думите му от едно време за това как нищо не иска от народа си!

Царя да си отива в Испания. Не го иска народа. Окраде с юпитата милиарди левове.

Симеон е толкова гладен за пари,че изсече хиляди декари гори ,за да си напълни джоба. По негово време избих стотици бандити без съд. И няма нито едно разкрито убийство. Да си маха ръчичките от България,няма да вземе дворец или декар земя.

дали са писали, че е комарджия и мошеник? а че продаде ордените на тейко си дедо си писали ли са?

И всичко приключи , за някакви си 800 дни !

с открадните пари от България от незаконен дърведобив и те му пишат псалми. Пропаднал тип. Най-мразеният от българите антибългарин.

Ти пък , от къде изпълзя...?

barak.obama@gmail.com

излезнал е от на макя си питката.