Янев с проекторешение за бойкот: България да гласува против всяко предложение на Нидерландия

"Български възход" ще внесе искането в Народното събрание, което да задължи премиера да бойкотира всяка инициатива от страната на лалетата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е само Холандия но и Австрия.Уви познавайки австрийски дипломат/и не ми хареса че ме гледа отвисоко.Наложи се да се изясним в смисъл че ако дядо му е носил половин метрова шапка набучена със значки и с Унгария са били заедно това изобщо не ме впечатлява.Говоря три езика повече от него и да не ми се дръвчи. А с холандци съм работил и останах с неприятно впечатление.За сприятеляване му направих сайт безплатно хостнат за 3 години.Едно мерси не каза.Просташор/и.Но това не означава че не трябва да си изчистим нашите грешки.Същевременно не е необходимо да крещим и врещим пред цял свят как ще ги прецакаме.Достатъчно е тихомълком всичко пътуващо от и за Холандия и Австрия да бъде подлагано на щателни проверки и каквото друго можем да се сетим(хоум макс е австрийска верига) можем да я спрем за неспазване на хигиенни норми-въшки примерно.Във всеки случай трябва реакция а не само да си скубем косата

Янев с проекторешение за бойкот: България да гласува против всяко предложение на Нидерландия, тъй както постъпват Унгария и Турция в ЕС и НАТО, когато са застрашени националните им интереси.

разсъждава като селски идиот. "Ти ми открадна прасето,аз ще ти измъкна бика."

Шенген ли? Ще видим Шенген през крив макарон. А Бат Бойко и далаверите му? А Пеевски? А Доган и Росенец? А Митницата? КТБ? Да продължавам ли? Има ли година в която нещо добро да се е случило в тази България, ами да не е корупционни схеми, бандитизъм, че и убийства?

Да се махаме от тази кочина, пък те там да си играят на важни

Не на Нидерландия, а на целия ЕС трябва напълно да блокираме решенията.

Очевидно холандците не са си изгубили ума да приемат местния башибозук в Шенген. Холандците най-добре познават България , тъй като да най-големият инвеститор тук и са най-наясно с местното политическо блато. А Янев е просто селско момче , което изглежда компетентно докато не си отвори устата. Каже ли нещо от себе си и се показва див фатмак от пловдивските села .

Холандия - инвеститор ? Стига бе, откога сеем марихуана?

Този много смуче алкохол и искаме такива да ни дават акъл и да управляват

направо си е пияница, вижте му само какви торбички има под очите си, това става само от много алкохол

Една зелена еуглена има повече акъл от тоя зелен чорап.

на главния прокурор е да арестъва НЕЗАБАВНО подобни типове

Какъв бойкот направо да им спретнем специална операция му е нашепнал Путин .

Това е добра идея, то неприложима ,защото утре Урсула дига телефона на нашия м.председател и му казва че ще му спре кеша и сме до тука! Нито едно наше правителство не се осмелява да скача срещу EU , никой не иска да смета,да използва математика малко,а и всеки пази службицата!!! Аааа ние се гласуваме!!!

Този е поредният генерал с неправилна преценка и грешни решения, но желаещ да управлява.

Да ставаме 16 република. Там първо бият и после питат. И всичко върви по мед и масло.

тоя идиот беше два пъти служебен премиер! назначен от другия идиот!

Това не е добро решение. В този живот нещата не се случват с бойкот, инат и отмъщение. Такъв тип решение ще ни вкара в спирала на заяждане, образно казано. Иска се труд и постоянство в преодоляване на пречките. Това е и нищо друго. Сформиране на Правителство и последователна политика - това ще реши проблема. Време е лутанеъо и експериментите да спрат.

Ние на това му казваме отстояванена права , пък ти ако искаш, го наричай заяждане. С тези малоумници в ЕС не виждам друг начин.

живея от години в Холандия. имат корупция но на по-високо ниво - големи фирми, правителство и т.н. Не си играят на дребно. Внос и дистрибуция на наркотици, преди месеци убиха на главната улица разследващ журналист, намират се отрязани глави около Амстердам след сблъсъци на холандски с марокански банди... Холандците далеч не са толкова гостоприемни към чужденците (освен сега с украинците)..проституция, педофилия, и др са на показ нон стоп. Руте си е гей и той. Но според мен ги ползват другите държави да не ни пуснат в Шенген (заради достъпа на поверителна информация и страх руснаците да не я получат)

малейййй, завалийката! ми що се мъчиш в нидерландия, ма пача?? или си проститутка там, та ги знаеш изтънко вещата??

Тъпия шапкар локализира откъде идва стрелбата и подаде заповед "Огън! На там!" Боже, Боже.... политик...

Янев се самообеси на коня пред НС,чийто ездач си е наврял члена в съсухрения му задник.

Тъпо изказване и тоя не е никакъв политик. За токова години вие българите (аз съм Канадец) не се научихте и ще си останете проЗ народ! Сички иициативи от Нидерландия да отиват за проверки и да се проверяват от БГ евро депутатите. Да се вкарат проверки на всички цветарници с Недерландски лалета и е такива неща. Да се проверят отношенията им с задморските територии и да се започнат блокиране бавене на процедури поради причини и постоянно намиране на нови и нови. Ама така е мислите си че ще си изберете хора дето не уважават законите и конституцията и те щше имат добри идей... Сега Кир Чо трябва да иде в затвора заради сички слоупотреби и нарушения които е правил и така ще докажете като държава че се следи закона.

пропуснах да кажа, че канадският резерват в който живея се казва Столипиново.

На кого ще блокираш предложенията бе цървул балкански?! Още на следващия ден Нидерландия започва наказателна процедура и Еврокомисията спира парите за България! И българите ще увиснат като прани гащи.

И като ги спрат, кво?

Кво ли? Нито ще има пари за ядене, нито за икономика, нито за нищо елементарно което ползваш. Половината магистрали които Боко построи са построени с Евро средства. Като ги спрат, не само че дупките ще се утроят, ами и това което е построено ще се съсипе. Да не говорим за вяскакви инвестиции от чужди фирми които и без това са малко, но ги има. Ще настане тотален отлив на инвестиции, фирмите ще избягат и изобщо никой няма да иска и да ни погледне, камо ли да иска да прави бизнес тук. Но явно това е целта на националните 240 предателя в НС, които си гледат собствения интерес и изобщо не ги е еня за народа. Важното е да си осигурят още малко мамандат, за да могат да си смучат народните средтва на спокойствие.

На си ти куклите - дай си ми парцалките..... Ниво на политиците в България....не че в Холандия (така наречената Нидерландия)... са по умни де....

Няма значение дали сме за Шенген или не. Въпроса е принципен - докато не направим, така че да се съобразяват и с нас нищо няма да се получи. Трябва всеки да знае, че ако прави нещо против нашите интереси ще получи реципрочен удар върху своите интереси, нищо че сме най-слабата държава в ЕС. Нидерландия ни блокира - ние я блокираме тях. Македонците ни нападат - ние ги режем за техни интереси. Не е сложно. Каквото почукало, такова се обадило...

подозирах, че Янев е тъп, ама той сега го доказа с това предложение, да се правим на обидени на холандците... и да правим напук на тях! Ако утре Нидерландия предложи ЕС да даде на България 10 милиарда помощ - ние ще гласуваме против, така ли?

абре пич ти достойнство нямаш ли? За пари и майка си би продал на мангали!

Значи против 10 милиарда? Заради достойнството, нали?

Да, бе - ей сега утре Холандия ще предложи да даде нещо на България. Няма по-малоумна сган от седерастката.

За Шенген не ни спря Нидерландия а: - чекмеджето; - гешев; - Осемте джуджета; - горанов; - ббр; - ктб; и всички подобни… Ако Тиквата беше още в ареста… България щеше да е в Шенген!

Корупция и неспазване на закона ... ма то те са двама там Киро и Асен ... ти да видиш ... то новото е като старото

Как един незаконен арест по недоказани обвинения ще ни направи европейска държава и ще ни вкара в Шенген?

Това какво ще помогне?

Този умник, Канадския тапир 2 ли го играе?!

Б. Спиноза гледа отнякъде, ще се възмути дълбоко от тези игри на Недерландия.

Войнишки глупости. Не може да принудиш някой да си отвори вратите за теб. Може БГ да ограничи Холандски интереси в БГ, ако има такива.

Абе, те холандските интереси тепърва ще страдат от предстоящите климатичнио промени.

Това няма как да стане с това правителство и тоя състав на парламента. Жалкото е, че ки управляват евроатлантически настроени правителство и политици, а им правят куркпан Лично аз се радвам, че не сме в Шенген, както и че не сме в еврозоната. Дори съм за това, да въведат по-строги ограничения за всички българи. Ще се обоснова. В България липсва не само качествена работна ръка, а и всякаква работна ръка.Нито Шенген, нито еврозоната ще подобрят това. Напротив, те ще работят в обратна посока за интересите на България. Замислете се, когато останат само пенсионери и инвалиди в България, за какво европейско благоденствие ще говорим на тая територия?

на предателя Янев. Това са глупости. Не може да се дава бойкот на всяка цена. Ще се изложиме само.

Не не приемат защото всичките ватанци от Бяла ще се юрнат в Европа...

Само това е начина. Дебелите и Киро няма да го направят, те са специализация лизане на дирници. Те ще направят точно обратното. Само това е начина на действие

Кройф се е обърнал тази вечер в гроба... Играха само 2-ма НИДЕРландци и треньора Та те ще ни обясняват "как се прави"...

БГ няма и не трябва да е в шенген понеже е не само корумпирана държава обитавана основно от тиквеници, а и икономическа руска автонимия. Преди Росенец да стане отново БГ територия, закона да значи нещо и агентите на кфемъл да са едва 5% от управляващите шанс за влизане няма. Ай ся хейтвайте щот истината не ви изнася

твоята истина не ми изнася.

Колко митничари има в Лукойл знаеш ли? Колкото са платените данъци към държавата. Нула.

За сведение , това е прякора на фон Лайнен, която закупи ваксини достатъчни да ваксинират всички в ЕС, вкгъчително и бебетата 10 пъти! А да си чувал че трета поредна година КРИЕ И НЕ ДАВА ДОГОВАРА С ПФАЙЗЕР ? ПРЕДСЕДАТКАТА НА ЕС ПЛЮЕ ПУБЛИЧНО НА ЗАКОНИТЕ НА ЕС. Какво ти Картан Андреево, това е нищо пред тия!

Страната на дрогата проституцията и тоталния бандитизъм да те спира !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И впрочем като първи започнат да потъват първи в бъдеще в моретооооооооооооооо

В Шенген нещо не приемат масони с пагони... Генерал фон Янки де Кенеди да влиза в тъмния уеб и да види цената на калпак кандаидат за Шенген - под 50 Евро е.

Нека ФРОНТЕКС да командирова 5-6 хиляди "некорумпирани " НИДЕРландци да пазят тъпия им шенген /дето са на 10 държави от първата линия от нашествието/

Само в България трафикант може да шофира линейка с мигранти, границата ни да е разграден двор, престъпността и корупцията да са световъртежни, а целокупното общество да мрънка защо не ни приемат в Шенген. Ами няма да ни приемат в Шенген! Не сме за там и колкото по-бързо го осъзнаем и започнем да работим в посока да оправим проблема, вместо да се цупим, че не ни приемат въпреки него, толкова по-добре за нас. Иначе сега е момента популистите да изналовят гласовете на малоумните сред вас.

Нашите лизачи никога няма да се съгласят с предложението!

Май и тая ПЕРСОНА за ЧЕП за ЗЕЛЕ НЕ СТАВА! Казаха ви ЯСНО че НЕ ни Искат ЗАТОВА че ГРАНИЦАТА ни НЕ я ОХРАНЯВАМЕ НАДЕЖНО и това се РЕАЛНОСТИТЕ, а това че ти и СИЕ не ги ВРАЗУМЯВАТЕ е ВАШ Проблем! НЕКАДЪРНИЦИ сте и една Граница да Охранявате ...

Кой ми сра в гащите?!

Шенген не е за корумпирани и тиквеници, може би искат да кажат нидерландците.

Те си ни го казват, но от скандирания, че Рюте е педал няма кой да чуе.

Прекалено са НИДЕР...иди да видиш там как стоят нещата ...ако не.. гледай тази вечерният им мач.. Имаше само 2-ма НИДЕРландци а останалите познай....

Холандците не искад да ни пуснат в дома си, защото сме мръсни и крадливи. Ние тогава на пук ще стоим пред прага, ще викаме и ще спъваме всеки, който мине.

Изгонете холандския посланик.

Холандия ни слага вето за Шенген. Високомерно и абсолютно необосновано! Антиеевропейско. Поведението на тази държава, Холандия, по отношение на България носи рецидивите на своето противоречиво минало на колониална империя, която дължи своето днешно богатство не на някакви особени таланти на своя народ, а на вековния престъпен грабеж, с който са извличали, и все още продължават да извличат, ресурсите на Третия свят. България в пъти повече отговаря на изискванията за Шенген, отколкото Холандия. В пъти!

aide aide ... do vchera iznudva makedoncite sega teb kato te opynaha ne ti haresva ... ama tova e karmata

научи се да пишеш на кирилица.

dyrzhava upravliavana ot lakei na putler ... samo v ada sa otvoreni vratite za teia bokluci.

точно това правеха румънците и затова ги приеха, предния път блокираха камионите с холандски лалета и сега не искат да рискуват, приеха ги.

kyde be pile shareno vidia che romania e prieta?!

Не звучи, Янев, не звучи. Емоционална, но не интелигентна реакция. Излиза нещо като „а вие защо биете негрите“. Да се бойкотира не всичко, а това което смятаме, че не е разумно. И да се бойкотира не само Нидерландия, а и други, които имат предложения или искания, които не споделяме. все пак трябва да имаме някакво собствено мнение по всички въпроси.

Със много думи не казваш нищо !!! Ставаш за политик .

tova e malko kato da iskash da te pokaniat na gosti i kato ne te pokaniat da hodish i da zapalish kyshtata na toia deto ne mozhesh da razberesh (ili se pravish che ne mozhesh) zashto ne te kani