Янаки Стоилов дава най-много два месеца за анализа на спецструктурите

Започнала е проверка в Агенцията по вписванията, заяви правосъдният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупости

И Маджото пак да вкара проекта за закриването им?

Нека да ги натиснат малко.

До следващото редовно правителство по план би трябвало да останат по-малко от два месеца. Трябва ли да разбирам, че вече са направени постановките за да продължи да има служебно правителство поне до президентските избори? или служебното правителство смята да управлява оттук нататък като суспендира конституцията и отмени изборите?

Другарятш комунист с вдигнатият юмрук назначи само военни, МВР и комунисти на всички високи нива! Явно се стяга за война! Това президентско недоразумение ще доведе страната до изчегъртване не само от света, но и от картата! Комунистите никога не са водили страната към успехи....ще има колективна екзекуция към Белене, в това е силата на комунистите!!!

Той затова не приема срок от 3 месеца! Че след 3 месеца я камилата, я камиларя ...

Така де, прав е човека! След 2 месеца ще е приказката: Я камилата, я камилара! Поне да може да се похвали, че е свършил нещо, а не е само стоял на мек стол! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Анализ на БУХАЛКИТЕ?! ДОБРО начало :)

След изборите се конституира НС, след това се избират групи, председатели и т.н.. Чак след това се връчват мандати за правителство /и там има срокове/. По никакъв начин не може да има нов кабинет след два месеца.

Ама след 3 месеца?

що на някой трябва да му пука какво искаш?

А НА СЪДА КОГА??????ЛИЗАНИЯ ПАНТОФ ПРЕЗИДЕНТ ХАХАХАХА

Автогол за Радев и пълно не отчитане на вота на хората на последните избори, ако сме искали "експерти" като Янаки Стоилов щяхме да си ги изберем сами на последните избори. Обаче хора за които избирателя се произнесъъл че не желае, да е се вмъкват през задния вход в политката чрез Рдаев това е неприелмиво Макар и то тия чакам някакви проверки на ГЕРБ някакви истина да излязат, разбира се, не лов вещици.

Търтеите от ВСС май не искат да напуснат държавния кошер и питите с мед. Май скоро спецназът ще гастролира в Софето.

Путин честити на Бай Уй Велики Сплескания от Банкиа с малко бой на дебелия му авер. Путин не е Брежнев, той не прощава. Дребни тарикатчета от Банкиа завлекли хора на Путин с 1 000 000 000 $. Това са пари за семки, но... Засягат лично босът от Кремъл, подбиват авторитета му. Така че лошо иде.

Идиот, това е служебно правителство, назначено от президента, за когото са гласували милиони българи. На никой не му пука трол и тъпанар като теб какво иска или смята! Отделно, че Янаки Стоилов е прав и изобщо не може да се сравнява с кретена, назначен на този пост от Борисов, Данаил Кирилов! Така че вземи се скрий обратно в дупкакта, от която си изпълзял, тъпоглавец!