Янаки Стоилов: 3 месеца за анализ на спецпрокуратура и съдилища са много

Заради сигнала на бизнесмена Светослав Илчовски започна проверка в арестите и затворите в страната

Обратно в новината

Коментари - Янаки Стоилов: 3 месеца за анализ на спецпрокуратура и съдилища са много | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия никой не ги е избирал, само ги сложиха за 2 месеца да топлят креслата, те се разпищолиха като дерибеи.

комунист депутат сега и министър от хунтата това е нивото на простото стадо червеноушковско дебил до дебил говедо до говедо ще връщаш държава в правешкото мракобесие ква Европа кви 5 кинта да спират еевропарите вън от ЕС и болшевишката хунта ще яде сопата точно от тези които я натресоха на нормалнигте хора!

петилетката за три години другари

Прост народ сме, щом оставихме комунистите и техните отрочета пак да се върнат на сцената...По-добре Слави и неговата дружинка, отколкото Рашков, Янаки, Мая Манолова и другите там стари плазмодии.

едно комунде, че било най-подготвено е прекалено.

А защо мислиш, че Слави не стои зад това правителство?

Това е нелепо, десетки дела които се водят с години, трябва да бъдат анализиран и обобщени за един месец, защото Стоилов има нужда от компромати и внушения. Това взе да прилича на народен съд, внушения обвинения и намеци без нито едно доказателство. Подслушвани сме амо кой, къде и по какъв повод - не се казва, раздвани пари ама кой къде и по какъв повед - пак не се казва. Борисов канибал го изкараха ..... мракобесничество и лов навщици, за да спечелим изборите пък след това всички ще ги пуснем и всички дела ще загубим. Гнусна работа

Яначко ти да работиш ли отиде или да се занимаваш с глупости.Утре като спечелиш избори ще можеш и да проверяваш,но сега за дна месеца да се правиш на интересен недей бе.

Е, и ! С какво “новите лица” сега Мая Чушкопека, Татяна Мултигрупска , Рашков Лудото, Радев Резидента, Лупи, Румен Петков пикаещия във фонтана пиян като смок, Хаджи Генчо адвоката на Черепа, насрания и миризлив Бабикян, Чалгаря Слави са по-добри от ГЕРБ? Цялата измет на амбразурата да захапе кокала , а лигите им текат ли текат! Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб!

на несменяемите от тошово време и наглееха като истина от първа инстанция, а си бяха калинка до калинката. Ако си до кацата с медеца напълно си ясен.

Дай, направо да закриваме всички съдилища и Румен Радев да съди затваря и разстрелва като Вишински и Георги Димитров!

Стига парадира с нещо дето не ти е ясно.