Взривиха зрелищно въглищна електроцентрала във Великобритания (видео)

Подготовката на разрушаването на четирите 90-метрови кули е продължила цели 9 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Около 100 метра. Направих справка и при руснаците.. Всичките 8 охладителни кули/ "комини" са взривени. През тези Охладителни кули минава само излишната водна пара, кото после кондензира(в кулите тече вода).

90 фута са равни на 27,43200 метра

Защо не ни потърсиха за експертен съвет преди да бутат централата. Имаме изявени енергийни и хидро инженери, подвизаващи се и като политици, които срещу скромен комисион щяха да ги светнат как, хем централата да си стои като студен резерв, хем и парици да капят всеки месец.

Сринаха се точно като небостъргачите на 11.9.2001, разликата е, че там ги бутнаха отгоре надолу.

Що ли се сетих за11.09. Те и ония блокчета паднаха по същия начин . Особенно онова третото за което мълчат като риби ,него самолет не го удари .

То падна от прехвръкнала искра третото :)

Те и кулите на ядрените централи гордо гордо взривяваха по цял свят, а сега се чудят дали да не правят нови централи.

"Авторът" на новината сигурен ли е, че е превел правилно мерната единица за височина? Тези кули са далеч под 90м..

Когато не могат да работят с мерни единици, и преведат 90 фута като 90 метра…. Ама и англизите са ми много интересни с техните футове….

Ами сега фирми като Дракс горят пелети от дървесина като въгленеутрална енергия и получават помощи от правителството за "зелената" си енергия. Пълна перверзия!

По една манивела да дадът на милионите нищоправци където лежат по цял ден и да въртят - е това е екоенергия.

Много прилича на двете кули в сащ 11.09

Гледай ги сега какви глупости правят!? Когато Китай влезнаха в "Парижкото споразумение" за по-зелен свят първото нещо което направиха за да отбележат присъединяването си беше да построят 20 чисто нови въглищни електроцентрали. Които и до ден днешен работят на пълни обороти! Ето така се прави, а не да унищожаваш всички наред без най-най-крайно необходимата. Само накрая да не се окажат като немците които се фукаха как 50% от енергията им е от ВЕЦ-ве докато не закъсаха с газа и централите се оказаха Крайно недостатъчни.

група., СЕ ОТКАЗВА ОТ АТОМНИТЕ ЦЕНТРАЛИ, сука блядь. Китай работи с РУСКИ ВЪГЛИЩА от ХАБАРОВСКИЯ КРАЙ. Затова Фургар 1 година е в "следствието" но в Лефортово в Москве. Германия забрани фракинга и преминава на зелено електричество, мать твою. САЩ отдавна са спрели въглищата, засранец. Единственият притежател на "Тесла" в Москве е Дмитрий Песков....колата се води на името на синът му от първата, от три жени, лежал ЕФЕКТИВНО В БРИТАНСКИ ЗАТВОР ЗА 2 ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Германия и Фургал

може да имат нова алтернатива на гориво - да внасят от другаде работници да въртят перките. знае ли човек

Глупостта на някои ръководители е безкрайна ...

А нашите ТЕЦ-ове кога ? Защо да не се подмажем на зелените и не ги взривим още сега ?

Взивявайте, взривявайте. След няколко месеца ще ми ядете байовия.

Някои хора скоро ги чака режим на тока.

и с електрокар в гаража няма как и да избягат от студа... ужас :)