Взривиха "Стоунхендж на Америка" (видео)

Монументът се намира на около 160 км източно от столицата на щата Джорджия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи конспирации, големи недомлъвки бе. И забулено в тайна кой го е поръчал това сатанинско творение, кой е поръчал сатанинските надписи върху блоковете. Нито дума и в статията, напишете какво пише на тези блокове - зануляване, а? Онези от Давос изплюха камъчето изродите му с изроди.

Много полезни неща пишеше на камъните за да може да просъществува човешката цивилизация стотици хиляди години а не да умре след 75. Насалението трябва да се контролира

Една добра новина ! Масонски монумент, проповядващ сататнинска лукава идеология. Уж добро намерение, а пък всъщност антихристка диктатура и общество на страх.

Не знам дали сте чували за скрижалите на Джорджия, (монументите в щата Джорджия, Georgia Guidestones). Мисля, че точно това се прави в момента – Намаляване на населението на Земята чрез индоктриниране на егоизъм и извращения, вируси, ваксини, военни конфликти. Ето малко любопитни факти и снимки. На някои снимки ще видите оскверняването на този монумент... Тези блокове се намират в Елберт Каунти в щата Джорджия в Щатите. Монумента, наричан още “Американския Стоунхендж” е издигнат на 22 март 1980, висок е 5, 87м (20 фута) и тежи 107 840 килограма. На горната плоча има надписи на вавилонски, древногръцки, санскрит и египетски йероглифи. Това е особено любопитен факт, защото каменните блокове са издялкани в син гранит, също като пирамидите, а тези 4 езика са не само първите древни езици, но и са с огромно мистично значение в ученията на "тайнствените" и окултни богоборни общества като франк-масоните и розенкройцерите. Един отвор в хоризонталната плоча служи за посочване на датата на обед. Друг отвор в централната отвесна скала сочи северната звезда. Плочата в основата посочва астрономически данни и говори за времева капсула, заровена под монумента, но без дата за отваряне. Монументът се състои от 4 основни блока разположени на кръст, на чиито 2 страни са издълбани 10 заповеди на английски, арабски, китайски (мандарин), испански (кастилски), еврейски, хинди, руски и суахили. Злокобен факт: до ден днешен никой не знае кой е поръчал инсталирането на монумента, кой го е платил, кой е поръчал текста издълбан в скалите. Казано е че посланието на Каменните блокове в Джорджия е за постигане на нова ера на познания. Ето и самите послания: На плочите са гравирани на осем езика (английски, испански, руски, китайски, арабски, хинди, иврит, суахили) десет "заповеди" за "Новата Ера на Разума". Никой не знае кой е авторът им. Ето и самите послания: 1. Поддържайте човечеството под 500 милиона във вечен баланс с природата. 2. Регулирайте раждаемостта мъдро с цел подобряване на стандарта на живот и неговото многообразие. 3. Обединете човечеството с един жив нов език. 4. Направлявайте страстта, вярата и традицията с търпение и разум. 5. Защитавайте хората и нациите със справедливи закони и съдилища. 6. Нека всички народи разрешават вътрешните си дела самостоятелно. 7. Избягвайте дребни закони и безполезни държавни служители. 8. Балансирайте личните права със социалните задължения. 9. Ценете преди всичко истината, красотата и любовта и търсете хармония с безкрайността. 10. Не бъдете рак на земята, оставете място за природата. На една от плочите има карта на район от Вселената, където са изобразени две слънца, около които кръжат единайсет планети

Чифутстващи евангелисти.

С кое освен с първото не си съгласен ?

Ми то само първото е нещо конкретно. Другите са добре звучащи лозунги. Които губят смисъл и съдържание, ако бъдат предприети каквито и да било стъпки за постигане на това първо.

Християнството е секта която се появява около 30 хиляди години след египетските и Вавилонските вярвания

Човечеството е добре да се умножава. Но само физически без надграждане на духа се размножават само телеса. Дух, разум, съзидание не растат. Демек нищо истински човешко не се увеличава. Ако днешните тенденции продължат човечеството ще се самозатрие от нищоправене и посредственост. Хората без душа хора ли са? Циничното е че в момента именно хора без душа определят съдбите на хората със съзнание.

Всичко казахте, само не и какво всъщност пишеше на тези плочи и кой ги е издигнал. Абсолютно целенасочено сте го пропуснали. Тези плочи точно с това за известни. Жалко само, че отне цели 40 години да го унищожат.

Някакъв четирихуйник в полето. Туристическа атракция... Айде холан! Ние какъв петохуйник си имахме и орките го развалиха, деба тяхната мама гърчава деба!

Чудя се защо са го търпяли тилкова това извращение! Механичното нямаляне на населението на Земята, в пародийна защита на бръмбари, жаби, мъхове, лишеи и зелени еуглени е НЕОФАШИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ! Правилно са го разрушили това мерзко нещо...

Намаляването на хората е в защита на хората алчно копеле недно. Половин милярд човека ще живеят без сериозни проблеми почти милион години. 14 милярда колкото с е сега ще отровят планетата и умрат за 75. Жалко че ковида се оказа толкова слаб

Ами ти що не спреш да се друсаш дърта дрога. 14 милиарда??? Вземаш ли нещо силно? Ти да не вярваш, че ще си измежду те 500 милиона? :)))

От кога, да изправиш няколко бетонни блока е изкуство. По-грозно и безвкусно нещо не бях виждал. Сигурно са го гръмнали местните, защото им е писнало от тази грозотия насред нищото.

Чакай малко има камера която снима монумента постоянно, но не е записала как някои е отишъл и е поставил взривно устройство?

Ми бил е некой кат нео от Матрицата бе. Огъва времето и пространството... ха-ха... А може и от космоса руски спътници да са си правили проба на лазерите... знае ли човек?

Има видео, но по него ще хванат дедовия. https://mobile.twitter.com/GBIGA/status/1544808920031576064?refsrc=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1544808920031576064%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1c10&refurl=https%3A%2F%2Fwww.cbsnews.com%2Fnews%2Fexplosion-damages-controversial-georgia-monument-georgia-guidestones%2F

Ами гръмнали са го, че няма нищо на украински и/или македонски

А не на български!

Бе там нямаше ли някакви издълбани приказки за намаляване на населението? Само да попитам кой ще трябва да умре?

да разрушат такава културна ценност! Първо е видно, че е непреходно произведение на изкуството, шедьовър ..... ако бяха взривили Мона Лиза сигурно нямаше да ни е толкова жал. Второ като се има предвид, че е от далечната 1980 година, това за САЩ е нещо като халколитните селища дето ги намират из България. Трудно ми е да го преживея! Аз по принцип мислех довечера да се напия, но след такава новина ще е трудно да изтърпя още няколко часа ....... така че НАЗДРАВЕ!

Адмирации за извършителя!!! Не знаят кой го е поръчал ( не знаят ли!?), обаче търсят кой го е разрушил. Що тъй!?

Като говорим за ограничаване на човечеството - НЕКА, АМА да го започнем с Бил Гейтас, Мъск, Сорос, знайните и незнайните банкери...спекулантите от Уолстрийт...айде с тях да почнем!!

А защо да не започнем с така нареченото ЗАНУЛЯВАНЕ? Ами какво да кажем "ние с гайдите" дето си имаме правителствена "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД" от 1988 г., Москва.

Запада и Москва действаха заедно.

Хората започнаха да се събуждат. На този 'монумент' са издълбани на няколко езика целите на елита и новият световен ред: намаляване на броят хора до 500 милиона, пълен контрол над всичко.. Разни 'елити' се изживяват като богове, на които земята, нашият живот и свобода им принадлежат.

Започнете ограничението на човечеството до половин милиард души с авторите на съобщението. В името на "равновесието с природата". Нал тъй?

Браво бе братя американци! Евала, евала! Ей не били всички дебили там!! Нека има отпор! Човечеството няма да се дадем без бой на тия кръволоци!

Белият Дом кога ?

Сатанински паметник, добре са направили.

Евала за което!

Бах тоз Путин.