Плюшена кравичка в пакета за Цацаров - пълна мистерия

В съмнителния пакет до Сотир Цацаров е открита играчка, която не е взривоопасна. Пакетът обаче не бил за главния прокурор или за него, но остава мистерия.

Обратно в новината

Коментари - Плюшена кравичка в пакета за Цацаров - пълна мистерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя ви се на акъла. Как не се сещате?! Това е дъ-ъ-ългата ръка на Русия!!! И даже - лично на Путин!!! До дни очаквайте някой да остане без мозък - такова е действието на веществото в плюшената играчка, вЕрвайте ми! Ако не щете да вЕрвате на мен - питайте кака Мей, батко Тръмп, батко Бобо Джонсън - все безпристрастни световни суперексперти!!! И наш Цвъцко - и той даже знае!

Значи някой си забравил детската играчка на стълбите на съдебната и подлогите веднага решиха че някой ''заплашвал'' цацата след като не е адресирана и до него играчката????Много шум за нищо каквато е и работата на цацаратурата.. Абе бая куфари на клошари унищожиха а тази играчка през скенер я вкарали?????защото явно искат да разнообразят сценариите си..

Мислех че е вибратор!

Интимен подарък от шиши за цаци

Тази статия ако я пуснат да мине през онзи скенер, той и от нея ще запищи ...

ЕЙ ЧЕ ТЪПИ ИНТЕРНЕТЪДЖИИ!? НА КОГО ПРАЩАТ КРАВИЧКА (дори и плюшена)?......ами на ВОЛ-ВОЛЧО-ВОЛЧЕНЦЕ.....

В съмнителния пакет до Сотир Цацаров е открита играчка..................................................................Пакетът обаче не бил за главния прокурор или за него....???????? За какво става въпрос в статията??? ???????????? ??? ?????????? ??? ??? ??? ?? ?? ?? ? Влизам,чукам,гледам заключено,гледам,гледам........ А? Пак гледам. Пак ....А?Га гледам ... О-оооооооооооооооо..................................

Миналата година Гл. прокурор изпусна една реплика в т.нар. публично пространство, която реплика обаче медиите не коментираха. Та той сподели, че се радва, че е успял да запазил семейството си или нещо подобно. Т.е. не е станал обект на наказателна акция с/у себе си...

Губеийки си времето да прочета тази "статия" се върнах в 4-ти клас по "Български език и литература" - свободно съчинение на тема "Плюшена кравичка"!:)))

Аз нищо не разбрах от "новината"... Какво е имало все пак в пакета - пееща крава, зловеща кукла с кабели, капан за мишки или друго... ??

"Служителка от администрацията поръчала онлайн играчката. Доставили я на работното й място, където обаче не може да се стигне лесно до кабинетите. Така драмата се оказала напразна."

има ли батерии 3х1.5 волта или се купуват отделно?

Плондерът сигурно е нацапал гащите....

Ей майката си ебало

това активно мероприятие се опитва да намекне нещо на някого ..

Ееее,що крава бе? Трябваше да е свиня,ама каго се замислих,на тоя му дай да дои де що може,та и говедо му приляга...

Прекрасна статия! Пуснете още една за приспивателно!

Кабелчета, лампи, щепсели, батерии, звуци... Прекалено подробна информация, отвличаща вниманието от нещо важно... Подобно на Менкащия адвокат на Цвъки, който ни отвличаше вниманието с кражби на катерушки и пържалки, та се наложило ползване на СРС-та заради катерушките...

малко семтекс да сложат следващия път в кравичката

Цацароооов, една плюшена кравичка ще оставят и тя няма да е за теб. Аз, ако съм на тебе, ще се тръсна и ще си подам оставката обиден! Ами така, де...

Странно защо толкова много се страхува властта от обичта на народа?

ЗАТОВА НАЙ - СИГУРНА Е ДОСТАВКАТА НА КОЛЕТИ ДО СИК С РПГ 7

наистина жалко... а какви възможности за заглавия предоставяше тази тема... "брутална крава - робот се опита да пробие защитата на главния прокурор.".

Започвам да си мисля, че в българската прокуратура наистина няма нито един читав, ей така, дори само за цвят и мирис, само поне за фасон.

Прост народ, ПРОСТИ ПРОКУРОРИ - слаба държава!

Този път не стана. Нищо. Следващият ще стане!

колко трябва да ти е акъла,да дадеш служебен адрес,при положение че работиш на такова място...

На ГРОБАРИТЕ държавата им е бащиния,приятелю.На личния адрес трябва да плати служителката,а на служебния плащаме Ние с Вас.

"На гробарите" ли? Ако си затваряш очите за очевидното , ти сам си заслужаваш нерадостните дни. Ако сам отричаш, че БСП, ДПС и ГЕРБ са цялата БКП на власт, то между теб и "гробарите"няма разлика.

напразна. Важното е да върви надницата ои нещо да се вършеи все пак срещу нея, а ние ще я осигуряваме. Дано скоро не крава, направо цяла свиня проучват и да повикат експерти от Сирия и Афганистан. Пак ще платим, няма страшно. Нека се забавляват момчетата, за това са учили и дотолкова. Само че докато суперспециалистите си играят на крави и бици, ония двамата още са навън и си чешат някои неща ако ги засърби и няма кой да ги озапти. Ние пак ще платим, нека шоуто да продължи, каза един певец и...умря.

А отряд "КОБРА", защо не е бил извикан? Каракратунов да беше пратил и той малко сапьори (от "професионалните") ахахаха

На някои хора в прокуратурата работния им ден минава в онлайн шопинг на плюшени кравички.Е, браво!То не че не си личи по резултатите де.

Сега трябва да се смееме или да плачеме?

Чети "Винету - вождът на апачите"

А провериха ли кравичката за "луда крава"? Ами за новичок... или за дурачок?

Помислихме си за миг, че има новина, ама няма ...

разбрахме че е ,,грешка,, щом не е била ,,прасенце,,...!!!

...и служителката си я е поръчала от служебния комп,разбирасе,в работно време естествено?!

давайте повече такива новини............