Дафне Галиция е взривена с 500 грама ”Семтекс”

Синовете на малтийската блогърка и журналистка Дафне Каруана Галиция, която бе взривена в колата си, поискаха оставката на премиера Джоузеф Мускат.

Обратно в новината

Коментари - Дафне Галиция е взривена с 500 грама ”Семтекс” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

достойни синове на майка си и на родината си!

Много са я мразили явно, та чак 500 грама "Семтекс" да и сложат! Такова количество взрив може да направи на парчета и танк!... или може би някакъв идиотски криворазбрън хуманизъм - да загине бързо и да не се мъчи женицата!

професионална работа...

В краен случай - Рамзан Кадиров.

"Самтекс'? Внесено от Кинтекс... Произведено от Дунарит...

Оппппааа... ЦРУ!

У нас е същото... Гьонсурати колкото искаш, крадат безобразно и не се махат, защото щяло да е " политически безотговорно"....... А като присвояват народни пари... Милиарди, тогава къде е отговорността бе на Тиквоча от Банско????

че нашите родни корумпета все още се земерват с лайна в целофан и не са посегнали към семтекса. Но никога не е късно...

някой нашенски обикновен гражданин - образцов съпруг и татко, 2-3 деца и чисто съдебно минало да не му превърти сачмата и да посегне към сентекса... Че тогава ще се разхвърчат тикви, ще засмърди на съсели, партеоти и всякаква друга смрадлива сган... А най-лошото е, че на 10-15 такива татковци, независимо един от друг може да им хрумне подобна идея...

На това тайничко се надявам. Но къде вече такива юнаци? А ние остаряхме и за нищо не ставаме.

Е как да подаде отставка,тъкмо я свтнаха и сега ще си лапат на воля!!!!

Местното КТБ. Местните 4 милиарда...

Представям си какъв вой щеше да настане,ако това беше станало в Русия...всъщност не си го представям,защото не ми е чак толкова развинтена фантазията.