"Взгляд" предлага Байдън "да се намеси" в Украйна

Американският президентът настоява за дългосрочно военно присъствие на САЩ в Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че сме в НАТО да руските окупатори и терористи бягат като дявола от тамян..ха.ха

Я пак , кой е този гнусем отпадък, че да настоява за дългосрочно военно присъствие в Европа, включая и България. Ей шломовски курви май се замозабравихте. Аз решавам кой да допусна до моята родина. Всички биологични отпадъци марш в пустинята...Отново надеждата ни е в Русия да смачка всички войнолюбци....

"Ако Путин иска да види доставки на газ през (тръбопровода) "Северен поток-2", той не бива да нахлува в Украйна" Според американците Путин иска тази тръба и всяка друга за газ за Европа за да стабилизира икономиката на Русия. Също така според тях Европа не бива да взима газ от Русия за да бъде енергийно независима! Нищо че в момента тръбата от която Украйна печели чрез транзитни такси и снабдява нациите на ЕС с газ е на Русия!?! И Германия спешно се нуждае от "СВ2" защото вецовете с които се хвалят не стигат. Тъй че не Русия се нуждае от печалбите от тръбопровода, а Европа от газа. Но забавно как нация на над 6000 километра разстояние има правото да диктува на Европа и ЕС какво е най-добре за тях, което по случайност е и най-удобно за американците!?

Не е лошо да се намеси, но как да стане след като по-голямата част от деня му минава в спане.

Притесненията на Русия от приемането на Украйна м НАТО са глупав претекст! Разстоянието от източните граници на Украйна до Москва е почти същото каквото е и разтоянието от източните граници на Латвия и Естония до Москва. Латвия и Естония са членки на НАТО. Истинската причина е, че ако Украйна стане член на НАТО, Путин няма да може да отхапе Донецк, Луганск и Одеса. По примера на Крим - пораи спад на популярността на Путин му беше необходима малка победоносна война, а това можеше да се осъществи само там, където има дислоцирани руски войски - в Севастопол. Украйна глупаво се довери на подписа на Русия на Будапещенския меморандум и предаде ядрените си оръжия.

Schilo

А бе, извънземен, само с едно признаване на двете области, като самостоятелни държави слага точка на всички напъни. Да не би сега двете области да имат нещо общо с Украйна?

Schilo

Каквото и да става, засега Украйна е единственият губещ. По всички параграфи. Крайно време е в Киев да се вземат в ръце и да дадат особен статут на Донецка и Луганска области. Както е договорено в Минск. Само това ще спе войната там и Украйна ще може да се отлепи от дъното. И преговори с Русия. Видя се тяхната зависимост от руските пазари и руските доставки.

Политиката си е политика... ама сиренето все пак е с пари. Путин може и да прежали 5-6 милиарда евро, толкова колкото е руското участие в Северен поток 2... но възстановяването на Украйна, според най-оптимистичните прогнози, ще му струва 2-3 трилиона долара което обяснява защо упорито си прави оглушки за западните оферти да окупира Украйна.

Русия няма войски в латинска Америка и противоракетна отбрана в Куба

Байдън отдавна се е ,,намесил" в Украйна. Сина му също. След това и внуците ....

Запада се провали и не успя да интегрира Русия след Горбачов. И причината за това, че Русия вече не е в Европа е НАТО

Дядо Джо послушно се съгласи с предложенията на руския президент

Както каже Владимир, така ще стане. Укрите са в положение туш

че обилно ни запозна с руската гледна точка.

Киив закъса като няма транзит на газ и ае опитва да изнудва Москва и Сащ. Вторите използват положението да извиват ръце. Но козовете ги държи Володя.