Вярвайте в таланта и мечтите си, пожела президентът на абитуриенти в неравностойно положение

Правете така изборите си, че да не се срамувате, а за това трябва да бъдете добри хора, каза на младежите Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземе да им осигури безплатни общежития и храна, докато завършат, че баловете свършват, а те остават на улицата! Иначе, поздравления за госпожата - без тъмни очила.

хубава кауза... неподходящи лица..

Защо няма снимка на децата, видяхме че Радева поне е сменила яркия си червен маникюр с по-стилен бледорозов.

Кухавел на служба на владетелите на друга държава. Демагог и ,,уъжец”

Празни думи на един празен човек. Но какво друго от Радев?

Да, хубаво е човек да вярва и да мечтае. Добра инициатива. За съжаление качествените хора обикновено сбъдват мечтите след като заминат през Т1/Т2. Аз също като бях млад вярвах че мога да постигна страшно много тук, защото имах всички предпоставки: отлично образование, чужди езици и огроммо желание за работа. Да, ама не. Някакси не се получи въпреки всички усилия, желание и талант. Успех на тези, които могат да разчитат на добра подкрепа. Иначе трудна задача.

Моите уважения, но....Как след като държавата допуска хора да попадат в графа „неравностойно положение“, след това има морала да им дава съвети как трябва да продължат бъдещото си „ развитие “...???

ми няма да бъде изтрит! а аз ще ти обясня как допуска! та по същество в неравностойно положение те поставя Дядо Боже ако се родиш с вродени дефекти поставя те майкати, ако пие, пуши и се друса докато е бременна поставят те родителите ти, когато се разведат и раснеш като дете на самотна майка! в това последното неравностойно положение са били и децата и на радев и на десислава!

Поне имаме Президент мъжкар , който се грижи за тези деца , докато Правителството и Валери Симеонов ги отблъскат и унижават ! Следващата стъпка трябва да гласуваме доверие да ни управлява Румен Радев , достоен човек , достоен Българин ! Не искам да споменавам за предните Президенти ,то веднага ми идват на ум Нецензурни думи и реплики миришещи на Суходолското …. !

и как точно се грижи за тези деца?? тоя капрал е изоставил своите, ти ми редиш за чуждите!

За Радев съм съгласен...веднъж без колебание съм го подкрепил....НО тогава ,въобще не знаех за ТАЗИ "ДО НЕГО". На първо място ,ТРЯБВА да вземе РАДИКАЛНИ мерки да елеминира присъствието и и да се афишира ,като..."ПЪРВА ДАМА"! Иначе ...ГУБИ ,СРИВА се и като авторитет и като ...доверие ...Няма да коментирам "изборът" му на жена "до него" ...все пак това е негов личен ...и аз на младини съм си бил "палав",ама НИКОГА , НЕ МИ Е МИНАВАЛО ПРЕЗ УМ да си оставя жената-майка на децата ...заради ...любовница...въпреки,че съм ги имал и то не една ....и всичките ХЕМ и ПО-МЛАДИ ! А,като на първокласен пилот ,какъвто е ,трябва да знае,че тя му е като СВРЪХТОВАР и СРИВА ПОЛЕТЪТ МУ ! Да я вади от Президенството и да си се радва у дома ...в кухнята и спалнята.... 2 500 000 българи НЕ са гласували за "ПЪРВАТА" !

Правилно им е казал , ма то има ли младежи тия дни ? Или няма , или са останали само дрогирани мотики.

Те са инвалиди , те не могат да избягат от България , като здравите и красивите ! Симеонов за такива деца се цигани цяло лято и после никой не гласува за него , О такова си пътя !

На добър час!

да пази всички деца на България .Да им даде много разум и лъвска сила !Амин !

akud

кашкавал и то от изкуствения

в държава на мутри и калинки какво ги очаква, г-н Радев?!