17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С Курви, като нашите политици ,никога няма да имаме истински приятели,ако някой си мисли че запада ще ни защити ако солтана реши влезе,жестоко се лъже,никой пет пари не дава за нас

И малко статистика. Сърбия, без да е член на ЕС и НАТО и с руски военни на своя територия: - има завод на Фиат на стойност 1.5 милиарда евро. - има италиански инвестиции за още около 3 милиарда евро. - има холандски инвестиции за около 2 милиарда евро. - има немски инвестиции за над милиард и половина евро.

На сърбите им признавам едно. Почти винаги успяват да са на правилната страна на историята. Преживяха ужасна война и то не отдавна. Можем да спорим кой бил прав и кой бил крив - моето мнение е че аномалия като Югославия не можеше да съществува и пак бая време изкара - но не можем да спорим че макар България да не преживя такава ужасна война, днеска осезаема разлика между двете държави в качеството на живот. Статистики от сорта че българите взимали 300 евро (примерно) а сърбите 280 евро са незначително дори и ако са верни. Това говори много за тях и малко за нас...

сърбите и руснаците винаги са били против българските интереси

Сърбия никога не продавала Русия.Това е причината.

Винаги руснаците са я насъсквали срещу съседите !

айде бе, ами когато Тито се скара със Сталин ???

Вместо да говориш на изсуст, опитай се да мислиш. Защо една Империя като Русия, ще прати 250,000 армия в поробена от турците България, и след като победат и сформират новаа държава, тази армия си тръгва а не остава в България, както си му е реда (ако примерно бяха французи, англичани и прочие). Защо тази Империя да те мрази и да е против тебе след като туко що те е създала и си е тръгнала без да те окупира или анексира? Мисли...мисли...и като ти омръзне да мислиш, пак мисли. Заклевам се във всичко най свят, в мисленето му е майката!!!

Разходим се Тачи с лодка в езерото и хоп , това била провокация. Ми той и на водни ски да беше и гол на брега, пак ще е провокация, когато искаш да бъде. Тъпи парчета са сърбите. Милошевич разказа играта на съседите си, открадна милиарди и после децата в Москва. Янукович открадна 23 млрд според Жириновски и той в Москва. За Вучич нищо не се чува, но без кинти е загубен. Колкото до Македония, тя сама ще си избере пътя. Лошо е за Балканите, че руснаците без война не могат.

Тъпа е майкати ,че те еродила

"осъществяването на нашите политически и национални цели. Ще разговаряме за проекти, които са важни за по-добрия живот на гражданите, за жизнения стандарт на нашите хора," Ето това трябва да бъде главната цел на всички политици у нас,а всичко останало е средство за достигане на целтта. Това е най-важвното в крайна сметка. ЗАПЛАТИТЕ И ДОХОДИТЕ,ЖИЗНЕНОТО РАВНИЩЕ ГЛУПАЦИИИ

Твоето е бла-бла.Приказки на вятър.Започвай от най-важното: а има ли КОЙ да осъществи това за което говориш? Отгворът е : НЯМА.

Тая "пълна бойна готовност" в следствие на албанската "провокация" как така съвпадна с македонския референдум?

правилно прави Вучич, та нима НАТО ще му помогнат, нестига че преди години му нападнаха страната та сега ли !

Както СССР нападна Чехия и Унгария

Чехия и Унгария влизали в общ блок с СССР и се подчинявали на общи условия и договореностите според, които се обезпечава исканията на правителствата на тези страни, които поискали помощ. Друг въпрос,че ние сега ги обясняваме по друг начин - чрез призмата на променилия се свят. И погледни на Либия, Ирак, Сирия и Афганистан. Кой влезе там и унищожи стотици хиляди хора? Тъпата ти глава как го възприема с сравнение с Чехия и Унгария?Жертвите не се поддават на съпоставката.Не се прави на бяла овца. Ти си истинската сволочь.Либерална.

Иска да запали Балканите!Изкуствено предизвика криза в Косово,старае се да запали протести в Македония,Вдигна рязко цените на енергията в България.Да видим какво ще постигне с тези си действия?

ще постигне да купуваш сгъстен газ от САЩ за по 1300 долара за 1000 м3, след което ще цепиш дърва в Сибир

че НАТО е агресивна организация за която целите оправдават средствата ,а такива зарибени лапнишарани като теб ще си намерят това дето търсят ,много скоро

Джуджо е две глави под Вучич . Явно вече токчетата не вършат работа и трябват кокили .

ежедневно си под мангустит които те трамбоват , а ние си траем , а

като легнат на кревата с майкати ,ще са на равно

Балканите нямаха късмет през '90-те. Тогава РФ беше слаба, а сега е друга бира!

ГАЗОПРОВОДА И ЖП ЛИНИЯТА СИРИЯ - СОЛУН - СКОПИЕ - БЕЛГРАД - ЗАПАДНА ЕВРОПА ЩЕ СА ПОД КИТАЙСКИ И РУСКИ КОНТРОЛ ... ВУЧИЧ ЩЕ ПОЛУЧИ КАКВОТО ПОИСКА

газопровода Ердоган ще го спре веднага като Императора заплаши Косово. Може да си сигурен. А другото са смешки и измислици дето си писал

Ало, Русия продава газ на Ердоган и той няма да затвори газ за себе си. Какво Путин се интересува, какво става на линията после.

Вучич,Вучич,да не дойде Путин да ти помага,като в Сирия,че няма да остане една сграда неразрушена и един сърбин в Сърбия... Гледай да не превърнеш Сърбия в новата Сирия...

Тогава Петърчо Стоянов събу гащите на комшийте ,сега седесарската зган вече не предевсички и видяха кирливите ризи ,бъди сигурен че над Сърбия ще летят МИГОВЕ

За руски бази в Сърбия дали ще стане дума ! Сърбите да си решават !

най-общо казано песента е стиска ли му на Вучич да вкара танковете в Косово? Ако е мъжко момче кат Милошевич ще ги вкара. Ама няма гаранция дали ще ги изкара от там здрави :) Даже и Императора не може да му даде такава.

ДЕДО ИВАН МОЖЕ ДА ВКАРА В КОСОВО МИРОТВОРЦИ ОТ ЧЕЧЕНИЯ И АБХАЗИЯ :)))

лека нощ, да спите в кош, да сънувате бай ви шорош. това е от мен за феновете на косоварите и албанците.

Интересно ще стане, ако Императора прати Вагнер в Сърбия, дали Ердоган тогава няма да затвори Босфора за руски кораби и да се откаже от ПАТОКА???

откога една частна военна компания стана синоним на редовна войска? какъв вагнер те гони, селтак?

не ща да съм лош пророк, ама ама виждам още падащи ИЛ-ове

Босфора не е на Ердоган и не може да го затвори,а Руснаците имат ,,техниката,, да го разширят ако трябва:)))

ми щом не е на Турция, значи е на Императора :)

Браво, зъбят се репчат се и после хайде на червеното килимче,а нашио специалист по ,,западни балкани,, кога ще го привикат:)))

защо ли имам чувство, че наще МУРЗИЛКИ, дето целуваха табанте на Ердоган- бил провеждал независима политика, бил взел Ц400, първи приятел бил с Императора, искал да е независим от доларя, много скоро ще почнат пак да го ненавиждат, след като и той каже кво смята Турция за кризата в Косово ???

табаните на негрите ги целува папата, нещо бъркаш в картинката. признай си - най ти се иска да не бяха идвали мурзилките в България през 1877-1878, нали чорбаджи? така хубаво си е било за такива като тебе да сте част от империята до нас, под крилото на султана.

Те и сега се чувстват така,имаме си и чорбаджии,бейове, всякакви изедници...

май лудия като се налудува и ще си вземем западните покрайнини.....и Македония.

Че отивай, бе! Тевряз си .

Напрееед!

Той и Асад искаше подкрепа от пупен. Янукович също поиска от пупен. Резултата е налице. Смърт, мизерия и несигурност.

Друго си беше с Кадафито , каго я поиска от Америка, Англия, Франция...!

Му се молиха от държавния департаментпна Путин да не се намесва в крайна си забравил А? Ама после ви отрезви като си върна Крим. Хахахахахх нещастници

Кой го е молил жужачето бре сърсемин? В руската кочина той е царя господаря, дето язди сибирски тигър гол до кръста при минус 100° и убива мечка със шамар.

щото това не са го пуснали като новина в дира. като новината, че в момента има учения на руснаците и сърбите в Сърбия. Май до 5 октомври.

Киро се упражнява да пише мислиш ли че ми дреме? Фактите са си факти.

Утре ще превикат в Москаля и консултънта по Западналите Балкани -Бацето, бе!

Не си научиха урока сърбите. Не разбраха ли че срещу вятъра не се п........е? Путин(както говори името) го прави клекнал...затова се репчи :))))

и кой е вятъра?

А вучич ще получи съответните указания. Просто иЧакаха да мине референфума и сега силите на фаб и худба ще се насочат към макетата.

Точно така! Друго си е да имаш и ,,тази античта военна мощ,, на своя страна!?

Въпроса е ще се огънат ли хората на Тачи пред хората на Вагнер?

В кой самодеен селски театър се изявяваш?

от времето на войната във Виетнам е зациклил на Вагнер - заради филма Апокалипсис сега.

чийто лидер беше тачи са голяма работа според тебе. голям фен си им, личи си. ако нямаш фес, купи си.

Г-н Вучич,Путин не може да вдигне стандарта на живот на твоя народ!!! За това е и вица на сърбина, който гледал падналата гола жена от небостъргач в Ню Йорк с възклицанието "ово е стандарт, ебеш и фърляш"

Ебати малоумника си,сърбите имат по голями заплати от нас,живеят по добре,стоките по магазинете са по истински,яж сръбско месо да му видиш вкуса тъпанаро,а ние сме за изтривалка в ЕС.

Е, гаа ти наивните потурнаци!

ха ха ха ....

След като ние сме цербери за сърбите, що да си мислим, че Падишахът е приготвил паче перо да ни гали поо..?

Вучич отчаяно се мъчи да превърне Сръбия в нова Украйна или Сирия. Където се вмъкне жужето става мармалад.

Сърбия беше доста преди Покрайната ! ...за тренировка на натото в село без кучета..

В Югославия натото направи ,,царска туршиия,, бе!

коридори за нато бомбардировачите... ако наричаш над хиляда жертви сред мирното население (включително няколкостотин деца) царска туршия, време ти е да смениш религията.

Сутринта Вучич имаше гост от запад, изглежда гостът се е държал като домакин, щом след обяд той отиде на гости, ама на изток. Вече световна война е започвала заради Балканите, дано не се задава трета, че може да ни е за последно. Като във фолклорния рефрен "Дор до три пъти...".

си Вучич. Единствения от който САЩ се страхуват е КИМчо. Путин е слаба ракия и няма да ти помогне като става въпрос за сериозни неща. По добре да беше заложил на китайските другари поне щяха да предупредят САЯ официално със строг тон, а ти заложи на куция кон.

Ми, що сте ревнали всички вкупом тогава? ... безобиден е..

Китайските другари имат да си пазят едни има-няма 17 милиарда инвестиции в Сърбия. Важното е руснаците да са съгласни, защото въоръжението е руско. Наскоро сърбите армаган - руски изстребители получиха.

Путин е аутсайдер!

и продължавай да бъдеш анонимен лидер в дир.бг.

тия двамата имат светло бъдеще- ще се тровят публично в съда в Хага..ха.ха

Ако тръмпи не ви закрие съдчето преди това....

Чух от достоверен източник, че ще пратят самолетоносача Адмирал Кузнецов по Дунава. Като стигне Сърбия, корабът така ще започне да пуши, че ще закрие всички проблеми на района под гъста мъгла. В последствие, след като проблемите са закрити, то те няма да съществуват и по този начин ситуацията ще бъде решена.

От борда на този самовар ще раздават чай с "Боярищник". За посрещането на самовара са мобилизирани всички цигански откестри от Пирот до Панчево. Те ще изпълняват заедно "Ка-лаш-ни-ков!"

Нема да е калашников. Че свират "По Дунава кирпич плава" понее самоварът ще заглъзне още срещу Видин. Та ще закарат циганите там.

Текст на песента: -------------------------------- По Дунава кирпич плава, на кирпича пет-шест пича Ой ви вазе пет-шест пича Кой ви качи на кирпича? Мы не "пича" на кирпиче Мы москвичы без тегличы.

..ще добавим и доста пръдня за Хъба на Бацето!?

същото дето навремето веселеше с вица за албанските подводници. поздрави от същото за кума и шопа.

В Сърбия има руски войски. Има и руски бойни самолети, заедно с екипажите. Те миналата седмица правиха със сърбите общи учения. Предполагам има също униформи без отличителни знаци и добре платени "учтиви" люде, с опит от Чечня, Крим, Донецк и Приднестроебието. Може и да се лъжа, но ми се струва, че престои Референдум в Северно Косово.

като ученията още не са свършили? още няколко дни остават. е, дир я спести тая новина за ученията, ама и това е показател с оглед тяхната политкоректност. и да не плашат душичките на някои по-чувствителни читатели, които разчитат само на тяхното инфо.

то и преди 20 години търсиха подкрепа ама им взеха косово. търсят подкрепа от грешното място. руснаците не могат да помогнат сами на себе си. живеят в мизерия. милиардери окраждат парите им. замислили са се за сърбия. ползват ги като разменна монета тук и там. ама те сърбите и затова не стават. истината е че запада не се интересува от сърбия. просто един квартал в париж.

от смях. лека нощ, да спиш в кош, да сънуваш бай ти шорош.

ако сърбите пуснат руски глупаци в белград, после няма да могат да ги изгонят и ще им търпят свинщината дълго.

Прав е! Страх лозе пази.

Вучич знае при кого да иде - отива при този, от който зависи развитието на ситуацията. Понеже от фалиралата Кочина от третия свят нищо не зависи, не отива там. Отива в Русия.

Бегаи си при този от който зависи всичко, че много смърдя от теб

Най ми се иска да има руски войски в Сърбия. След година-две сърбите ще ги изтрепат с камъни!

най ти се иска да не бяха идвали в България през 1877-1878, нали чорбаджи? така хубаво си е било да си част от империята до нас, под крилото на някой султан.

РУСИЯ Е ОГРОМНА ИМА ВОИСКА И.Н. 100000 РУСКИ У СЪРБИЯ СА НИЩО И СРАТО И КЛЕКНАЛО ТУРЦИЯ ВЕЧЕ СИ МИСЛИ ЧЕ НЕ Е НАТО И КАКВО ПРАВИ МЕ НАТАТЪК !!!!!!!!

за теб - не знам. Проблеми имаш явно. Сипи си едно!

Куци коне

верно сте куци коне - че и с капаци.

Дойде мачка за погачка! Ама който седи на два стола - пада.

Като гледам снимката Путин може да подкрепя само орехите на Вучич ..ха.ха.ха За да има учение на руските галактически сили Бойко трябва да разреши (а това няма да стане ) на руските самальоти да преминат за Сърбия..ха.ха

странен език говорят в дир бг! вучич не търси подкрепа за косово, а търси подкрепа за србия срещу косово!

Еврогейски. Говорят.

Вучич, нищо няма да постигнеш. Путин няма да си мръдне пръста за тебе. Мога да ти кажа след няколко години "казах ли ти".

НАТО и САЩ ще задушат Сърбия със всички средства, понеже остана единственият съюзник на Русия на Балканите. Затова така натискат да вкарат и Македония в НАТО.

Всичкото србе на върбе!

Вучич е в Москва, търси подкрепа от Путин за Касово абе, Лилия Чалева - кво е това "кАсово"? .... а без-касово може ли?

Не може безкасово. Жужето иска 2 вагона злато.

Не може безкасово. Жужето иска 2 вагона злато.

Вучич не само ще получи подкрепа от Путин, този път ще има и руски войските в Сърбия.

нема лошо! това е най сигурният начин сръбите да заобичат ес и нато! за справка чехословакия и унгария!

Гледам е отишъл на крак в кремъл да ги кани.

ее, да де! после ще се чуди как да ги покани да си идат!

в чехословакия и унгария не е имало бомбардировки като нато и сащ инвазията с хилядата и кусур жертви сред мирнот население през 1999 година. те не са безпаметни като тебе и твоята агитка, пък и битката за Косово я помнят от време оно, когато е била решаваща за християните сърби, паднали под турско робство.

ТА КОИ ГО ИМА ТОЗИ ЗА ЧИЛЯК ?????КОИ ???? МАКЕДОНЦИТЕ ЛИ ИЛИ БОКО АГА БАНКЯЛИЯТА