Второ дело отложи процеса срещу Георги Семерджиев за катастрофата на бул. "Черни връх"

Обвиненият за смъртта на две млади жени трябва да се яви на друго съдебно заседание във Видин

Обратно в новината

Коментари - Второ дело отложи процеса срещу Георги Семерджиев за катастрофата на бул. "Черни връх" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е поредния бушон,не е от големите престъпници,които съсипаха България,но циркът,който ни спретва Гешев и прикриватурата е за да се види,че имало борба с престъпността... И къде е борбата,с над 50 обвинения тоя си е живял живота и по времето на спец прикриватурата,която иска да възстановява Гешев и която щяла да се бори с палячовците,не с големите риби...

Колкото онова лайно дето уби Милен Цветков ще лежи, толкова и този татуиран палячо.

Съдът отложи делото. Не прокуратурата. Що не четете бе кавали?

Почват се безконечните, адвокатски врътки... Мир на праха на невинните, млади момичета, отишли си без време!

Е за какво е това второ дело, като присъдата ще бъде на базата на най-тежкото престъпление, тоест за другите е все тая. Защо не се направят промени, така че присъдата да бъде сумарна и на тоя австралопитек да му натресат едно 120 години и за добро поведение да излезе след 90

Адвоката му имал друга работа и ще отложат делото. Имам чувството, че нашите закони са съставени от 90 процента бюрократични вратички и 10 процента пълнеж!!! Как после хората да имат усещане за справедливост?

А дано ,но на дали! И 30 години са му малко на този убиец!!!

А бе тази малоумна мутра какво го бавят, доживотен и там да му пръснат задника

Ами те са навързани като свински черва ,бре. Като им опре яцето до гъза и забравят сякви междуинституционални враждички

Абе пуснете го момчето я го вижте колко е невинен,няма да прави повече така обещало.Я адвокатите да се вземат в ръце и да не го бавят повече.Свидете ли сме на какви ли не врътки че и тази ще преживеем.

колкото повече отлагания имаш -0 толкова по-невинен си за съдът. Щот си платил на кастата и имаш пари да плащаш и в бъдеще. Е как така, богат и влиятелен и в затворът?

Ако беше прочел какво пише подир заглавието, щеше да разбереш, че това второ дело е на адвоката, а не на обвиняемия.

Е, тва е. Па ония къде сгази две момичета му отлагат второ дело, там нито гък. А ония къде сгази двамата полицаи 11 месеца условна. Докато за българина кучешките животи имат по-голяма тежест, дотогава и правосъдната ни система ще е на това ниво.

Докога ще търпим тази прогнила система на умишлено пробити закони приемани от лобисти и корумпирани депутати, на бездействащи полицаи и служби, на пируващи с мафиоти прокурори и следователи, на съдии, които създават прецеденти немислими за цивилизована държава.

На моя колежка синът и беше в затвора , тя плащаше на мафиотите вътри по 300 лв на месец , за да не го закачат. Навсякъде мафия .

Струва ми се,че от заглавието става ясно ,че обвиняемия трябва да се яви …. Еди къде си .Чак после се пише за адвоката,между заглавието и продължението има коренна разлика.Така поне ние обикновените хора разбираме.

На твойта колежка сина е вече педи.

Убил куче и присъда затвор,убил 2 момичета и присъда мотане по дела 5 години, и по давност на свобода.

Колко удобно. На бас, че ако го нямаше делото за катастрофата адвокатът щеше да е болен за другото дело за да го отложат. Той и за това ще се разболее като му дойде времето де.

Да бе и до 40 години ще стигне присъдата. Ясен ни е ясен да влиза следващия.

Скоро гледах случай в САЩ,мъж го осъдиха за убийство и опит за второ убийство на доживотна присъда с право да обжалва след 108г.Защото в щата няма смъртна присъда.

Убивай простия народ, те и без това се трогват повече от смъртта на куче, отколкото на хора.

Докато простия електорат не разбере, че от него зависи да си вдигне задника от дивана в неделя, да го разходи до изборната секция и да гласува по съвест.

Гнусна мутра има тоя палячо,,вътре му е мястото,докато изгние

Моля ви се, всеки път е едно и също, направо го пускайте и не ни занимавайте повече