Вторият пациент, излекуван от ХИВ, разкри самоличността си

Лечението му дава резултат след трансплантация на стволови клетки за лечение на рак на кръвта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега давай наново, завирайте с ортаците си пи. ките навсякъде...

Какво ли не е било: холера, чума, ХИВ, птичи грип, свински грип, сега и корона вирус ОБАЧЕ човечеството ОТКАЗВА ДА УМРЕ!

Или е проституирал по гейските сборища за пари. Лондон е световно известен с педерунгелите си и борсата за проституция в Сохо. Един-единствен път стъпих там и се обърках жена ли съм мъШ ли съм, койтo е бил знае защо, а съм дърта хетеро и стрейт жена никога не съм се збърквала в ЛГБТ.

Сигурна съм че абер си немъте колко сте щесливи дето сте точно там дето сте.

0

Къде съм? В руския кенеф България, дето още ви гоним ДС-тата ли? Аз съм тук от преди 89-та и ви помня "правителствата", не ми обяснявай ти къде съм.

Има време. Първият хомосапиенс се появява само преди 200 хиляди години. Първата цивилизация преди 40-50 хиляди. Това е нищо в дългосрочен план. Нека не се взимаме толкова насериозно. Духовната смърт е много по-лоша от физическата.

на 14 години е , но живее в Англия от 20 години, вие добре ли сте??

И пак да пие мъжко мляко....

"намаляващи вируса до неоткриваеми нива". Може би е неточен превод, иначе ако не може да се открие, как знаят, че вирусът все още е наличен и обратното - как са сигурни , че даден човек е излекуван.

40 40 40 40

а, ТАКА, продължавай да се удовлетворяваш анално пак без предпазни средства, та да видим...

много сте смешни, то не е казано да си гей да хванеш тази болест!

същото ще стане и с така наречените излекувани от корона вируса - постоянна необходимост от антивирусни лекарства. Въпросът е кой ще ги заплаща и ако болните от СПИН са малко и държавата им купува лекарствата, на хилядите и евентуално милиони - колко ще струва това. Бойкото иска всеки сам да си се лекува, а той само да вземе едни пари от МВФ. Затова и щабът е развеселен от тези новини.

от там дойде, мина през 'ебачо гранде', а наистина невинни жертви са хемофилиците.

Ако спре да приема хапчетата и се върне отново.

Бойко ще осигури безплатни пирони за дъската. Така няма да има постоянна нужда от антивирусни лекарства. И нуждата от МВФ ще отива по-далеч. Поне докато Все още има кой да дава заеми на отрицатлени лихви.

Неоткриваем вирус въобще не означава липса на прогресиращи поражения по имунната система. Сигурно прогресират по-бавно, но все пак...

Наистина е по-лоша. Ако динозаврите бяха измрели духовно, нямаше да има хора.

преводът е точен. вирусът прониква клетъчната стена и се разполага в митохондриите , т.е. вътре в клетката. така наречените антиретровирусни лекарства създават среда, която подтиска вируса да си седи по митохонриите на заразените клетки, но не изчезва. спирането или неточният график на лекарствата позволяват на вируса да излезе и да започне да заразява нови клетки.

Идиот, тези двамата не приемат лекарства от години. Всъщност олекотяват здравната каса. Има още 2 - 3 такива случая, но не огласяват имената, защото не са минали 5 години, без да приемат лекарства. Това е уникален успех на съответните лекари и учени и ти просто трябва да сведеш тъпата си тролска глава пред тях.

Като го гледам е готов за мъжки подвизи наново...

Няма болни от СПИН. СПИН е състояние. Има носители на ХИВ, които евентуално някога може да развият СПИН. Но СПИН може да се развие и по други причини, различни от ХИВ. Химиотерапия и излагане на йонизиращо лъчение са едни от причините, които също водят до СПИН.

Затова ли в дира виси реклама за педерастки круиз?

Всъщност успеха се дължи на аномалия в определен ген, която малка група от хора я имат по рождение. Става въпрос за един определен рецептор на клетките, който ХИВ използва, за да ги заразява. Тази аномалия пречи на ХИВ да завършва цикъла на репликация и по този начин не може да се размножава. Разбира се, всички уечени и лекари, които се борят неуморно за намиране на лекове за тази и други болести, заслужават адмирации!

Посланик на надеждата. Достатъчно е да не си наркоман, хомосексуалист и да не прелюбодействаш и няма да хванеш СПИН.

Няма такава реклама, къде? При мен има за американски авточасти.

по принцип си прав. но остава проблема че в момента у нас основно се заразяват девойчета под 20. защо и как - отделен въпрос. но 3/4 от новите случаи през миналата година са такива. а със съвременния морал(разбирай - липсата му) заразяването тепърва ни чака. иначе погледни Африка. там има страни със 60% заразено население... сички ли са педали, наркомани и тн?