Вторият пациент, излекуван от ХИВ, разкри самоличността си

Лечението му дава резултат след трансплантация на стволови клетки за лечение на рак на кръвта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посланик на надеждата. Достатъчно е да не си наркоман, хомосексуалист и да не прелюбодействаш и няма да хванеш СПИН.

по принцип си прав. но остава проблема че в момента у нас основно се заразяват девойчета под 20. защо и как - отделен въпрос. но 3/4 от новите случаи през миналата година са такива. а със съвременния морал(разбирай - липсата му) заразяването тепърва ни чака. иначе погледни Африка. там има страни със 60% заразено население... сички ли са педали, наркомани и тн?

Затова ли в дира виси реклама за педерастки круиз?

Няма такава реклама, къде? При мен има за американски авточасти.

Като го гледам е готов за мъжки подвизи наново...

същото ще стане и с така наречените излекувани от корона вируса - постоянна необходимост от антивирусни лекарства. Въпросът е кой ще ги заплаща и ако болните от СПИН са малко и държавата им купува лекарствата, на хилядите и евентуално милиони - колко ще струва това. Бойкото иска всеки сам да си се лекува, а той само да вземе едни пари от МВФ. Затова и щабът е развеселен от тези новини.

Бойко ще осигури безплатни пирони за дъската. Така няма да има постоянна нужда от антивирусни лекарства. И нуждата от МВФ ще отива по-далеч. Поне докато Все още има кой да дава заеми на отрицатлени лихви.

Идиот, тези двамата не приемат лекарства от години. Всъщност олекотяват здравната каса. Има още 2 - 3 такива случая, но не огласяват имената, защото не са минали 5 години, без да приемат лекарства. Това е уникален успех на съответните лекари и учени и ти просто трябва да сведеш тъпата си тролска глава пред тях.

Всъщност успеха се дължи на аномалия в определен ген, която малка група от хора я имат по рождение. Става въпрос за един определен рецептор на клетките, който ХИВ използва, за да ги заразява. Тази аномалия пречи на ХИВ да завършва цикъла на репликация и по този начин не може да се размножава. Разбира се, всички уечени и лекари, които се борят неуморно за намиране на лекове за тази и други болести, заслужават адмирации!

Няма болни от СПИН. СПИН е състояние. Има носители на ХИВ, които евентуално някога може да развият СПИН. Но СПИН може да се развие и по други причини, различни от ХИВ. Химиотерапия и излагане на йонизиращо лъчение са едни от причините, които също водят до СПИН.

много сте смешни, то не е казано да си гей да хванеш тази болест!

от там дойде, мина през 'ебачо гранде', а наистина невинни жертви са хемофилиците.

а, ТАКА, продължавай да се удовлетворяваш анално пак без предпазни средства, та да видим...

"намаляващи вируса до неоткриваеми нива". Може би е неточен превод, иначе ако не може да се открие, как знаят, че вирусът все още е наличен и обратното - как са сигурни , че даден човек е излекуван.

Ако спре да приема хапчетата и се върне отново.

Неоткриваем вирус въобще не означава липса на прогресиращи поражения по имунната система. Сигурно прогресират по-бавно, но все пак...

преводът е точен. вирусът прониква клетъчната стена и се разполага в митохондриите , т.е. вътре в клетката. така наречените антиретровирусни лекарства създават среда, която подтиска вируса да си седи по митохонриите на заразените клетки, но не изчезва. спирането или неточният график на лекарствата позволяват на вируса да излезе и да започне да заразява нови клетки.

И пак да пие мъжко мляко....

на 14 години е , но живее в Англия от 20 години, вие добре ли сте??

40 40 40 40

Какво ли не е било: холера, чума, ХИВ, птичи грип, свински грип, сега и корона вирус ОБАЧЕ човечеството ОТКАЗВА ДА УМРЕ!

Има време. Първият хомосапиенс се появява само преди 200 хиляди години. Първата цивилизация преди 40-50 хиляди. Това е нищо в дългосрочен план. Нека не се взимаме толкова насериозно. Духовната смърт е много по-лоша от физическата.

3евзек

Наистина е по-лоша. Ако динозаврите бяха измрели духовно, нямаше да има хора.

Сега давай наново, завирайте с ортаците си пи. ките навсякъде...