Втори съд потвърди ареста на мъжа, причинил смъртта на студент при гонка и умишлен сблъсък

26-годишният Хюсеин Хюсменов поиска домашен арест, но магистратите прецениха, че може да се укрие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

50 километра в час... Че това си е подозрително нормално. За такова нарушение полицаите ги мързи да си вдигат палката.

Мангал

Дано подобни примати и примитиви да гният в пандиза и да бачкат нещо полезно за обществото

На мястото на бащата бих пръснал черепа на Хюсеин. В момент на афект, разбира се за да изляза след 2 годинки най-много.

..е ако се афектира фамилията на Хюсеин може пък да изколи твоята до девето коляно. Ако си някой на неговото място разбира се. А пък тебе да те обича преди това така сякаш си бил две години в затвора.

А къде се споменава, че е бил въоръжен с огнестрелно оръжие?

Гонка е когато две или повече коли се състезават. В случая турчина е гонил студента за да го пребие или убие, след като студента му е искал обяснение защо турчина е хванал за задните части приятелката му в заведение.

По не предпазливост, а гаврата с приятелката на момчето, защо я изпускат. Този човек е рецедевист, с бухалки и оръжие, това какво е

"...тъй като извършеното от него не било умишлено, а по непредпазливост..." Как така не е било умишлено, а по непредпазливост?Когато гониш някого с колата си с бясна скорост, опитваш се да го блъснеш и/или да го изкараш от пътя, си е съвсем умишлено и осъзнато престъпление!Не е умишлено, когато 18 годишна закачи бронята на баща си на колата, на село на двора!На това изпражниение му трябват едни 20 години в затвора, за да не може утре да реши да блъска като на видео игра някой друг!

Неее...трябва му смъртна присъда, за да се поуспокоят и другите мангали

Ааа тва хилавото 40 кила студентче де го затри баща му селската мутра. Добре, добре. Турчета са виновни.

Аха, очевадно си братчед съучастник на тоя дето е в ареста. Добре, добре.

Единият опипва приятелката, другият отива да му търси сметка, ама не сам, за кураж взима и бащата си. Първият и той отива да сепрай на батка, ама не сам, щото е дрисльо и не му стиска, ама взима и приятелчета, че и пушкало и бухалка (май няколко). Вторият с бащата ги фаща шубето и тръгват да бягат, ама на опипквача и подкреплението им блесва звездата и почват да се правят на рамбовци... мислят, че животът е като бързи и яростни (щях да кажа смеки и сръчни - ама те не са нито смели, нито сръчни, и май са бързи само с лъжицата), ама не. Не са учили достатъчно физика да знаят какво ще стане, като се движат с висока скорост и еидния блъсне другия отзад... и на тъй стана белята... и ся опипквачът иска да си ходи вкъщи... и едните, и другите не стават, ама аре да си полежи малко, за да разбере, че животът не е като на кино и риболовни истории се разказват само на маса след бутилка ракия. Може пък от затвора да излезе мъж и да разбере, че истинските мъже не опипват жени....

Ако го пуснат ще избяга в Турция.

Няколко секунди адреналин и его и после няколко години търкане на задник по съдилища и духане по затворите.