Коментари - Втори опит за продажба на къщата на Яворов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проф.Митков е масонът собственик. Той е шеф на фирма Миджур, която се взриви и загинаха 15 души, включително и синът на Мадона.

Къщата е обявена за паметник на културата през 60-те години на миналия век и до Грабежа е стопанисвана от Държавата . Първата й продажба е сериозно престъпление , каквото е и бездействието на прикриватурата .Осъществявава се със съдействието на ф.димитров и се озовава в ръцете на масоните . Всяко последващо разпореждане е продължавано престъпление в рецидив и всички съучастници следва да получат подобаващи наказания - мин.10г. реален пандиз . И това ще се случи , Видовден е неизбежен като смъртта. Никой не е забравен и нищо не е забравено .

Кои са масоните, в чиито ръце се озовава? Имена или поне седалище на ордена им?

За тая съборетина на кофти място и с претенции за историческо наследство, че да не можеш да направиш нищо с нея - 25 бона максимум.

На тази къща много и падна цената заради съседството със сградата на ужасите на Раковски-134. Сграда свърталище на гейове, крадци и разрушители.

Алчни безхаберници!!!Продавайте,унищожавайте,заличете цялото културно и историческо минало на България.Като нямате мозък,нямате ли капка срам??? Гади ми се от вас!!!

Тази къща никога не е била на Яворов. Там той е живял под наем със съпругата си Лора. Там тя се самоубива, а той прави опта за самоубийство. Това, което се случва с тази къща е срамно и не говори добре за нас. Остава да я купи някой предприемач, да я срине и да построи блок с прескъпи апартаменти заради мястото. Кметицата да покаже, че като филолог цени културно-историческата памет и къщата фа бъде откупена от Общината, за да остане музей.

По-добре да откупи къщата с ягодите, отколкото това място, където се самоубиват, убиват и т.н.

Да откупи всички ценни къщи, да ги ремонтира и превърне в музеи и галерии. Така се прави е културния свят, към който все повече се отдалечаваме. Хората умеят да правят пари, ние - да пилеем безмислено.

А реалните пари където трябва да се връщат са 0 Това е кредит без реално да се взимат пари.Записната заповед е за около 250000лв. Парите уж са давани уж но вътре във фирмата.

Странно понятие:"Записна заповед", няма такова животно! ЗАПИС НА ЗАПОВЕД!