Коментари - Втори мъж е задържан в Бургас за разпространени клипове с изтезания на животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..психично болен народ... тъжна картинка!

Повсевместното чалгаризиране, опростачване и показна безнаказаност на всички българи - от министър-председателя до чистача - развали българите до неузнаваемост. Утайката на обществото днес не е затворена в затвор, или психиатрия, а се разхожда свободно по улиците, парадира с безнаказаността си. Някои психопати дори направиха партии и влязоха в парламента. Дъно за нас няма!

Ще изкарат целив народ престъпници, ще ни занимават с всичко друго, но не и с корупцията и кражбите горе!

Стига с тия помяри и мачки вече преигравате, знаете ли колко време и бавно си клах прасето тая зима , арестувайте ме.

Изроди! Тръпки ме побиват от такива заглавия. Що за изчадия са това, умът ми не го побира. Да им се върне тъпкано и стократно всичко, което са причинили на горките животинки!

абе ще излезе май,че в този Бургас има повече гълъбари,отколкото рибари ха-ха-ха-ха

И преди чалгата си бяха същия боклук.

Колкото и да не обичате животните трябва да признаете, че не е нормално да ги мъчиш за забавление. Някой да му прегрее бушона и примерно да гръмне с ловната пушка песа на съседа, щото го лае и се хвърля да хапе не бих го похвалил, но бих го разбрал. Ама да вържеш гадината за скутера и да я влачиш докато тя скимти в мъки... Това не е нормален човек както и да го гледаш.

Да издевателстваш над живо си безпомощно същество е съдистично, отвратително и болно.Приседна ми залъка....... Този изверг, трябва да си поличи заслуженото!

Като пиша, че това е народ от примитивни същества и изроди, някои се възмущват и ме обиждат, ми ето, виж те се, и тези с само трима за два дни, по селта е пълно с такива ненормлници! Измет!

Ти нищо не произвеждаш

Едно време дядо му на този, сигурно е отглеждал овце, и ако е видел гръбначният вълк да му дави овцете, е взимал пушката от стената и въобще не го е мъчил, нито се е снимал за фейса. Ама пуста гластност, пусто желание да се "пофалиш" във фейса! Еми да го духа в пандиза, щом е толкова тъп, да мъчи животното и да се снима!

Няма, щото не е изнасилвач. Абе четете, бре, джанъм, четете! Никой не е роден научен, но е полезно да си образован.

Според някой си закон? Ей такива хора са гласоподаватели. Не правя предизборна пропаганда. АМА КАКЪВ ЧОВЕК СИ ДА ИЗВЪРШВАШ ТАКИВА ГАДДОСТИ. АЗ ХРАНЯ 2 / ДВЕ/ КОТЕНЦА НА УЛИЦАТА. И СИПВАМ ВОДА В СЪД. НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ВОДАТА Я НЯМА!!! ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА.

Аууууу, Гадове - пият от водата на Личните ти бездомни котенца......На сапун!

Какво общо имат децата с животинчетата бе ДЕБИЛ СКАПАН? Всеки ,който не обича животните е КАТИЛ, и няма място в нормалното общество! Хванат ли такива боклуци да малтретират животни, директно, по бързата процедура в пандиза! Там да ги шибат и да ги приучат на любов към животните!

Пълно е със садисти, а държава няма... В нормалните страни такива изроди с десетилетия лежат в затвора. Но в Булгаристан сме още в праисторията, затова е пълно с човекоподобни. Ще ги пуснат с глобичка, ако въобще наложат. Освен да почваме да взимаме нещата в свои ръце относно такива индивиди, друго решение няма за момента.

Ей не се бях сетил. Благодаря. А да им сипвам и храна? Идиот!

Винаги съм знаел че си идиот

Ела да се опиташ да направиш нещо на кучето.....бога ми ще го оставя да те изяде жив.....изрод мръсен!!!

Сам го каза - не го е мъчил.

По принцип не мога да убия нищо по едро от червей но паднат ли ми тези изроди бих ги направила на кайма с която да нахранят бездомните котки. То това не е човек и никога не е било.

Кажете ми, това хора ли са според вас?!? Каква е тая безсмислена жестокост към невинни същества!? Колко дълбоко трябва да си ПОВРЕДЕН изрод за да правиш такива неща? Тези хора би трябвало да лежат с години в затвор и психиатрия и най-добре да не излизат от там.

Ами най големите садисти са тези, които ни управляват. Ссистемното издевателство над народа чрез закони, администрация, ьовеждане до бедност и труден живот кскво е/? Що не ги изкРат пред НС, МС, агенции и служби с белезници и да ги снимат. Равни са на тези котките.

да си получат заслуженото психари отвратни...изроди долнш

Да им изсъхне семето и да им се върне на най-милото(едва ли имат такова).А на паразитите-психопати,за които двамата кандидат проститутки са си "голямата работа"...и на тях да им се връща "добрината" до девето коляно.Амин!

Ненормалници. Такива сбъркани хора може да наранят и човек

Такъв, като тебе, не трябва да има деца.

Хората могат да се защитават, животните - НЕ!!! Разбираш ли разликата??! Изродите като тези са за разстрел. Не за затвора....защо да се хабят средства за тях?!

Специални поздрави на щерьовци! Да живее простотията! ГРУП, ГРУХ!!!

Специални поздрави на щерьовци! Да живее простотията! ГРУХ, ГРУХ!!!

Огън ще ги гори

Жалко за животните, но кучкарите заслужават такива сцени. Да умират от яд, рак да ги хване и пукнат. Толкова народ е нахапан е улични помияри, а тия уроди не се спряха да ги защитават. На ви сега, яжте лайна.