17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за животните, но кучкарите заслужават такива сцени. Да умират от яд, рак да ги хване и пукнат. Толкова народ е нахапан е улични помияри, а тия уроди не се спряха да ги защитават. На ви сега, яжте лайна.

Огън ще ги гори

Специални поздрави на щерьовци! Да живее простотията! ГРУП, ГРУХ!!!

Специални поздрави на щерьовци! Да живее простотията! ГРУХ, ГРУХ!!!

Ненормалници. Такива сбъркани хора може да наранят и човек

Хората могат да се защитават, животните - НЕ!!! Разбираш ли разликата??! Изродите като тези са за разстрел. Не за затвора....защо да се хабят средства за тях?!

Да им изсъхне семето и да им се върне на най-милото(едва ли имат такова).А на паразитите-психопати,за които двамата кандидат проститутки са си "голямата работа"...и на тях да им се връща "добрината" до девето коляно.Амин!

да си получат заслуженото психари отвратни...изроди долнш

Ами най големите садисти са тези, които ни управляват. Ссистемното издевателство над народа чрез закони, администрация, ьовеждане до бедност и труден живот кскво е/? Що не ги изкРат пред НС, МС, агенции и служби с белезници и да ги снимат. Равни са на тези котките.

Кажете ми, това хора ли са според вас?!? Каква е тая безсмислена жестокост към невинни същества!? Колко дълбоко трябва да си ПОВРЕДЕН изрод за да правиш такива неща? Тези хора би трябвало да лежат с години в затвор и психиатрия и най-добре да не излизат от там.

По принцип не мога да убия нищо по едро от червей но паднат ли ми тези изроди бих ги направила на кайма с която да нахранят бездомните котки. То това не е човек и никога не е било.

Ела да се опиташ да направиш нещо на кучето.....бога ми ще го оставя да те изяде жив.....изрод мръсен!!!

Пълно е със садисти, а държава няма... В нормалните страни такива изроди с десетилетия лежат в затвора. Но в Булгаристан сме още в праисторията, затова е пълно с човекоподобни. Ще ги пуснат с глобичка, ако въобще наложат. Освен да почваме да взимаме нещата в свои ръце относно такива индивиди, друго решение няма за момента.

Според някой си закон? Ей такива хора са гласоподаватели. Не правя предизборна пропаганда. АМА КАКЪВ ЧОВЕК СИ ДА ИЗВЪРШВАШ ТАКИВА ГАДДОСТИ. АЗ ХРАНЯ 2 / ДВЕ/ КОТЕНЦА НА УЛИЦАТА. И СИПВАМ ВОДА В СЪД. НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ВОДАТА Я НЯМА!!! ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА.

Аууууу, Гадове - пият от водата на Личните ти бездомни котенца......На сапун!

Ей не се бях сетил. Благодаря. А да им сипвам и храна? Идиот!

Едно време дядо му на този, сигурно е отглеждал овце, и ако е видел гръбначният вълк да му дави овцете, е взимал пушката от стената и въобще не го е мъчил, нито се е снимал за фейса. Ама пуста гластност, пусто желание да се "пофалиш" във фейса! Еми да го духа в пандиза, щом е толкова тъп, да мъчи животното и да се снима!

Сам го каза - не го е мъчил.

Като пиша, че това е народ от примитивни същества и изроди, някои се възмущват и ме обиждат, ми ето, виж те се, и тези с само трима за два дни, по селта е пълно с такива ненормлници! Измет!

Да издевателстваш над живо си безпомощно същество е съдистично, отвратително и болно.Приседна ми залъка....... Този изверг, трябва да си поличи заслуженото!

Колкото и да не обичате животните трябва да признаете, че не е нормално да ги мъчиш за забавление. Някой да му прегрее бушона и примерно да гръмне с ловната пушка песа на съседа, щото го лае и се хвърля да хапе не бих го похвалил, но бих го разбрал. Ама да вържеш гадината за скутера и да я влачиш докато тя скимти в мъки... Това не е нормален човек както и да го гледаш.

абе ще излезе май,че в този Бургас има повече гълъбари,отколкото рибари ха-ха-ха-ха

Изроди! Тръпки ме побиват от такива заглавия. Що за изчадия са това, умът ми не го побира. Да им се върне тъпкано и стократно всичко, което са причинили на горките животинки!

Стига с тия помяри и мачки вече преигравате, знаете ли колко време и бавно си клах прасето тая зима , арестувайте ме.

Ще изкарат целив народ престъпници, ще ни занимават с всичко друго, но не и с корупцията и кражбите горе!

Повсевместното чалгаризиране, опростачване и показна безнаказаност на всички българи - от министър-председателя до чистача - развали българите до неузнаваемост. Утайката на обществото днес не е затворена в затвор, или психиатрия, а се разхожда свободно по улиците, парадира с безнаказаността си. Някои психопати дори направиха партии и влязоха в парламента. Дъно за нас няма!

И преди чалгата си бяха същия боклук.

..психично болен народ... тъжна картинка!